Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No mojej też sie zdarza szukać czegoś jak zgubi, tylko ona straszny leniuch jest troche powącha i patrzy na mnie:roll: No i co mi zostaje muszę się wziąść za poszukiwania:evil_lol:

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sadystko jedna nie mogłas więcej liści znaleźć do schowania piłeczki:evil_lol:

Kana , niestety chyba jak Twój Basterk- nic nie znajdzie, a wręcz zgubi. W tym roku np. zgubiłysmy jej ukochany sznur do zabawy. Wpadł w trawę i sucz nie znalazła, a ja tez jakaś ślepa. Niezła z nas para, kiedys same się zgubimy;)

Posted

ło rety, a skąd tyle liści? u nas są już tylko zgniłe liście:cool3:

mój poprzedni boksu to była straszna gapa, nic nie widział i nic nie potrafił wywąchać,:cool3: Imbir bije go pod tym względem na głowę, wszystko go interesuje:cool3:

Posted

czesc leemonca:multi:

majoka napisał(a):

Kana , niestety chyba jak Twój Basterk- nic nie znajdzie, a wręcz zgubi. W tym roku np. zgubiłysmy jej ukochany sznur do zabawy. Wpadł w trawę i sucz nie znalazła, a ja tez jakaś ślepa. Niezła z nas para, kiedys same się zgubimy;)

wy to tak jak my:evil_lol:
ja ślepa( i to doslownie:roll: ) a Tigra widzi tylko to co chce i kiedy chce:evil_lol:

Posted

dzieńdoberek!!!
chodzę po tych waszych "zasmarkanych:cool3:", "zakaszlonych:cool3:" galeriach i się zaraziłam :placz:, mam obolałe gardło, leje mi się z nosa i bolą gnaty :placz:

ale mam zdjątka parkowe i wklejam :lol:

oczywiście z piłeczką :cool3:

czy to aby napewno idą święta bożonarodzeniowe:roll:?!?!?!

kwitną forsycje, które u nas (na Dolnym Śląsku) zakwitają przed Wielkanocą :cool3:

Posted

[quote name='zuzolandia']

heehheheh nieładnie tak robic siq publicznie i pod dyktando fotogafa ;-)
hehehheehehehehe
Buziaki .

to nie było siq:shake: :evil_lol: , bida zaczepiła łapą o krzaczki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

evaxondziendoberek :smile:

a psikkk ! masz moje zarazki:eviltong: masz moje zarazki :eviltong:

a fu...., nie chcę więcej...:placz: , niedobra Ewka :shake: :placz:

Posted

[quote name='leemonca']
czy to aby napewno idą święta bożonarodzeniowe:roll:?!?!?!

kwitną forsycje, które u nas (na Dolnym Śląsku) zakwitają przed Wielkanocą :cool3:

no ładnie...
Wczoraj wogóle czytałam, że prawdę powiedziawszy to zimy prawie wogóle nie będzie... Ma być w połowie stycznia trochę śniegu, temperatury ujemne, nocą do -20 stu, ale już od połowy lutego - WIOSNA :roll: :roll: :roll:

[SIZE="1"].................ciekawe jaka będzie tego sprawdzalność

Posted

[quote name='Kate I Luka']no ładnie...
Wczoraj wogóle czytałam, że prawdę powiedziawszy to zimy prawie wogóle nie będzie... Ma być w połowie stycznia trochę śniegu, temperatury ujemne, nocą do -20 stu, ale już od połowy lutego - WIOSNA :roll: :roll: :roll:

.................ciekawe jaka będzie tego sprawdzalność

mam rozdwojenie osobowości :cool3: , ze względu na to, że mam ogrzewanie elektryczne ( 104,5m2 do ogrzania :shake: ) to wolałabym żeby zimy nie było, ale ta druga "osobowość" :cool3: uwielbia nartki i mroźną zimę :evil_lol: i święta ze śniegiem:p

Posted

leemonca napisał(a):
mam rozdwojenie osobowości :cool3: , ze względu na to, że mam ogrzewanie elektryczne ( 104,5m2 do ogrzania :shake: ) to wolałabym żeby zimy nie było, ale ta druga "osobowość" :cool3: uwielbia nartki i mroźną zimę :evil_lol: i święta ze śniegiem:p

O to nie zazdroszcze rachunków za prądek:evil_lol: A my znowu palimy węglem i jak taka zima będzie dalej to też sobie trochę zaoszczędzimy.
Ale żeby święta były bez śniegu:shake: to już mi się nie podoba

Posted

[quote name='Imbir1']a ja słyszałam, że w wigilię ma być 13 stopni ciepła, wrrrrr, to przecie Wielkanoc:shake:

Jak wam się chodzi w szeleczkach?
szeleczki są super :multi:
cześć dziewczynki :cool3:
od wczoraj mamy nowego domownika :lol:

to jest Fred, kanarek ale jeszcze nie wiem jakiej rasy, napewno śpiewający bo już dzisiaj rano go słyszałam :multi: . Przyniosła go wczoraj do domu z całym dobytkiem moja córka, która wzięła go od kolegi, który ma małego 4-letniego braciszka z alergią IV stopnia :shake: . No i rodzina nam się powiększyła ;) , a Haker siedzi cały czas pod klatką :evil_lol: , wczoraj jeszcze na nią skakał, dzisiaj się już uspokoił, ale cały czas go pilnuje :cool3:

mamy dzisiaj ładną pogodę i zaraz pójdziemy na dłuuuugi spacerek, tylko najpierw was poodwiedzam:multi:
oczywiście cyknęłam rano niebo :eviltong: