Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jesteśmy ale na chwilkę, dostałam podwyżkę 18 i pół procenta i muszę teraz liczyć mój nowy cennik :cool3:, a fotek nie ma bo mi baterie padły :placz:, całą noc je ładowałam :smhair2:, chyba są do wywalenia, nie zdążyłam zrobić ani jednej fotki a aparat się wyłączył i nie chciał się więcej włączyć :puppydog:

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

leemonca napisał(a):
jesteśmy ale na chwilkę, dostałam podwyżkę 18 i pół procenta i muszę teraz liczyć mój nowy cennik :cool3:,

O co ja widzę podwyżka:cool3: , ale teraz będziesz mieć kasiory:cool3: :evil_lol:

Posted

:cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

[quote name='Imbir1']a co ten król Hakerus XI taki pokrzywiony na tym tronie siedzi?:cool3::evil_lol:
:shiny: :biggrina: :D :mdrmed: :grin: :cool2:

Posted

[quote name='Imbir1']a co ten król Hakerus XI taki pokrzywiony na tym tronie siedzi?:cool3::evil_lol:

a bo mu łapa jakoś tak zwisała i trzeba było mu ją trochę połamać :cool3: :evil_lol:

witajcie :multi:

Witaminka dziękujemy za buziaczki :lol:

jesteśmy na 5 minutek, wklejamy "foteczki jak szukamy piłeczki :evil_lol: "

piłeczka się znalazła, ale zdjęcie nie wyszło :shake:

tak robi zdjęcia mój aparat przy brzydkiej pogodzie:cool1:

Posted

skubany ma bardzo dobry węch, naprawdę. Jeszcze nie zdażyła się sytuacja kiedy by czegoś nie znalazł, nawet zgubioną przeze mnie rękawiczkę!!!Trwa to nieraz dość długo i jest upierdliwe, bo on nie rezygnuje dopóki nie znajdzie. Mając przez 11 lat boksera, myślałam że nie mają "nosa", Baster rzadko znajdywał te "właściwe" patyczki, jak nie mógł znaleźć to przynosił inny :cool3:. Haker jest inny