leemonca Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 [quote name='mamabazyla'] Qurka !!!!!! Rewelacyjna mina :loveu: i te ucholce ... Strasznie mi się podobają Twoje chmurki !! Możesz mi zdradzić tą tajemnicę jakim aparatem robisz zdjęcia i w jakim programie obrabiasz :cool3: Pozdrawiam A.G. aparat to olympus fe-110, więc raczej taki z dolnej półki i robi ładne i czyste zdjęcia tylko przy pełnym nasłonecznieniu :shake: .Przy pochmurnej pogodzie trzeba się trochę nagimnastykować żeby wyszły ostre :mad: . Po nowum roku chcę kupić nowy, tylko nie wiem jeszcze jaki, myślałam o canonie powershot s3 is. A fotki obrabiam w fotoszopie:lol: Kate i Luka Hakulec jak zwykle pięjknie obrobiony na fotkach... a avatarku i banerku, to przyznaje - ZAZDROSZCZE jak diabeł :cool3: __________________ nie zazdrość tylko siadaj i rób :lol:, zazdrość czasami może być bardzo twórcza :cool3: beria - Hakerek to już Haker pełną gębą :cool3:, w niedzielę skończył 10 m-cy :cool3: dzień doberek wszystkim obecnym i jeszcze nieobecnym:multi: pora na fotki - chwila relaksu i kawałek nieba, uwielbiam focić niebo :cool3: podmarznięty mniszek Quote
zuzolandia Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 [quote name='leemonca']aparat to olympus fe-110, więc raczej taki z dolnej półki i robi ładne i czyste zdjęcia tylko przy pełnym nasłonecznieniu :shake: .Przy pochmurnej pogodzie trzeba się trochę nagimnastykować żeby wyszły ostre :mad: . Po nowum roku chcę kupić nowy, tylko nie wiem jeszcze jaki, myślałam o canonie powershot s3 is. A fotki obrabiam w fotoszopie:lol: nie zazdrość tylko siadaj i rób :lol:, zazdrość czasami może być bardzo twórcza :cool3: beria - Hakerek to już Haker pełną gębą :cool3:, w niedzielę skończył 10 m-cy :cool3: dzień doberek wszystkim obecnym i jeszcze nieobecnym:multi: pora na fotki - chwila relaksu i kawałek nieba, uwielbiam focić niebo :cool3: podmarznięty mniszek Witanko;-) No jak zwykle mnie zatkało :loveu:...zreszta prosze mi sie nie dziwic.... ten objaw zapewne jest znany wszystkim ktorzy tu wchodza i podziwiaja :multi: a jest co .....!!!!! Niebo..... przepiekne ...a ten bidny kwiatuszek ....miodzioooooo! Pozdrawiamy i całujemy Hakerka w ten osliniony pycholek :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Foty , banerek i avatarek CUDOWNE:loveu::loveu::loveu: Quote
Imbirka Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 leemonca, jak zwykle brawwwwwwwwwo:multi: :multi: :multi: , a nibo to mnie powaliło na kolana:lol: Quote
e.v.a Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 [quote name='leemonca'] podmarznięty mniszek :loveu: sliczna fotka Quote
:: FiGa :: Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 leemonca ava masz rewelka :loveu: Latający długonogi model :loveu: Kocham tego szkraba :loveu: Obejrzałam duuuużo zaległych foteczek :loveu: Minki Hakerka sa po prostu rozbrajające, dodać do tego świetnego fotografa co w efekcie daje nam tak piękne fotencje :loveu: A i mniszek jaki śliczny :loveu: Chylę przed Tobą czółko :klacz: Quote
leemonca Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 Latający długonogi model :loveu: Kocham tego szkraba :loveu: Obejrzałam duuuużo zaległych foteczek :loveu: Minki Hakerka sa po prostu rozbrajające, dodać do tego świetnego fotografa co w efekcie daje nam tak piękne fotencje :loveu: A i mniszek jaki śliczny :loveu: Chylę przed Tobą czółko :klacz: __________________ [quote name='milena182']Lemona sliczny avek! __________________ dzięki :cunao:, dzięki :cunao:, dzięki :cunao: Ewcia - dzięki :cunao: __________________ dogo mi tak strasznie muli :shake: , że już mi nerwy puszczają i chyba muszę robić spad :scared: Quote
Alynkaaa Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 wow ale piekne focieee....:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: slicna focia a niebo wymiata...poprostu brak slow.... a hakerek chyba ma naowe szeleczki coooo?????:razz: a jaka pogoda az sie nei chce wiezyc ze to grudzien..... Quote
leemonca Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 Hakerek ma szeleczki na próbę, takie zwykłe, najtańsze, potem chcę zamówić ładniejsze i bardziej anatomiczne (czy ergonomiczne?) na razie jest fajnie, fajnie się go prowadzi :multi:, a pogoda rzeczywiście jest super :multi: (tylko brak śniegu, a święta bez śniegu :shake:) Quote
ameliace Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 He pogoda wspaniała do robienia fotek ale dlaczego dzień tak szybko się końcy :shake: Nie mogę po szkole pojechać na koniki bo nie zdążam przed zmrokiem :roll: Quote
Behemot Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Lemonco, przepiękne są Twoje zdjęcie nieba :loveu: Nie myślałaś o wydaniu albumu? Quote
zuzolandia Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 POZDROWIONKA CIEMNA NOCą ;-)........ehehhe..... Quote
leemonca Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 [quote name='Behemot'] Lemonco, przepiękne są Twoje zdjęcie nieba :loveu: Nie myślałaś o wydaniu albumu? te zdjęcia może są i ładne ale czy poprawne fotograficznie :cool3: , prawdziwy fotograf miałby dużo na ten temat do powiedzenia:cool3: :cool3: :cool3: album założyłam.... na kompie:evil_lol: witam o wczesnym poranku. Widzę, że jedni idą dopiero spać i inni właśnie zasiadają na dogo:lol: Quote
milena182 Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 o tak sliczne niebo niestety u nas ani sniegu nie ma ani slonca za wiele.. Quote
Cerber Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Dzień dobry...:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ojej ja uwielbiam takie fotki... boskie normalnie...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alynkaaa Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 dzien dobry raanny ptaszQ:).....co ty tak arano na dogo robilas kobieto??? Quote
Tina.Sara Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 cześć :multi: Jejku jakie cudne fotki... i avatar... i banner... AH! Quote
DORRAG Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 dzień dobry:p O ja nie mogę jakie cuuudooowne fotki:multi: :multi: Quote
leemonca Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 witam po raz wtóry, dawno mnie na dogo nie było, od trzeciej rano do teraz trochę czasu minęło i się za wami stęskniłam :cool3: a teraz sesyjka pdt. "Haker Wiercipięta" to ja Haker :cool3: a teraz będzie Wiercipięta :cool3: a tu już siedzę grzecznie z moją małą Pańcią Zuzanką, czyli jak chcą dziadkowie - Gosią :cool3: Quote
milena182 Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 wiginam smialo cialo:megagrin::ylsuper::laugh2_2: Quote
Recommended Posts