Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mamabazyla']

Qurka !!!!!! Rewelacyjna mina :loveu: i te ucholce ...
Strasznie mi się podobają Twoje chmurki !! Możesz mi zdradzić tą tajemnicę jakim aparatem robisz zdjęcia i w jakim programie obrabiasz :cool3:

Pozdrawiam
A.G.
aparat to olympus fe-110, więc raczej taki z dolnej półki i robi ładne i czyste zdjęcia tylko przy pełnym nasłonecznieniu :shake: .Przy pochmurnej pogodzie trzeba się trochę nagimnastykować żeby wyszły ostre :mad: . Po nowum roku chcę kupić nowy, tylko nie wiem jeszcze jaki, myślałam o canonie powershot s3 is. A fotki obrabiam w fotoszopie:lol:

Kate i Luka
Hakulec jak zwykle pięjknie obrobiony na fotkach... a avatarku i banerku, to przyznaje - ZAZDROSZCZE jak diabeł :cool3:

nie zazdrość tylko siadaj i rób :lol:, zazdrość czasami może być bardzo twórcza :cool3:

beria - Hakerek to już Haker pełną gębą :cool3:, w niedzielę skończył 10 m-cy :cool3:

dzień doberek wszystkim obecnym i jeszcze nieobecnym:multi:

pora na fotki -

chwila relaksu

i kawałek nieba, uwielbiam focić niebo :cool3:

podmarznięty mniszek

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='leemonca']aparat to olympus fe-110, więc raczej taki z dolnej półki i robi ładne i czyste zdjęcia tylko przy pełnym nasłonecznieniu :shake: .Przy pochmurnej pogodzie trzeba się trochę nagimnastykować żeby wyszły ostre :mad: . Po nowum roku chcę kupić nowy, tylko nie wiem jeszcze jaki, myślałam o canonie powershot s3 is. A fotki obrabiam w fotoszopie:lol:

nie zazdrość tylko siadaj i rób :lol:, zazdrość czasami może być bardzo twórcza :cool3:

beria - Hakerek to już Haker pełną gębą :cool3:, w niedzielę skończył 10 m-cy :cool3:

dzień doberek wszystkim obecnym i jeszcze nieobecnym:multi:

pora na fotki -

chwila relaksu

i kawałek nieba, uwielbiam focić niebo :cool3:

podmarznięty mniszek

Witanko;-)
No jak zwykle mnie zatkało :loveu:...zreszta prosze mi sie nie dziwic.... ten objaw zapewne jest znany wszystkim ktorzy tu wchodza i podziwiaja :multi:
a jest co .....!!!!!
Niebo..... przepiekne ...a ten bidny kwiatuszek ....miodzioooooo!
Pozdrawiamy i całujemy Hakerka w ten osliniony pycholek :evil_lol:

Posted

leemonca ava masz rewelka :loveu:

Latający długonogi model :loveu:
Kocham tego szkraba :loveu:

Obejrzałam duuuużo zaległych foteczek :loveu: Minki Hakerka sa po prostu rozbrajające, dodać do tego świetnego fotografa co w efekcie daje nam tak piękne fotencje :loveu:

A i mniszek jaki śliczny :loveu:

Chylę przed Tobą czółko :klacz:

Posted

Latający długonogi model :loveu:
Kocham tego szkraba :loveu:

Obejrzałam duuuużo zaległych foteczek :loveu: Minki Hakerka sa po prostu rozbrajające, dodać do tego świetnego fotografa co w efekcie daje nam tak piękne fotencje :loveu:

A i mniszek jaki śliczny :loveu:

Chylę przed Tobą czółko :klacz:

[quote name='milena182']Lemona sliczny avek!

dzięki :cunao:, dzięki :cunao:, dzięki :cunao:
Ewcia - dzięki :cunao:

dogo mi tak strasznie muli :shake: , że już mi nerwy puszczają i chyba muszę robić spad :scared:

Posted

wow ale piekne focieee....:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

slicna focia a niebo wymiata...poprostu brak slow....
a hakerek chyba ma naowe szeleczki coooo?????:razz:
a jaka pogoda az sie nei chce wiezyc ze to grudzien.....

Posted

Hakerek ma szeleczki na próbę, takie zwykłe, najtańsze, potem chcę zamówić ładniejsze i bardziej anatomiczne (czy ergonomiczne?)
na razie jest fajnie, fajnie się go prowadzi :multi:, a pogoda rzeczywiście jest super :multi: (tylko brak śniegu, a święta bez śniegu :shake:)

Posted

[quote name='Behemot']

Lemonco, przepiękne są Twoje zdjęcie nieba :loveu: Nie myślałaś o wydaniu albumu?
te zdjęcia może są i ładne ale czy poprawne fotograficznie :cool3: , prawdziwy fotograf miałby dużo na ten temat do powiedzenia:cool3: :cool3: :cool3:
album założyłam.... na kompie:evil_lol:
witam o wczesnym poranku. Widzę, że jedni idą dopiero spać i inni właśnie zasiadają na dogo:lol:

Posted

Dzień dobry...:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ojej ja uwielbiam takie fotki... boskie normalnie...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

witam po raz wtóry, dawno mnie na dogo nie było, od trzeciej rano do teraz trochę czasu minęło i się za wami stęskniłam :cool3:
a teraz sesyjka pdt. "Haker Wiercipięta"

to ja Haker :cool3:

a teraz będzie Wiercipięta :cool3:

a tu już siedzę grzecznie z moją małą Pańcią Zuzanką, czyli jak chcą dziadkowie - Gosią :cool3: