Kate I Luka Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Hej Lemoncea, buziaki dla Hakerka HO HO HO Quote
leemonca Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 dzieńdoberek!!! dzisiaj rano wstałam i zobaczyłam takie niebo cyknięte z okna a to już na spacerku i z wczorajszego popołudniowego bardzo statyczne fotki :evil_lol: dzisiaj u nas wieje upiorne wietrzysko a mój czubek dostaje szału!!! biega, skacze, łapie wiatr w zęby i wszystko co fruwa w powietrzu, nie mogę sobie z nim dać rady :cool1: Quote
Kate I Luka Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 dzisiaj rano wstałam i zobaczyłam takie niebo :-o ale ąliczne chmury o, i Hakerski :loveu: się pojawił :D Quote
DORRAG Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 dzień dobry:p [quote name='leemonca']dzieńdoberek!!! Piękne, sliczne foteczki:loveu: leemonca; napisał(a): I jest mój Hakerek:multi: Ale chyba coś bardzo niedobrego zjadł że ma taką minkę:evil_lol: leemonca; napisał(a): dzisiaj u nas wieje upiorne wietrzysko a mój czubek dostaje szału!!! biega, skacze, łapie wiatr w zęby i wszystko co fruwa w powietrzu, nie mogę sobie z nim dać rady :cool1: A u mnie znowi pięknie:multi: i nawet najmniejszego podmuchu wiatru Quote
Behemot Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 cyknięte z okna a to już na spacerku Niesamowite....... Normalnie mnie zatkało...... Quote
e.v.a Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 boze ja dawno tak slicznego nieba jak dzis to nie widzialam :crazyeye: normalnie jak malowane u nas bylo a ja jechalam pksem i nie mialam aparatu:placz: dziendoberek :cool3: Quote
Alynkaaa Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 witam...focie pzrecudniastye jak zwykle...a to niebo....jak namalowane...dziekujemy za mikolajka na galerii:**** moj jedyny dzis prezent ale i tak siem ciesze:) Quote
Alicja Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 [quote name='leemonca']dzieńdoberek!!! dzisiaj rano wstałam i zobaczyłam takie niebo cyknięte z okna a to już na spacerku i z wczorajszego popołudniowego bardzo statyczne fotki :evil_lol: dzisiaj u nas wieje upiorne wietrzysko a mój czubek dostaje szału!!! biega, skacze, łapie wiatr w zęby i wszystko co fruwa w powietrzu, nie mogę sobie z nim dać rady :cool1::crazyeye:wow ale zajedwabiste foteczki .......:loveu: Quote
Cerber Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
teqquila Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 witajcie jakie superowe foteczki ja na chwilke tylko :) calusy dla Hakerka Quote
leemonca Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 dzieńdoberek!!! dziękujemy za odwiedzinki, widzę nowe świąteczne bannerki i avatarki :cool3: też chyba zaraz coś zmienię :cool3:, a na razie śpiące foteczki embrionik z bliska i z bardzo bliska :lol: idę robić bannerek :cool3: Quote
DORRAG Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 [quote name='leemonca'] cudny śpioszek:loveu: :loveu: Bardzo ładny Avatarek i podpisik:thumbs: Quote
Behemot Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Jaaaaki słodki, pomarszczony fafkulec :loveu: Proszę go ode mnie ucałować w to miejsce między noskiem a "buzią" :lol: Quote
Cerber Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 wspaniała fotka...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: widze nowy benerek i avatarek - są wspaniałe :), ja też zmieniłam swój komplet na świąteczny...:multi: :multi: :multi: :multi: Quote
zuzolandia Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Witanko ;-)...ale fajniste foteczki ;-) no i piekny zimowy avek ze o banerku juznie wspomne hehe;-)....cudoooo.... Przesyłamy ...z małym poslizgiem....MIKOłAJOWE BUZIACZKI !!!!! Quote
e.v.a Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 ale sliczny banerek i avatarek :loveu: wy wszyscy macie takie ładne a ja nie mam :placz: :placz: :placz: :placz: dziendoberek:multi: Quote
Alynkaaa Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 :multi: dobryyyyynoc:)swietne focie:D no i banerek i avatarek:crazyeye: tez swietne takie zimowe...az za sniegiem tesknie.... Quote
bazylowa Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Qurka !!!!!! Rewelacyjna mina :loveu: i te ucholce ... Strasznie mi się podobają Twoje chmurki !! Możesz mi zdradzić tą tajemnicę jakim aparatem robisz zdjęcia i w jakim programie obrabiasz :cool3: Pozdrawiam A.G. Quote
Imbirka Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 dzieńdoberek :multi: odmeldowujemy się po banicji:cool3: nie mam swoich subskrybcji i troche to potrwa zanim dotre do wszystkich a ja może w wckend wzmę się za świątecze avki i banerki:roll: Quote
Kate I Luka Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 [quote name='leemonca']dzieńdoberek!!! dziękujemy za odwiedzinki, widzę nowe świąteczne bannerki i avatarki :cool3: też chyba zaraz coś zmienię :cool3:, a na razie śpiące foteczki embrionik z bliska i z bardzo bliska :lol: idę robić bannerek :cool3: Hakulec jak zwykle pięjknie obrobiony na fotkach... a avatarku i banerku, to przyznaje - ZAZDROSZCZE jak diabeł :cool3: Quote
beria Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Nie widzę awataru :roll: Banerek świetny, masz talent Leemonca :multi: Hakerkowi robi się już taki dorosły bokserkowy pysio :loveu: Jak ten czas szybko biegnie, niedawno był szczeniaczkiem... Quote
Medorowa Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Dzień dobeeeereekkkk:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts