Kate I Luka Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 leemonca napisał(a):Haker rozpoczął burzę hormonalną dość wcześnie, nawet według weta trochę za wcześnie, ale tylko w stosunku do suczek jego gatunku :cool3: , nie zaobserwowałam zmian zachowań w stosunku do mnie i do córki :cool3: czy TZ-ta, ale może wszystko jeszcze przed nami??? Katowice też kiedyś dobrze znałam, obie moje babcie mieszkały na Koszutce i w Ligocie, ciotka i kuzynki w Chorzowie, a ja kończyłam szkoły w Zabrzu :cool3: , najmłodzse lata też spędziłam na Górnym Śląsku i właściwie to stale czuję się górnoślązaczką:cool3: W Ligocie? No to 2 kroki od nas :) Przy parku Zadole mieszkamy, może kojarzysz? Quote
leemonca Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 pewnie że kojarzę, Zadole to była moja ulubiona wyprawa z dziadkiem ( weż pod uwagę moje lata :cool3:) to wtedy nie był park, a raczej łąki i oczka wodne, i były huśtawki :cool3: i pozostała mi blizna na kolanie po bardzo ostrych kamieniach :cool3:, i tak ładnie pachniało sosnami :loveu:, a babcia mieszkała na Kaszubskiej , blisko bazyliki (? ) Franciszkanów ( piękne były Szopki Noworoczne :loveu:). Moja siostra tam była chrzczona, a rodzice brali ślub :loveu: Quote
Kate I Luka Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 No... to troche sie pozmienialo... teraz w parku wyasfaltowane sciezki, 3 place zabaw, basen :lol: Ale okolica nadal piekna... teraz nawet dziki z lasu wychodza, i pod oknami nam spaceruja... A oczywiście jeze itd to standard... Ale za to w bazylice dalej ogromne szopki - nad ołtarzem, a w budynku za kosciolem rokrocznie organizuja ruchomą szopkę - największa w kraju :D I moi rodzice też tu brali ślub :) :) :) Quote
leemonca Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 a Panewniki znasz? tam też mieszkała moja, a raczej rodziców rodzina (mojej Mamy), przechodziło się przez mostek nad rzeczką (plułyśmy z siorą z jednej strony i biegłyśmy żeby zobaczyć czy wypływa z drugiej :cool3: strony mostku :cool3: i potwornie bałam się cmentarza, który był przy głównej drodze w Ligocie :placz: do Panewnik. A do dworca jak się szło to były pyszne lody jagodowe :cool3:, ale mnie wzięło na wspomnienia :cool3: Quote
Alicja Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 :razz:wow jak tu wspominkowo:p a tu 100 stronka:p Quote
leemonca Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:wow jak tu wspominkowo:p a tu 100 stronka:p jeszcze nie :cool3: , setna będzie na następnej stronie :evil_lol: mam dzisiaj nostalgiczno-wspominkowy wieczorek :razz: , odżyły we mnie wspomnienia, chyba to starość :shake: Quote
Alicja Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 [quote name='leemonca']jeszcze nie :cool3: , setna będzie na następnej stronie :evil_lol: mam dzisiaj nostalgiczno-wspominkowy wieczorek :razz: , odżyły we mnie wspomnienia, chyba to starość :shake::multi::multi::multi:a u mie już jest 100...o masz to My już stare jestesmy ...nie coś ci się pochromoliło ....my w kwiecie wieku:p Quote
Imbirka Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 dzieńdoberek:multi:, jaka 100? u mnie 200 str:cool3::evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 [quote name='leemonca']a Panewniki znasz? tam też mieszkała moja, a raczej rodziców rodzina (mojej Mamy), przechodziło się przez mostek nad rzeczką (plułyśmy z siorą z jednej strony i biegłyśmy żeby zobaczyć czy wypływa z drugiej :cool3: strony mostku :cool3: i potwornie bałam się cmentarza, który był przy głównej drodze w Ligocie :placz: do Panewnik. A do dworca jak się szło to były pyszne lody jagodowe :cool3:, ale mnie wzięło na wspomnienia :cool3: tak, przez panewniki codzień przejeżdzam do i z pracy....cmentarz bardzo mroczny do dzis, szczególnie jak wracam teraz juz po ciemku. a mostek?... nie wiem... chodzi Ci o ten koło akademików? czy gdzieś bliżej bazyliki? bo jak kolo bazyliki, to chyb a tam już nic takiego nie ma , bo nie kojarzę :shake: Wogóle się pozmieniało... chyba byś nie poznała już wielu miejsc..... [quote name='Alicjarydzewska'] a tu 100 stronka:p [quote name='Imbir1']jaka 100? u mnie 200 str:cool3::evil_lol: kurcze, ja mam 199 strone :D Quote
Imbirka Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Kate I Luka napisał(a):kurcze, ja mam 199 strone :D no ja jeszcze też, ale 200 już prawie, prawie:cool3::evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 to trzeba duuuuuużo napisać, by znów była okazja do świętowania pod tą 200 strone :evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.............. Załapałam się na [SIZE="4"]200 stronę już :multi: :multi: :multi: Quote
:: FiGa :: Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 stronka 200.... :Rose: :Rose: :Rose: Trzeba to oblać :cool3::cool3::cool3: :pepsi::pepsi::pepsi::pepsi::pepsi: :laola: :laola: Quote
Imbirka Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 no to trzeba zabalować:multi:;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:;);););) :drinka::laola::pepsi::beerchug::knajpa::popcorn: Quote
e.v.a Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: Quote
DORRAG Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 I znowy impreza:evil_lol: :drink1: :drink1: :drink1: :beerchug: :beerchug: :beerchug: Quote
ameliace Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 :chlup:Zdrówko:pepsi: Ja mam już 5 :lol: Quote
Cerber Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 oooo wbiłam się na 200 juuupi... :laola: :laola: :laola: :beerchug: :beerchug: :knajpa: :knajpa: :knajpa: :popcorn: :popcorn: :drink1: :drink1: :drinka: :drinka: :drinka: :beerchug: :drinking: :drinking: :eating: :eating: :eating: Quote
tygra Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 co ja widze 200 hurrra:BIG: :drink1: :drinka: :chlup: :drinka: :drinka: :knajpa: Quote
leemonca Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 [quote name='Kate I Luka']tak, przez panewniki codzień przejeżdzam do i z pracy....cmentarz bardzo mroczny do dzis, szczególnie jak wracam teraz juz po ciemku. a mostek?... nie wiem... chodzi Ci o ten koło akademików? czy gdzieś bliżej bazyliki? bo jak kolo bazyliki, to chyb a tam już nic takiego nie ma , bo nie kojarzę :shake: Wogóle się pozmieniało... chyba byś nie poznała już wielu miejsc..... kurcze, ja mam 199 strone :D chyba rzeczywiście bym już nic nie poznała :shake: , mostek był daleko za bazyliką w prawą stronę, tam biegła droga :cool3: przy której potem budowano nowe domy:cool3: , boże ja tam byłam 20 lat temu :shake: a imprezka widzę się rozkręca :multi: , ja w domu też miałam mini, mini imprezkę - odwiedził mnie siostry syn z żoną i synkiem:lol: Kuba senior z Kubą juniorem Asia mama z juniorem mój czubek z Asią i juniorem no i sam junior we własnej osobie jest w tym samym wieku co mój czubek;) a ta czarna mordka to po pierniczkach w czekoladzie:evil_lol: Quote
leemonca Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 no to pijmy :beerchug:, witajcie dziewczyny!!!! cieszę się że tu jesteście :laola: Quote
Alicja Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 :razz:to w końcu za którą stronkę pijemy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :knajpa::cunao::knajpa::cunao::knajpa::cunao::knajpa: Quote
Kate I Luka Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='leemonca'] mój czubek z Asią i juniorem Witajcie, świetna fotka :) Quote
Recommended Posts