Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ojej, a to potworek :eviltong:

Moj Haker swietnie sie bawil kopiac w parku i wykopal rozkladajacego sie kota, nie wiem co gorsze... koopa czy kot :shake: oczywiscie Haker pod prysznic i szorowanko calej mordeczki :evil_lol: :evil_lol:

wyczochrac Hakerka ode mnie :F

Posted

heeej:) no fotki jak zwykle sliiczne:):):)
cp do obrozki to w Elblagu jest ona bardzo popularna szczegolnie wrod wlascicieli amstaffow i pittbuli<a ja takiej nie mam:(> no a w Gdansku jeszcze takich nie widzialam....

co do fotek to rewelka jak zwykle:).....normalnie pzrestane chyba kometopwac Twoje foty Leemonca bo ciagle sie powtarzam:eviltong: a ile mozna...????
:eviltong:

Posted

Witanko ;-)...focisze normalnie odlotowe ;-) zreszta jak zawsze ;-) hehe
A to paskuda fafluniasta ,kooopeczki mu sie zachcialo bleee ;-)
Och jak to dobrze ze moja ZUZIA to taka psia damulka nic co smierdzi nie zasługuje na jej uwage ;-)...mam nadzieje ze tak juz zostanie hehh
Buziaczki ;-)

Posted

Jakoś się wykurowałam po Twojej strzelaninie:p

Ale sie rozpętała rozmowa o obróżkach, hehe a to przez mała krówkę. Mój TZ twierdzi, że obrózka krówkowa jest fajna i pewnie Kanisku by sprezentował, jakby mu jeszcze taka cenę zaoferowali 5 zł.

A co do krówek, to popatrz jakie mam posłanie kanapy(moja galeria:diabloti: )

I tutaj muszę sama pokłonic sie obrózkom krówkowym. Tego lata Kanisko wytarzała się w kupie i do tego ludzkiej. Niestety była w skórzanej obroży- nawet nie wiesz jak to przesiąkło. Próbowałam dosłownie wszystkiego, by wywabic te śmierdzielstwo. Teraz nibt wywietrzało, ale jak sobie przypomnę to brrrrr.

Mam nadzieję, że o obrózkę krówkową się nie gniewasz, bo inaczej:mad: :mad: :mad:

P.S. Super zdjęcia krajobrazu- TZ pod wrażeniem.

Posted

leemonca napisał(a):

ten mój najpiękniejszy, najukochańszy Hakersik, zjadł wczoraj na spacerze ohydną, śmierdzącą koopę :crazyeye: :shake: , fuj..., brrr...

Jakoś nie jestem zaskoczona :evil_lol: Mogło być jeszcze gorzej - konsumpcja + tarzanie :diabloti:

Posted

beria napisał(a):
Jakoś nie jestem zaskoczona :evil_lol: Mogło być jeszcze gorzej - konsumpcja + tarzanie :diabloti:

taaak... Haker był łaskawy że nie poszedł na całość ;)

Posted

cześć dziewczyny!!! jak to miło zajrzeć do własnej galeryjki i zobaczyć, że mimo nas nie ma, to i tak nas odwiedzacie :multi:

wczoraj mnie nie było bo miałam mnóstwo pracy, siedziałam do nocy :shake:.
a dzisiaj mam płaczliwy dzień i zaraz zmykam, bo się zapłaczę na śmierć :-(. W zeszłym roku, tego dnia, o godzinie 06.30 odszedł za Tęczowy Most nasz kochany Bastuś, nie mogę pisać bo przez łzy nie widzę klawiatury :-(
odszedł nagle, zbyt nagle, prawdopodobnie miał guza mózgu :-(

miał 11 lat
to są ostatnie jego zdjęcia, zrobione pod koniec pażdziernika 2005r, to był kochany, grzeczny i dobrze ułożony psiulek (nie jadał koopek):puppydog:

A teraz biorę tego małego czubka - koopojadka i idę na spacer, fotek nie będzie bo pogoda jest bleeee...

Posted

smutno u Was, a widzę że Basterek też żółciutki był jak kupojadek. Wyrazy współczucia z uwagi na Basterka ale i gratulacje z powodu wspaniałego Hakerka. To uroczy psiak a spoważnieć zdaży

Posted

Witam...

wchodzę na Hakerkową galerię i co widzę basterkowe nieszczęście (w tym sensie, że stało się nieszczęście, a nie, ze Bater jest nieszczęściem) ehhhh tak mi przykro, Basterek to piękny piesek... Heh oni wszyscy tam się sobą nawzajem opiekują na pewno.

cudowna fotka...

Posted

dzięki wam kochane dziewczyny, w imieniu Basterka oczywiście też, taka jest smutna kolej rzeczy - jedni przychodzą drudzy odchodzą. Bastera nie ma, jest Haker i jego nowe fotki z porannego, pięknego, słonecznego spacerku

potem przyszli kumple

Hugo to gończy z medalami i pucharami, Baron, ten czarny jest z domu dziecka i pan od Huga(Hugona?) zabiera go zawsze na spacery, i Drago złoty retriver, który jeż gościł u nas w galerii

Hugo koło Hakera, bardzo się polubili, Jego pańcio i z tyłu zazdrosny Baron

dopadli małego

Drago kopał sobie dołki, Baron został niestety unieruchomiony, bo zazdrość o Hugonka nie pozwalała mu się bawić z Hakerem, więc panowie zajęli się sobą i się świetnie bawili, a poranek był naprawdę prześliczny

czy tak wygląda połowa listopada? i w dodatku z temperaturą +14 stopni?

słoneczko za drzewkiem

ptaszki

i wczorajszy zachód słońca

Przepraszam, że was nie odwiedzam, ale mam bardzo chorego Tz-ta i jak się wszystko wyjaśni i unormuje z jego choróbskiem, to obiecuję wszystko nadrobić. Pozdrawiam was i wszystkie psiulki, i dzięki bardzo że nas nie zapominacie :lol: