Medorowa Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Dzień dobry, brry, zimno:lol: Śliczne foteczki:lol: Quote
teqquila Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 chicken ma racje u nas wiatr straszny!! teraz sie zachmurzylo !! superowe zdjecia Hakerka !! Quote
e.v.a Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 bleeeee pogoda jest bleeeeee dziendoberek :p Quote
Imbirka Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 No co wy dziewczyny, od 8 rano ganiałam po cmentarzach:cool3:, wiatru takiego strasznego w Łodzi nie ma:lol: tylko ten kropiący deszcz:cool3: Quote
e.v.a Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Imbir1 napisał(a):No co wy dziewczyny, od 8 rano ganiałam po cmentarzach:cool3:, wiatru takiego strasznego w Łodzi nie ma:lol: tylko ten kropiący deszcz:cool3: a u nas nie pada ... za to halny wieje chyba:evil_lol: a o 8 to ja spalam sobie jeszcze :loveu: i na cmentarz ide dopiro o 19 :D moze sie wiaterek uspokoi troszke:lol: Quote
Tina.Sara Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 dobry wieczór... Jutro chyba rano zamarzne jak bede wychodzić... Quote
teqquila Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 u nas tez mocno wieje a o 19 toz to deszcz lał i wiatr straszny az Tysonowe uszy lataly :P:D Quote
leemonca Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 Dzień doberek!!! Wietrzysko wiało i wiało, no i nawiało :shake: mamy pierwsze zimowe fotki :p a tak było jeszcze wczoraj prawdziwa złota Polska Jesień, ale to już wspomnienie. Teraz trzeba szykować kożuchy i ciepłe buty. Jest 10 godzina a ja mam -3 na termometrze :shake:, brrr... a wiatr dalej hula... Quote
nathaniel Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Cimi napisał(a):A u nas jest więcej śniegu :lol:. dużo więcej :lol::lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Leemonco zdecydowanie bardziej podobają mi się fotki z wczoraj niż z dzisiaj, u Nas za oknem też biało i zimno i w ogołe jest bee :placz: Quote
haska_12 Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 A u nas dzisiaj popadało, ale wogóle tego nie widać :( Tylko co wiatrzysko wieje :( Quote
Magda-Amir Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 świetne ujecie :lol: :lol: prawie jak jakis agresor :loveu: a śniegu to u mnie za kostke :-( :-( zdjecia 'z wczroraj' śliczne... taka ładna jesień była :roll: ;) Quote
beria Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='leemonca']Dzień doberek!!! Wietrzysko wiało i wiało, no i nawiało :shake: Nawiało, nawiało, ale tak troszeczkę :razz: Quote
leemonca Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 No i nie chcę więcej :shake:. W mieście ma być sucho i ciepło, padać ma w górach. Duuuużo śniegu ma być na stokach!!! Czas odkurzyć narty :cool3: Quote
Cimi Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 A nieprawda zima jest fajna :lol:.. no nie mówię o takiej jaka była w tamtym roku czyli -20 i więcej. Dla mnie zima to taki fajna pora :lol:. Quote
leemonca Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 Ja lubię zimę jak jest dużo śniegu, troszkę mrozu i słoneczko i nie muszę jeździć autkiem :razz:. Quote
Alicja Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 :cool3:u nas też zimno , cimno i biało...wieje jak w kieleckim na dworcu śliczne foteczki Hakerka:loveu: Quote
Koma Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 super :lol: :loveu: :lol: :loveu: :lol: Widzę że też Was przysypało, a mi się marzą takie wręcz tunele zamiast chodników :cool3: jak było rok temu :cool3: tylko oczywiście bez takiego mrozu :shake: Quote
zuzolandia Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Witanko milusinscy ;-) w ten sniegowy wieczorek ;-)..... no tutaj jak zwykle przepiekneeeeeeee fociszeeeeeeee , normalnie wpadne w kompleksy heheeh ;-) zdjeciowe hehehee ;-) Buziole dla Hakerka ;-) Quote
Cerber Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 wow dosyć, że Haker zrobuił tu cudnasią minkę to jeszcze macie śnieg, ale suuuuuuper :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Imbirka Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 leemonca, a jak Hakerek zareagował na śnieg? Był zdziwiony? a może to jest minka zdziwionego Hakerka na widok śniegu?:evil_lol:;) Quote
gochgoch Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 hello!! miałam niezłe zaległości, ale uffffff - wszystko nadrobione!!!!!! a oto moje wybrane i ulubione: Mizianko dla słodkiego Hakerka!!! :loveu: Quote
Recommended Posts