Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Imbir1 napisał(a):
No co wy dziewczyny, od 8 rano ganiałam po cmentarzach:cool3:, wiatru takiego strasznego w Łodzi nie ma:lol: tylko ten kropiący deszcz:cool3:

a u nas nie pada ... za to halny wieje chyba:evil_lol: a o 8 to ja spalam sobie jeszcze :loveu: i na cmentarz ide dopiro o 19 :D moze sie wiaterek uspokoi troszke:lol:

Posted

Dzień doberek!!!
Wietrzysko wiało i wiało, no i nawiało :shake:

mamy pierwsze zimowe fotki :p

a tak było jeszcze wczoraj

prawdziwa złota Polska Jesień, ale to już wspomnienie. Teraz trzeba szykować kożuchy i ciepłe buty. Jest 10 godzina a ja mam -3 na termometrze :shake:, brrr... a wiatr dalej hula...

Posted

super :lol: :loveu: :lol: :loveu: :lol:

Widzę że też Was przysypało, a mi się marzą takie wręcz tunele zamiast chodników :cool3: jak było rok temu :cool3: tylko oczywiście bez takiego mrozu :shake:

Posted

Witanko milusinscy ;-) w ten sniegowy wieczorek ;-)..... no tutaj jak zwykle przepiekneeeeeeee fociszeeeeeeee , normalnie wpadne w kompleksy heheeh ;-) zdjeciowe hehehee ;-)

Buziole dla Hakerka ;-)

Posted

wow dosyć, że Haker zrobuił tu cudnasią minkę to jeszcze macie śnieg, ale suuuuuuper :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: