Imbirka Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 kurde, co jest:cool3: pisałam tutaj i nie ma:shake: no to tylko się przywitam:cool3: dzieńdoby/wieczór:multi: Quote
Medorowa Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Dobrry wwieczorek:p :p Co u Hakerkowej rodzineczki:cool3: :lol: Quote
Alynkaaa Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 hej hej:) leemonca znikla pewneiznow na pare dni i jak wpadnie to nas zasypie znow takimi slicznymi fotkami:):eviltong: :cool3: :cool3: :loveu: Quote
beria Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 [quote name='leemonca']a mnie dalej boli makówka i chyba muszę ból przespać :sleep2: Leemonca mam nadzieję, że dzisiaj już Cię głowa nie boli. Mnie też najbardziej na ból głowy pomaga spanko :razz: Quote
leemonca Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 Z główką moją już wszystko w porządeczku, tylko jakoś tak mało czasu mam dla dogo. Teraz jeszcze te święta i najazd rodzinki. Ale mamy trochę fotek niewyraźny Hakerek, bo zapomniał o Rhutinoscorbinie :cool3: Życzę wszystkim miłego słonecznego dzioneczka :lol: Quote
Imbirka Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 dzieńdoberek:multi: :multi: :multi: , jakie śliczne jesienne foty Hakerka:lol: a u nas już się chmurzy:cool3: Quote
agabass Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 [quote name='leemonca']Z główką moją już wszystko w porządeczku, tylko jakoś tak mało czasu mam dla dogo. Teraz jeszcze te święta i najazd rodzinki. Ale mamy trochę fotek niewyraźny Hakerek, bo zapomniał o Rhutinoscorbinie :cool3: Życzę wszystkim miłego słonecznego dzioneczka :lol: ale sesyjka leśno klimatowa, aż mi się ciepło zrobiło choć kolory jesieni Quote
bazylowa Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 O jej!!! A cóż to za dostojny jegomość ???? :-o:-o Dawno tu nie zaglądałam :( ale obiecuję poprawę Quote
Cerber Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Witam leemonca :):):) Ojej ta foteczka mnie przyprawiła o ciarki, jest śliczna... :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:schowam się to mnie nie zobaczą:razz: Quote
nathaniel Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Młody miny wali niesamowite :lol::lol::lol::loveu: Quote
Alynkaaa Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 [quote name='nathaniel'] Młody miny wali niesamowite :lol::lol::lol::loveu: taaak minki ma suuuper:) sliczny chlopczyk:):loveu: :loveu: :loveu: no i cuuudne fotki ehhhh znowu siem powtarzam...ale cuz innego mozna rzec na takie arcydzielka??:) Quote
chicken Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Chcialam Wam zyczyc upiornej nocy :ghost_2: Oby snily Wam sie same strachy a zombi zjadly wasze wnetrznosci :eek: Quote
beria Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 [quote name='leemonca'] Wow, ale się Hakerkowi zarysowują mięśnie na łapkach :cool3: Sportowiec :razz: Quote
simbik Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Śliczna fotka :loveu: i z fajnej perspektywy zrobiona. Quote
Magda-Amir Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 młahahhhaha :lol: :lol: hmm... gdzie jest Haker ?:roll: :loveu: Quote
leemonca Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 [quote name='chicken']Chcialam Wam zyczyc upiornej nocy :ghost_2: Oby snily Wam sie same strachy a zombi zjadly wasze wnetrznosci :eek: ha, ha, ha, dzięki chicken :diabloti: halloween chyba naprawdę zaczyna powoli wrastać w naszą kulturę. Wczoraj wieczorem biegały u nas dzieciaki poprzebierane w niesamowite stroje :diabloti: i było całkiem, całkiem wesoło :ghost_2: :ghost_2: Witam was dziewczyny w ten huraganowy dzień. U nas choć świeci słoneczko to wieje straszny wiatr :shake: aż strach pomyśleć co się będzie działo na cmentarzach, wszystko zmiecie z grobów :cool1: Quote
Magda-Amir Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 witaj leemonca :p u nas tez wiatrzysko jak cholera i do tego zero słoneczka :roll: :shake: jak bylam rano z amirem to myslalam ze odfruniemy :lol: Quote
leemonca Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 Mnie o szóstej obudził deszcz bębniący o szyby ze straszną siłą, wiatr był przeokropny. Na szczęście teraz świeci piękne słońce :lol:, tylko ten wiatr... :cool1: Quote
Cimi Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 U nas też wiatr okropny.. gdyby nie on to by nawet ciepło było. No i w dodatku deszcz kropi tak troszkę co jakiś czas :roll:. Quote
Magda-Amir Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 czyli mamy wymarzoną pogode na Wszystkich Świętych :roll: ;) Quote
Alynkaaa Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 witam:) a u nas pogoda jest suuuper swieci slonko wieje lekki wiaterek...i co najwazniejsze nie pada:)<jak narazie> a co do hallowen u nas tez wczoraj dzieciaki biegaly nawet robily psikusy.....np. owijaly papierwm toaletowym ploty albo drzewka.... jednym slowem zabawa:) Quote
dbsst Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm HAKER mmmmmmmmmmmmmmmm pyyyyyyyyyyszota na czterach łapach :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
chicken Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 U mnie tez straszny wiatr... I sloneczko jest ale czasem chowa sie za chmurami :cool1: Quote
Recommended Posts