Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='leemonca']a mnie dalej boli makówka i chyba muszę ból przespać :sleep2:

Leemonca mam nadzieję, że dzisiaj już Cię głowa nie boli. Mnie też najbardziej na ból głowy pomaga spanko :razz:

Posted

Z główką moją już wszystko w porządeczku, tylko jakoś tak mało czasu mam dla dogo. Teraz jeszcze te święta i najazd rodzinki. Ale mamy trochę fotek

niewyraźny Hakerek, bo zapomniał o Rhutinoscorbinie :cool3:

Życzę wszystkim miłego słonecznego dzioneczka :lol:

Posted

[quote name='leemonca']Z główką moją już wszystko w porządeczku, tylko jakoś tak mało czasu mam dla dogo. Teraz jeszcze te święta i najazd rodzinki. Ale mamy trochę fotek

niewyraźny Hakerek, bo zapomniał o Rhutinoscorbinie :cool3:

Życzę wszystkim miłego słonecznego dzioneczka :lol:

ale sesyjka leśno klimatowa, aż mi się ciepło zrobiło choć kolory jesieni

Posted

[quote name='nathaniel']

Młody miny wali niesamowite :lol::lol::lol::loveu:
taaak minki ma suuuper:) sliczny chlopczyk:):loveu: :loveu: :loveu:
no i cuuudne fotki ehhhh znowu siem powtarzam...ale cuz innego mozna rzec na takie arcydzielka??:)

Posted

[quote name='chicken']Chcialam Wam zyczyc upiornej nocy :ghost_2: Oby snily Wam sie same strachy a zombi zjadly wasze wnetrznosci :eek:

ha, ha, ha, dzięki chicken :diabloti: halloween chyba naprawdę zaczyna powoli wrastać w naszą kulturę. Wczoraj wieczorem biegały u nas dzieciaki poprzebierane w niesamowite stroje :diabloti: i było całkiem, całkiem wesoło :ghost_2: :ghost_2:

Witam was dziewczyny w ten huraganowy dzień. U nas choć świeci słoneczko to wieje straszny wiatr :shake: aż strach pomyśleć co się będzie działo na cmentarzach, wszystko zmiecie z grobów :cool1:

Posted

Mnie o szóstej obudził deszcz bębniący o szyby ze straszną siłą, wiatr był przeokropny. Na szczęście teraz świeci piękne słońce :lol:, tylko ten wiatr... :cool1:

Posted

witam:)
a u nas pogoda jest suuuper swieci slonko wieje lekki wiaterek...i co najwazniejsze nie pada:)<jak narazie>

a co do hallowen u nas tez wczoraj dzieciaki biegaly nawet robily psikusy.....np. owijaly papierwm toaletowym ploty albo drzewka....
jednym slowem zabawa:)