Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Cerber']Cześć Hakerkowa, coś widzę, ze tu ktoś się opuszcza w obowiążkach :mad: :mad: :mad: :mad: zaraz ktoś po dupsku dostanie:mad: :mad: :mad: :D:D:D:D

Nie bij proszę :shake: , jestem niedysponowana, od trzech dni boli mnie strasznie głowa, i nic mi się już nie chce :-( . Na dodatek opuściła nas już nasza piękna, złota jesień i jest zimno, brrr..., pada deszcz i wieje wietrzysko :cool1: nawet przed chwilą grzmiało!!! Wczoraj było jeszcze ładnie i obcykałam Hakera z nowym kumplem o imieniu Drago, a to ich fotki....

a potem przyszła piękna dama i skłóciła chłopaków :cool3:

wspomnienie wczorajszego słoneczka i kolorków jesieni

chryzantemki

Posted

Wow nie ma to jak Haker z Goldenem :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: wybaczam Ci wszystko za tego goldena, kocham goldeny :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: piękne też są krajobrazy, które zrobiłaś:):):):)

Posted

Nie zdziiłabym się, gdyby po mojej wypowiedzi wyżej zrobiło Cisię prykro...

Zapomniałam napisac o Hakrku :D:D:D:D:D:D:D:D u Hakerka podoba mi się bardzo umaszczenie i jego postawa :D:D:D:D:D:D Haker wygląda jakby miał taką nieskazitelnie gładką i czystą sierść...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Cerber']Nie zdziiłabym się, gdyby po mojej wypowiedzi wyżej zrobiło Cisię prykro...

Zapomniałam napisac o Hakrku :D:D:D:D:D:D:D:D u Hakerka podoba mi się bardzo umaszczenie i jego postawa :D:D:D:D:D:D Haker wygląda jakby miał taką nieskazitelnie gładką i czystą sierść...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

pewnie, że zrobiło mi się przykro :snipersm:, ha, ha, ha, Luiza bardzo cię lubię i wybaczam ci wszystko :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Haker wygląda jakby miał taką nieskazitelnie gładką i czystą sierść...

zwłaszcza wieczorem kiedy go głaszczę i zostaje mi szary nalot na dłoniach ;) :diabloti:

Posted

Kochana szary nalot to ja mam po Kanie- cała jest w wapnie, pyle i cholera wie w czym. Mogłabym ją wykąpac, ale po co- jak dom wyglada jak pobojowisko. Tak to jest jak komuś zechce sie przebijac przez 45 cm (!) ścianę!!!

Posted

leemonca napisał(a):
pewnie, że zrobiło mi się przykro :snipersm:, ha, ha, ha, Luiza bardzo cię lubię i wybaczam ci wszystko :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

ojej to ja jeszcze lubiana jestem... nie wiedziałam, ze ktoś mnie jeszcze lubi... :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Ja Ciebię też bardzo lubię :calus: :calus: :calus:

Posted

[quote name='majoka']Kochana szary nalot to ja mam po Kanie- cała jest w wapnie, pyle i cholera wie w czym. Mogłabym ją wykąpac, ale po co- jak dom wyglada jak pobojowisko. Tak to jest jak komuś zechce sie przebijac przez 45 cm (!) ścianę!!!

no to rozumiem, masz remont, ja go nie mam, kopalnie zamknięte a Haker pyli szarością :cool3: , codziennie czyszczony, szczotkowany, poleruje wszystkie chodniki w okolicy :cool3: . Jak widzi czworonoga przed albo za sobą to się kładzie na plery i wymiata wszystkie brudy z chodnika :placz:

beria - witam- dobry wieczór :lol:

Posted

Cerber napisał(a):
ojej to ja jeszcze lubiana jestem... nie wiedziałam, ze ktoś mnie jeszcze lubi... :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Ja Ciebię też bardzo lubię :calus: :calus: :calus:

wzajemnie :calus: :calus: :calus:
:calus: :calus:

Posted

leemonca napisał(a):
ooo, Alinka!!! cześć :lol: :lol: :lol:

witam witam:)

i jak glowka???jescze boli????
mnie tez dzis bolala ale po spacerze z Figa przestala...bolaly mnie nogi:eviltong: