Medorowa Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Leemonca Twoje fotki mnie pop rostu, delikatnie mówiąc, rozbrajają:-o :-o Rwewelacja, jestem pod ogromnym wrażeniem:crazyeye: :multi: Quote
Imbirka Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 wow, czuje się powalona, fotencje są eksta:lol: Quote
Cerber Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 :-o :-o :-o O matko jakie piękne krajobrazy, nie no ja nie mogę, ja też chcę na żywo taki pejzaż widzieć :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
Alynkaaa Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Cerber napisał(a): :-o :-o :-o O matko jakie piękne krajobrazy, nie no ja nie mogę, ja też chcę na żywo taki pejzaż widzieć :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: sliczny nie?????tez tam cem byc!!!!!!moja babcia kiedys miala podobny obrazek i zawsze go uwielbialam bo byl liczny!!!!!!jak Twoje foto!!! Quote
Medorowa Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Leemonca wchodzę tu dziś po raz drugi i poraz kolejny stwierdzam, dech w piersiach zapiera, poważnie :-o :-o Quote
zuzolandia Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 łOOOOOOOOO MATKOOOOOOOOOO ! Normalnie mowe mi odjelo........ ;-)....choc i tak mam kłopociki z gadka ;-).........alez Ci kobito zazdroszcze ;-) tyz bym tak chciala ale ni umiem ;-( Pozdrowionka wieczorowa pora ..;-) Quote
Wyjątek Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name='leemonca'] Hakerka też mam :eviltong: Piękności śliczności!! Taki duuuuży kochany chłopak i jak cudnie na zdjęcia ch wychodzi!!! PIĘKNE!~!!:multi::loveu: Quote
chicken Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Dawno nas tu nie bylo ale juz sie poprawiamy: Ta fota wyglada jak narysowana :crazyeye: PIEKNE :loveu: Quote
Alicja Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:normalnie se usiandłam... cudo:loveu::loveu::loveu:ja też tak chcę robić obrazeczki Quote
leemonca Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 WITAJCIE KOBITKI!!! Te obrazeczki to nie moja zasługa tylko Fotoshopa :cool3:, ja tylko klikam w odpowiednie miejsce a reszta sama się robi :cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name='leemonca']Hakerowi kolce nie straszne :shake: , zjadł mi różę :-( , taką ładną herbacianą :-( dzisiaj wyszłam rano z nim na siku i było takie piękne niebo, że nie mogłam się powstrzymać żeby tego nie obcykać i wam pokazać :cool3: Hakerka też mam :eviltong: i łączka i ogódki, na którą biegnie Hakerek :evil_lol: zdjęcie z wczorajszego ranka :lol: zdjęcia bajeczne, nadaja sie jak pocztówki :multi: Quote
Cerber Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 ześć Hakerkowa co tam u was ciekawego dzieciaczki słychać he???? Quote
Imbirka Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 uuuuuuuuuu, nie ma nowych foteczek i nie mam skąd brać natchnienia:shake::evil_lol: Quote
Tośka_m Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Ale słodkie oczka :loveu: Bajerancka fota! Quote
Tina.Sara Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Hej, jak tam ostatnie dni Jesieni? :( W tym roku jest piękna. Aj! Ja nie kracze, w Warszawie w poniedziałek będzie śnieg padał... Z deszczem, ale zawsze śnieg... Quote
Alynkaaa Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Tina.Sara napisał(a):Hej, jak tam ostatnie dni Jesieni? :( W tym roku jest piękna. Aj! Ja nie kracze, w Warszawie w poniedziałek będzie śnieg padał... Z deszczem, ale zawsze śnieg... a unas mamnadzieje jeszcze nei bedzie sniegu....ja jeszcze chcem jesien!!! cikawe jak Figa zareaguje na jej pierwszy w zyciu snieg:) Quote
Cimi Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Alynkaaa napisał(a):cikawe jak Figa zareaguje na jej pierwszy w zyciu snieg:) Polubi zobaczysz :lol:, bo to takie fajne coś i kulki śnieżne można rzucać :lol:. Quote
tygra Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 czyjego dziecka wózek zeżarł i tylko kółko do zabawy zostawił? Quote
Cerber Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Cześć Hakerkowa, coś widzę, ze tu ktoś się opuszcza w obowiążkach :mad: :mad: :mad: :mad: zaraz ktoś po dupsku dostanie:mad: :mad: :mad: :D:D:D:D Quote
Recommended Posts