zuzolandia Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 leemonca napisał(a):o kurcze, mam, już wklejam :oops: ma na imię Bajka ANO W SUMIE PIERWSZY ;-) CHOC NIE OSTATNI ;-) Malenstwo przekofane ,no i pasuje do Hakerka ....taki sliczny kontrascik ;-) Quote
mar....ka Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Faktycznie fajny kontraścik, a tak w ogóle to wpadłam się po przerwie przywitać:)))i wygłaskać Hakerka Quote
Alicja Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 witam , wpadłam popatrzeć na nowe fotki;) Quote
beria Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 leemonca napisał(a): i targał ją całą drogę W sam raz do kominka, ta zabawka :razz: Quote
leemonca Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 Witam wszystkich, którzy u nas byli podczas naszej chwilowej, dłuższej nieobecności.Trochę czasu zajęło mi ogarnianie domostwa po wizycie gości, ale za to mamy nowe fotencje Historyjka pt. "Jak zjadałem Pańciną aronię" no i zjadłem wszystko Quote
Cimi Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 leemonca napisał(a):Historyjka pt. "Jak zjadałem Pańciną aronię" My aronii nie ma mamy, ale mamy agrest :lol:. W tam tym roku to Fiona łeb przez siatkę wystawiała, aby dorwać agreścik sasiądki :evil_lol:. Bardzo fajnie to wygladało zwąłszcza takie powolne i delitane obrywanie :lol:. Ale nie ma to jak czerwona papryczka :cool3:. Oby dwie możemy się zajadać w nieskończonych ilościach :lol:. Quote
Tina.Sara Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Cimi napisał(a):My aronii nie ma mamy, ale mamy agrest :lol:. W tam tym roku to Fiona łeb przez siatkę wystawiała, aby dorwać agreścik sasiądki :evil_lol:. Bardzo fajnie to wygladało zwąłszcza takie powolne i delitane obrywanie :lol:. Ale nie ma to jak czerwona papryczka :cool3:. Oby dwie możemy się zajadać w nieskończonych ilościach :lol:. To masz rozrywke:cool3: Quote
Alynkaaa Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 hej:)no ladnie, mnie ptfforkiem nazywac:eviltong: widze sama chodujesz jednego potfforka pod daszkeim sewgo domku:) a jakie sliczne uszko:) Kakercio wyglada jak by sie czegos panicznie pzrestraszyl...sliczniusi :loveu: Quote
Cerber Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Cześć Leemonca :):) urwę to, na pewno to urwę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Nie no historyjka odlotowa ;-) masz duzo tych aroniowych krzaczków ? jak sie Hakerkowi spodoba to zeżre wszystkie ;-) ;-) A powiedz mi jak Ty robisz te zdjatka ze one takie ładnie oprawione plus delikatna poswiata po boczkach ?? tak pytam z czysto babskiej ciekawosci ;-) Zasmarkane pozdrowionka he he .... ;-) Quote
Fixatywa Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 hahaha co on z tym krzaczkiem wyrabia :loveu::lol: Boksery nie sa normalne:evil_lol::evil_lol::evil_lol: buziaki w noseczek :* Quote
leemonca Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 Fixatywa napisał(a):hahaha co on z tym krzaczkiem wyrabia :loveu::lol: Boksery nie sa normalne:evil_lol::evil_lol::evil_lol: buziaki w noseczek :* nosek już wycałowany:cool3: zuzolandia Nie no historyjka odlotowa ;-) masz duzo tych aroniowych krzaczków ? jak sie Hakerkowi spodoba to zeżre wszystkie ;-) ;-) A powiedz mi jak Ty robisz te zdjatka ze one takie ładnie oprawione plus delikatna poswiata po boczkach ?? tak pytam z czysto babskiej ciekawosci ;-) Zasmarkane pozdrowionka he he .... ;-) tak sobie kombinuję w Fotoshopie, albo w Gimpie :lol: , fajnie że ci się podoba :lol: Cimi Tina.Sara Luiza Alinka Madzia z Medorkiem CZEŚĆ DZIEWCZYNY :multi: :multi: :multi: a jeśli już mowa o fotoshopie to ......... fotoshopiasty Hakerek :cool3: Quote
e.v.a Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 czesc:multi: ooo śliczna przerobeczka:loveu: Quote
Cerber Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 leemonca napisał(a): a jeśli już mowa o fotoshopie to ......... fotoshopiasty Hakerek :cool3: :-o :-o :-o :-o bombowa fotka :) :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alynkaaa Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 cudna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ja tez takchce:) Quote
Tina.Sara Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 ładna focia ta photoshopem ten teges :) Quote
tygra Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 normalnie fototapeta jak nic Ty to masz super pomysły - ja też tak chce - ale nie umiem :( Quote
Imbirka Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Ekstttttttttttttra:multi: wszystkie fociszki. Haker jest niemożliwy z obgryzaniem aronii:evil_lol: Imbir ostatnio jezynki starał się skubnąć ale się na kolca nadział i mu przeszło:evil_lol: Quote
leemonca Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 Imbir1 napisał(a):Ekstttttttttttttra:multi: wszystkie fociszki. Haker jest niemożliwy z obgryzaniem aronii:evil_lol: Imbir ostatnio jezynki starał się skubnąć ale się na kolca nadział i mu przeszło:evil_lol: Hakerowi kolce nie straszne :shake: , zjadł mi różę :-( , taką ładną herbacianą :-( dzisiaj wyszłam rano z nim na siku i było takie piękne niebo, że nie mogłam się powstrzymać żeby tego nie obcykać i wam pokazać :cool3: Hakerka też mam :eviltong: i łączka i ogódki, na którą biegnie Hakerek :evil_lol: zdjęcie z wczorajszego ranka :lol: Quote
Alynkaaa Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: cudne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to jak obraz wyglada!!!!poprostu nie mam slow...... to tez jak taki obrazek suuuper!!!!!!!!!!!!!!!!!! a tu extra chmury wyszly sliczne kobitko robisz fotecki!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts