Jupi Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 leemonca napisał(a):A ja dzisiaj posmakowałam trochę zimy. Skrobałam szyby w samochodzie, zgrabiały mi ręce i zmarzły uszy. Na spacer z Hakerem poszłam ciepłych zimowych butach. Mam nadzieję, że to tylko chwilowe, że jeszcze zrobi się ciepło :cool1:. Teraz idę z Haciem na spacer. też dziś skrobałam szyby w aucie i zamarzły mi paluszki:roll: :evil_lol: Quote
Tośka_m Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Kwiatki są fenomenalne!! :klacz: A kurczak w pycholu uroczy :loveu: Quote
beria Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 leemonca napisał(a): a tak wyglądały kwiatki mam chwilę czasu, więc idę pobuszować po galeriach :bigcool: Małe naturalne dzieła sztuki :loveu: :loveu: :loveu: Hakerek doczekał się tych dwóch kuflowych :razz: Quote
leemonca Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 beria napisał(a):Małe naturalne dzieła sztuki :loveu: :loveu: :loveu: Hakerek doczekał się tych dwóch kuflowych :razz: jeszcze nie jest pełnoletni :cool3: :evil_lol: narazie tylko soczki dzień dobry ponieważ jak mówiłam wcześniej, w tym tygodniu mam bardzo, ale to bardzo mało czasu więc wklejam parę fotek i zmykam :cool1: wiem, że to nie Hakerek :cool3: , ale może popołudniu będę miała jego nowe fotki :lol: Quote
Imbirka Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 łłłoooooooooo :crazyeye: :klacz: :klacz: :lol: ;) Quote
Alicja Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:cudeńko kropelka:loveu: Quote
Cerber Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o Cudo świata :-o :-o :-o :-o :-o :-o tyle chyba starczy. Quote
leemonca Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 Alicja, Imbir1, Patka, Luiza witam i strasznie się cieszę, że wam się podobają moje zdjęcia :multi:to mnie uskrzydla :cool3::lilangel: :evil_lol: bo dopiero się uczę fotografować :evil_lol: a tu mam obiecane fotki z popołudniowego spacerku JESIENNY HAKEREK Hakerek dziś był tylko dodatkiem do jesiennych kolorków :cool3: Quote
Cerber Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 leemonca napisał(a):Alicja, Imbir1, Patka, Luiza witam i strasznie się cieszę, że wam się podobają moje zdjęcia :multi:to mnie uskrzydla :cool3::lilangel: :evil_lol: bo dopiero się uczę fotografować :evil_lol: a tu mam obiecane fotki z popołudniowego spacerku JESIENNY HAKEREK Hakerek dziś był tylko dodatkiem do jesiennych kolorków :cool3: :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o Kobito Ty powinnaś iść na jakiś kurs fotografi!!!!!! te fotki są prześliczne :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Medorowa Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Leemonca no proszę; ukryty talent:crazyeye: :crazyeye: :p Sliczne:multi: Quote
e.v.a Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 czesc:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: fotki piekne:loveu: Quote
Alynkaaa Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 jeny leemonca ty dopiero sie uczysz???a robisz jak profesjonalistak...swietnie poprostu!!!!!!!!!!!!!!!brak mi slow.... buziole dla Hakera Quote
Imbirka Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 :roflt::roflt::roflt: ale ma minkę a foty Hakerka jesiennego cuuuuuuuuuudo:lol: Quote
constancja Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 :mdleje: :mdleje: :mdleje: Z wrażenia odjęło mi klawiaturę... Quote
tygra Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 piękne foty jesienne a Hakerek czmycha jak sarna Quote
leemonca Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 dzień doberek :mdrmed: dzięki za odwiedzinki, dzisiaj Haker wrzucił mi smycz do łóżka i musiałam go wyprowadzić o godz 6.30 !!! Tak mi się dobrze spało a on mi zrobił pobudkę!!! Ale warto było ---- takie było niebo ---- i trochę jeszcze wczorajszego Hakerkowego bieganka dzisiaj niestety, takiej pogody już nie ma :lookarou: Quote
Imbirka Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 hej, hej, hej:lol: a u nas słonko świeci i już nie mogę się doczekać jak pójdziemy sobie na pola:lol: Quote
Shetanka Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Kocham boserki.Piesek jak zawsze słodki,zapraszam do mnie. Quote
Cerber Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 leemonca napisał(a):dzień doberek :mdrmed: dzięki za odwiedzinki, dzisiaj Haker wrzucił mi smycz do łóżka i musiałam go wyprowadzić o godz 6.30 !!! Tak mi się dobrze spało a on mi zrobił pobudkę!!! Ale warto było ---- takie było niebo ---- i trochę jeszcze wczorajszego Hakerkowego bieganka dzisiaj niestety, takiej pogody już nie ma :lookarou: :-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o normalnie piekne, nie potrafię wyrazić słowami jak bardzo podobają mi się Twoje dzieła, są naprawde cudowne :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alynkaaa Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 hej ciotka!!Ale super niebooo:).....fajowe te fotki nie ma co duzo gadac:cool1: Quote
leemonca Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 cześć dziewczyny!!! przestańcie tak chwalić bo mi się w głowie poprzewraca :oops: :cool3: :evil_lol: Quote
Cerber Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 leemonca napisał(a):cześć dziewczyny!!! przestańcie tak chwalić bo mi się w głowie poprzewraca :oops: :cool3: :evil_lol: czemu, my tylko fakty stwierdzamy :razz: :razz: :razz: Quote
Recommended Posts