Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='madzia i medor']Za dużo się chłopaki naoglądali 'tańca z gwiazdami' :p :p

to chyba tango:evil_lol: :loveu: :evil_lol: , daję dziesiątkę za wykonanie i pasję w oczach

Posted

[quote name='tygra']to chyba tango:evil_lol: :loveu: :evil_lol: , daję dziesiątkę za wykonanie i pasję w oczach

oj, pasję w oczach to rzeczywiście mieli :evil_lol:

Alynkaa owczarek jest miesiąc młodszy od Hakera, ale też nie jest rasowy i chyba niewiele już urośnie, a Haker jest normalnego wzrostu, nie jest taki wielki jak to wygląda na zdjęciach:evil_lol:
dzieńdoberek:multi:
jeszcze wczorajsze fotki

Posted

dziendobry:)

a na tym zdieciu wygladal<Hakerek of korsss> jak ogromniasty pies w stosunku do owczarka ktory wygladal na rasowego:) jak to zdiecia myla....
apropo zdiec to sa fajniutkie oczywisce mina i fotka 1 rzadzi:):evil_lol:

Posted

phiiii co to jest 5 zdiec na caly dzien:evil_lol: :eviltong: ....ja tu czekam na fotki ze spacerQ i testowanie nowej smyczki:)....i prosze sie nie wykrecac brakiem dostepu do komputera:eviltong: :eviltong: :evil_lol:

Posted

tygra napisał(a):

ale Onkowatemu to się coś pomylilo chyba (pod warunkiem że woli dziewczynki)

przecie kazdy wie ze psy sa pedałami :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
dziendobry:cool3:

Posted

phiiii co to jest 5 zdiec na caly dzien:evil_lol: :eviltong: ....ja tu czekam na fotki ze spacerQ i testowanie nowej smyczki:smile:....i prosze sie nie wykrecac brakiem dostepu do komputera:eviltong: :eviltong: :evil_lol:

no to zaraz będą następne :evil_lol:

Czy ja dorze słyszę, czy Hakerek ma nową obóżkę???????? Dwac nowe fotki z nową obróżka ale to już :mad: :mad: :mad: :mad:

smyczkę, tylko smyczkę :eviltong:

ale Onkowatemu to się coś pomylilo chyba (pod warunkiem że woli dziewczynki)

przecie kazdy wie ze psy sa pedałami :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
dziendobry:cool3:

przecież oni nic nie robią :razz:, tylko sobie stoją :evil_lol:

Zdjątka dla was dziewczyny -

smyczka jest fajna, przedłużana z okrągłego plecionego sznurka. I nie wrzyna mi się w dłoń, jak mnie Haker pociągnie. Tylko kolorów nie było innych jak czarny i czerwony. Czerwoną już ma, więc kupiłam czarną.

Posted

[quote name='leemonca']

smyczka jest fajna, przedłużana z okrągłego plecionego sznurka. I nie wrzyna mi się w dłoń, jak mnie Haker pociągnie. Tylko kolorów nie było innych jak czarny i czerwony. Czerwoną już ma, więc kupiłam czarną.

świetne fotki, szczególnie pierwasz, bo Hakerek taki dostojny gość :smokin:
i ostatnia, gdzie Hakerek wygląda jak klown :krolik:

A jaką poprzednio Hakerek miał smyczke??? :confused:

Posted

dobry dzień!!!

Luiza, przed tem mieliśmy też przedłużaną smyczkę,ale z płaskiej śliskiej taśmy, która się zwijała w dłoni i była niewygodna w trzymaniu, zwłaszcza jak Haker zaczynał ciągnąć albo trzeba było jego pociągnąć :evil_lol:

Posted

[quote name='leemonca']dobry dzień!!!

Luiza, przed tem mieliśmy też przedłużaną smyczkę,ale z płaskiej śliskiej taśmy, która się zwijała w dłoni i była niewygodna w trzymaniu, zwłaszcza jak Haker zaczynał ciągnąć albo trzeba było jego pociągnąć :evil_lol:

Dzień doberek :)

aaaaa no chyba że tak. Cerber ma płaską smycz, ze skóry (która kosztowała mnie majątek :/ ale było warto :p :p ) którą ma już 2,5 roku. Przed tem żadna smycz nie wytrzymywała 2 miesięcy. Moja smucz nie jest jednak śliska, wręcz przeciwnie jeśli się ją dobrze trzyma, to nawet jakby Cię słoń pociągnął to ona się nie zerwie ani nic :D:D:D:D:D:D

Posted

dbry- dbry :evil_lol:
chciałam trochę dziś popracować w ogródku, ale się nie dało. Szyja mnie boli od kręcenia głową za Hakerem, nie mogę go spuścić z oczu ani na minutę, bo potem nie mogę poznać własnego ogródka w miejscu gdzie on stał :evil_lol:. Pocykaliśmy parę fotek i poszliśmy na spacerek

ciekawski Hakerek

Posted

bosssski :loveu: taki slodki pycholek

[quote name='leemonca']Bo jak miał skórzaną obróżkę to mu zasłaniała plamkę. A znam bokserka, który na grzbiecie ma znak firmowy nike :evil_lol:

czyli poprostu... oryginalny pies :lol: