Cerber Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Cześc, nareszcie jesteś i Hakerek też :multi: :multi: O matko :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ale piękna fotka, normalnie Hakerek i krajobraz za nim jest niebiańsko pi.ękny naprawdę. Quote
leemonca Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 a ja mam z lewej park i ogródki, z prawej las a przed sobą i za sobą sklepy. Wałbrzych to taka długa kiszka wijąca się wśród górek :razz:. Z okna na wschód widzę bazarek a na zachód szkołę tą szkołę. zrobione z okna kuchennego a tu mam parę fotek z soboty, zrobione podczas jazdy przez okno samochodowe (ostatnio moja specjalność :cool3:) taki księżycowy pejzażyk ale niestety, to tylko kopalnia melafiru i jeszcze ogródkowy Hakerek i ogródkowy bączek Witam Cię Luiza, nie było mnie bo dogo nie chciało mnie wpuścić :evil_lol: Quote
Cerber Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Ale piękne widoki z samochodu, ja ostatnio też zaczęłam przyrodę fotografować przez okno, ale mi tak pięknie nie wychodzą jak wam :( Quote
leemonca Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 Cerber napisał(a):Ale piękne widoki z samochodu, ja ostatnio też zaczęłam przyrodę fotografować przez okno, ale mi tak pięknie nie wychodzą jak wam :( moje zdjęcia są ładne i wyraźne tylko wtedy gdy jest ładna pogoda i musi świecić słońce :shake: , w innym przypadku są nieostre (te w ruchu), obojętnie jak bym długo ustawiała ostrość :mad: Quote
Cerber Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Eee to u mnie tak razczej nie jest, czy ładna czy brzydka pogoda, mi fotki wychodzą dobre, tylko w ruchu nie zawsze i wtedy też sięwściekam :/ Quote
leemonca Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 [quote name='Cerber']Eee to u mnie tak razczej nie jest, czy ładna czy brzydka pogoda, mi fotki wychodzą dobre, tylko w ruchu nie zawsze i wtedy też sięwściekam :/ no i właśnie ja mówiłam o ruchu. Zobacz zdjęcie Hakera z patykiem zrobionw w pełnym słońcu i zdjęcie z ogródka bez słońca Quote
Cerber Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 aaaaaaaaa ja myslałam, że ogólnie Ci chodzi, że jak słońce nie świeci to fotki ładne nie wychodzą, a Tobie chodziło, że w słońcu ale w ruchu. No tak to popieam :D:D I znowu Cię nie zrozumiałam :oops: Quote
BBeta Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 A jaki masz aparat ?? Mi zdjęcia w ruchu wychodzą tylko w trybie sportowym i dokładnie tak jak napisałaś tylko przy ładnej pogodzie (dobrym oświetleniu) w innym przypadku wychodzą niestety rozmazane Quote
leemonca Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 BBeta napisał(a):A jaki masz aparat ?? Mi zdjęcia w ruchu wychodzą tylko w trybie sportowym i dokładnie tak jak napisałaś tylko przy ładnej pogodzie (dobrym oświetleniu) w innym przypadku wychodzą niestety rozmazane a taki z dolnych półek - Olympusa FE-110 i nie ma trybu sportowego i wogóle za dużo nim nie można pokręcić :shake: , ja mówię że to taki mądrzejszy "głupi jasiu", ale dostałam w prezencie od TZ-ta i nie mogę narzekać :lol: . Quote
BBeta Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 leemonca napisał(a):a taki z dolnych półek - Olympusa FE-110 i nie ma trybu sportowego i wogóle za dużo nim nie można pokręcić :shake: , ja mówię że to taki mądrzejszy "głupi jasiu", ale dostałam w prezencie od TZ-ta i nie mogę narzekać :lol: . Moim zdaniem robisz bardzo dobre zdjęcia :) Ja mam Nikona Coolpix P2, więc tez raczej z dolnej półki ;] Quote
Medorowa Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 A;e śliczne Hakerkowe zdjątka:cool3: :cool3: :loveu: Miałam coś jeszcze napisać, ale dogo tak mi muli, że przez ten czas już zapomniałam co:evil_lol: Quote
Cerber Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 BBeta napisał(a):A jaki masz aparat ?? Mi zdjęcia w ruchu wychodzą tylko w trybie sportowym i dokładnie tak jak napisałaś tylko przy ładnej pogodzie (dobrym oświetleniu) w innym przypadku wychodzą niestety rozmazane Jeśli o mnie chodzi to mam samsunga, ale nie wiem jaki model, nie znam sie :D Ale chyba też będę musiała zmienić na inny tryb i może wtedy będą wychodziły lepsze :D Quote
beria Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 [quote name='leemonca'] taki księżycowy pejzażyk Świetne te zdjęcia :loveu: Nie domyśliłabym się, że robione przez okno samochodu :razz: Quote
leemonca Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 [quote name='Cerber']Cześć i czołem :):):) caeść Luiza :multi: beria Świetne te zdjęcia :loveu: Nie domyśliłabym się, że robione przez okno samochodu :razz: a tu na tym zdjęciu widać :cool3: , są odbicia na szybie :evil_lol: , jak znak wodny :evil_lol: Quote
tygra Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu:ale poza i minka a ja powiem tak...hahahahahahahaha cudo - szlona fotka:evil_lol: Quote
leemonca Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 tygra - dzięki :multi: [quote name='[B']madzia i medor;2242172]Dzieńdobereek Hakerkowa rodzinko;) :p dla kogo doberek, to doberek dla mnie nie :shake: . Jestem wściekła:mad: , mój Hakersik dał mi dzisiaj tak popalić, że mu w końcu zagroziłam, że oddam go do domu dziecka :evil_lol: . Nie wiem czy zrozumiał :cool3: . Nie dał nam się wyspać, usiłował zawładnąć całym metrażem łóżka, spychając ciągle albo mnie albo Tz-ta, kilkakrotnie wyrzucany - wracał jak bumerang i co gorsze robił się jakiś taki coraz dłuższy i szerszy. Myślałam, że w końcu pójdę spać na jego materacyk :cool3:. Potem podczas mojej dosłownie 15-sto minutowej nieobecności w domu, zeżarł listwę przypodłogową i zerwał tapetę w przedpokoju, którą kładłam w piątek :mad: :mad: :mad: . Na spacerze się przydusił, tak ciągnął do psa i widać było, że jest tak pobudzony i taki wściekły, że nie może się wyrwać, że aż miał oczy jak diabeł, a ja też :mad: mało brakowało a chromolnęłabym go w dupę :shake: . Teraz udaje, że go nie ma, jest jak aniołek, śpi po cichutku :cool3: , od czasu do czasu przychodzi i kładzie mi łapkę na kolanach i ma taki wzrok niewiniątka, że wzbudza we mnie poczucie winy, za to że taka jestem niewyrozumiała, bo przecież "ja jestem taki jeszcze mały szczeniaczek":cool3: no i dzisiejszych fotek nie ma :shake: , są jeszcze wczorajsze Quote
e.v.a Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 moja droga...pieska to trzeba oduczyc spania z wami bojak urosnie to wogole nie da wam pospac:evil_lol: o tapecie sie nie wypowiem :roll: teraz masz nauczke...nastepnym razem pomaluj :evil_lol: hahahha a foteczki sliczne:multi: Quote
leemonca Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 evaxon napisał(a):moja droga...pieska to trzeba oduczyc spania z wami bojak urosnie to wogole nie da wam pospac:evil_lol: o tapecie sie nie wypowiem :roll: teraz masz nauczke...nastepnym razem pomaluj :evil_lol: hahahha a foteczki sliczne:multi: to zliże farbę :mad: :mad: :mad: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 leemonca napisał(a):to zliże farbę :mad: :mad: :mad: :evil_lol: pamietaj 3 warstwy nalozyc bedzieszmiala dluzej kolor na scianach :evil_lol: Quote
Alynkaaa Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 hej witam czesc i czolem:):):):) fotki super jak zzwykle:D alez mneinei bylo dlogo:(ale juz powoli nadrabiam dogo zaleglosci... Quote
leemonca Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 pamietaj 3 warstwy nalozyc bedzieszmiala dluzej kolor na scianach może po pierwszej będzie miał dość :evil_lol: , Tigra szkód nie robi? [quote name='Alynkaaa']hej witam czesc i czolem:):):):) fotki super jak zzwykle:D alez mneinei bylo dlogo:(ale juz powoli nadrabiam dogo zaleglosci... nadrabiaj, nadrabiaj, bo jutro następna porcyjka zdjęć (chyba:evil_lol: jak mnie ten gamoń nie wkurzy :evil_lol: ) fotka odzwierciedlająca mój dzisiejszy nastrój Quote
e.v.a Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 no Tigra jeszcze nic nie zniszczyla :) i nie niszczy i w łóżku tez ni espi :) tylko rano nieraz rodzice ja na mnie nasylaja zeby mni eobudzila to wtedy dupsko wpycha na poduche :) sliczna foteczka:) Quote
Recommended Posts