leemonca Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 Qrcze , nie wiem co to jest, ale to chyba dogo szwankuje. Ja mam wszystkie fotki!!! Ale wyświetla mi się ciągle komunikat: WiadomośćThe server is too busy at the moment. Please try again later. i muszę odświeżać strony :cool1: Będę strajkować!!! nie będzie fotek dopóki się tamte nie naprawią!!! Quote
Medorowa Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 [quote name='leemonca']Qrcze , nie wiem co to jest, ale to chyba dogo szwankuje. Ja mam wszystkie fotki!!! Ale wyświetla mi się ciągle komunikat: WiadomośćThe server is too busy at the moment. Please try again later. i muszę odświeżać strony :cool1: Będę strajkować!!! nie będzie fotek dopóki się tamte nie naprawią!!! Prosie mi tu nie strajkować:mad: ;) A mi ten komunikat również się pojawia, ale dzisaj jest już lepiej, niż wczoraj:angryy: Jak tam na spacerku:razz: Quote
leemonca Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 na spacerku byliśmy w ogródku :razz:, Haker wykopał następne dziury , nie mam siły do niego , złamał młodziutką jabłonkę i zeżarł wszystkie owoce z aronii, nie było ich dużo bo też młodziutki krzaczek, ale ja nawet nie spróbowałam, bo jeszcze nie były całkowicie dojrzałe . Zrobołam parę fotek debilkowi, ale nie wkleję bo znowu ich nie będzie widać Quote
Cimi Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 leemonca napisał(a):złamał młodziutką jabłonkę Ale jest mały plusik :lol:. Nie bediesz musiała grabić liści :lol: :evil_lol:. Quote
e.v.a Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 czesc czołem kluski z rosołem :razz: mi tez wszystkie fotki sie nie pokazaly:placz: Quote
Medorowa Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Z Hakerka to takie małe diablątko:diabloti: :diabloti: :evil_lol: A my ruszamy na dłuuggggii spacerek:multi: Quote
leemonca Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 [quote name='Cimi']Ale jest mały plusik :lol:. Nie bediesz musiała grabić liści :lol: :evil_lol:. ta... o liściach to mi nawet nie mów :cool3: , nawiewa mi ich tyle z parku, że całą jesień je palę :cool3: evaxonczesc czołem kluski z rosołem :razz: mi tez wszystkie fotki sie nie pokazaly:placz: no i proszę i po co mam wklejać nowe :mad: madzia i medorZ hakerka to takeimałe diablątko:diabloti: :diabloti: :evil_lol: A my ruszamy na dłuuggggii spacerek:multi: "małe" to za mało :shake: , to jest wielkie diablisko :diabloti: , wszędzie go pełno, gdzie nie spojrzę wszędzie go widzę :evil_lol: , przemieszcza się z szybkością torpedy :evil_lol: Quote
Cimi Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 leemonca napisał(a):ta... o liściach to mi nawet nie mów :cool3: , nawiewa mi ich tyle z parku, że całą jesień je palę :cool3: to przynajmniej o te kilka liści będzie mniej :evil_lol:. Quote
Alicja Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja znów widze wszystkie nowe 1.cienie 2.Haker i cienie 3.widoczek ze mgłą :p 4.alejka 5.alejka 6.hakerek w parku 7.8.9.Hakerek z kostką 10.hakerek odpoczywający 11.kasia i okularki 12.13 kasia i TZ 14.15.kasia tz i hakerek 16.pan tadeusz 17. figurki :p Quote
leemonca Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 no to qźwa co jest grane ? Czemu Ty widzisz, ja widzę a inni nie :nerwy: Quote
Alicja Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 [quote name='leemonca']no to qźwa co jest grane ? Czemu Ty widzisz, ja widzę a inni nie :nerwy::pnie wiem ....chyba że to foty z dedykacją :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja przeglądam przez Mozille. Quote
leemonca Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pnie wiem ....chyba że to foty z dedykacją :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja przeglądam przez Mozille. a ja przez IE i też je widzę, ale czy przeglądarka ma tu jakieś znaczenie? A dedykacja owszem może być- "Dla Wszystkowidzącej Alicji" Quote
Alicja Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 [quote name='leemonca']a ja przez IE i też je widzę, ale czy przeglądarka ma tu jakieś znaczenie? A dedykacja owszem może być- "Dla Wszystkowidzącej Alicji" :multi::multi::multi:Hurrrraaaaaa Dziękuję :Cool!::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly: Quote
BBeta Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Jesiennie fotki bardzo ładne. Strasznie nie lubie jesieni i zimy, ja chce lato i słońce :-( Quote
Imbirka Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Ja przeglądam przez Mozille. ja też, ale tylko trzy foteczki widze:placz: Quote
Shetanka Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Jejku co za słodkie pieski.Normalnie zakochałam się. :love: Quote
leemonca Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 Luiza, Madzia i Ewa - dzień dobry, zaraz się okaże czy dobry :cool1:, wklejam fotki i one mi powiedzą jaki to dziś dobry dzień mamy :razz: na razie trzy a potem zobaczymy jak je zobaczycie :evil_lol: Quote
e.v.a Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 a ja widze a ja widze:multi: swietne:multi: :loveu: Quote
leemonca Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 ło matko ,ale się cieszę , no to następne - a czy te na poprzednich stronach też już się otwierają? Quote
Medorowa Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 A więc widzę wszystkie śliczne fotki:multi: :multi: , oprócz tych poprzednich:roll: :p Quote
Cerber Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 leemonca napisał(a):a ja przez IE i też je widzę, ale czy przeglądarka ma tu jakieś znaczenie? A dedykacja owszem może być- "Dla Wszystkowidzącej Alicji" ja tam woidze wszystkie fotki na wszystkich galeriach zawsze :) Quote
Cerber Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 leemonca napisał(a):a ja przez IE i też je widzę, ale czy przeglądarka ma tu jakieś znaczenie? A dedykacja owszem może być- "Dla Wszystkowidzącej Alicji" ja tam widze wszystkie fotki na każdej galerii, zawsze ! :) Quote
Recommended Posts