Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='leemonca']wszystkie zdjęcia w galerii są moim dziełem, motylek siedzi na mojej ręce. Miałam ułatwione zadanie bo biedak wpadł w pajęczynę i nie mógł fruwać :cool3:

dzięki, dziewczyny, ale w lesie było naprawdę niefajne oświetlenie a ja nie mam dobrego aparatu i poprostu brakuje im "jaja"

a to moja ślicznota :eviltong: w krzywym zwierciadle :evil_lol:

hihihihihihihihihihihihihihihihihi ale on śmieszny :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: chyba tak samo zrobię z Cerberm, będzie śmiesznie.

Posted

[quote name='leemonca']mam dzisiaj wenę - to moje ogródkowe słoneczniki

uwielbiam sloneczniki:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

leemonca napisał(a):
to tylko fotografia kłamie :cool3: , wcale nie wydoroślał :eviltong: a ma 7 i prawie pół miesiąca :evil_lol:

Jak to nie, dawno do Was nie zaglądałam i widzę różnicę :cool3: Wydoroślał chłopak jak nie wiem :cool3:

słoneczniki piękne :loveu:

Posted

Koma napisał(a):
Jak to nie, dawno do Was nie zaglądałam i widzę różnicę :cool3: Wydoroślał chłopak jak nie wiem :cool3:

słoneczniki piękne :loveu:

to, że to c h ł o p a k - to niestety już odczuwam:cool3: , jak poczuje cieczkę to potrafi godzinę stać i ją lizać :evil_lol: i za cholerę nie da się ruszyć z miejsca:shake: , kiedyś mu chyba urwę głowę z obrożą bo tak się zapiera :evil_lol:

Posted

leemonca napisał(a):
to, że to c h ł o p a k - to niestety już odczuwam:cool3: , jak poczuje cieczkę to potrafi godzinę stać i ją lizać :evil_lol: i za cholerę nie da się ruszyć z miejsca:shake: , kiedyś mu chyba urwę głowę z obrożą bo tak się zapiera :evil_lol:

hehe to kup mu szeleczki, ja Imbira biorę za szeleczki do góry i przestawiam jak walizkę:evil_lol:

Posted

[quote name='leemonca']
wspomnienie lata

No i masz! Kolejna artystka :multi: leemonca, te zdjęcia są cudne :loveu:
[quote name='leemonca']

Jaki słodki "nastolatek" :loveu: I ma białe paluszki :loveu:

Witaj! :lol: Jeszcze nie obejrzałam całej twojej galerii, ale już wiem, że to zrobię ;)

Posted

mmbbaj - witamy cię z radością w naszej galerii, artystka ze mnie żadna, czasami poprostu mi coś wyjdzie :cool3:, ale cieszę się, że to co robię to się podoba :lol:

hehe to kup mu szeleczki, ja Imbira biorę za szeleczki do góry i przestawiam jak walizkę:evil_lol:

mieliśmy szeleczki, ale Haker sobie do krwi poobcierał paszki :roll: i musieliśmy je zamienić na obrożę. Jak się wygoiło to się okazało, że szelki są za małe :evil_lol: i jakoś tak zostało. Kiedyś mu napewno kupię bo było mi dużo wygodniej go prowadzić, ale chciałabym naprawdę porządne, dobrze uszyte, sprawdzone. Narazie oglądam w internecie, bo u nas w sklepach nie ma zbyt dużego wyboru. A Haker waży już 30 kg i jest co ciągnąć :cool3:

Posted

[quote name='leemonca']mam dzisiaj wenę - to moje ogródkowe słoneczniki

Suuuuuuuuuuuuuuuuuper, słoneczniki boskie, szkoda, ze u mnie nie ma takich pięknych słonecznów.

Posted

o i przy okazji gratuluję przekoreczenia setnej stronicy. Pierwsza setka już za Tobą, teraz idzie nastepna :D

:smilecol: :smilecol: :BIG: :BIG: :laola: :laola:

i opijamy setkę :drinking: :drinking: :drink1: :drink1: :knajpa: :knajpa: :drinka: :drinka: :beerchug: :beerchug: :chlup: :chlup:

i tancujemy :D

:cunao: :cunao: :laola: :laola: i jeszcze raz opijamy :popcorn: :popcorn: :knajpa: :knajpa:
a dla niepełnoletnich mamy kolę: :pepsi: :pepsi:

Posted

[quote name='leemonca']...
mieliśmy szeleczki, ale Haker sobie do krwi poobcierał paszki :roll: i musieliśmy je zamienić na obrożę. Jak się wygoiło to się okazało, że szelki są za małe :evil_lol: i jakoś tak zostało. Kiedyś mu napewno kupię bo było mi dużo wygodniej go prowadzić, ale chciałabym naprawdę porządne, dobrze uszyte, sprawdzone. Narazie oglądam w internecie, bo u nas w sklepach nie ma zbyt dużego wyboru. A Haker waży już 30 kg i jest co ciągnąć :cool3:
ja też długo szukałam szeleczek i mamy teraz takie w mięką wyściółką w środku,firmy Trixie, polecam:lol:

Posted

ja tak dzisiaj z doskou do neta, jestem i znikam teraz wpadłam zobaczyć co się dzieje i widzę setkę :evil_lol:, nie zwróciłam uwagi , że to tak dużo stron już mojej galerii. Dzięki wam dziewczyny, to wasza zasługa :evil_lol:.
Teraz znowu spadam, bo muszę iść skosić trawnik :shake:, nie lubię tego robić :shake:

tylko jeszcze parę Hakerkowych fotecek

a, i kupiłam na kleszcze Fripex zamiast obroży, zobaczymy czy tak skuteczny jak pani w zoologu zapewniała :cool3:

Posted

witam:multi:

jaka powazna mina..pelne skupienie w dazeniu do celu:) superrr:)

a tu slicznie jezorek mu wisi:)i uszka takie Figusiowe:eviltong:
zdiecia Bąba!!!!
a co do Fripexu to ja stosowalam i bylam zadowolona:)
tzn nei ja tylko Figa stosowala ale JA bylam zadowolona...chociaz ona pewnie tez..:)hehe pozdrawiamy:):):)

Posted

u mnie nei widac ze to 100strona bo ja cos zmienialam i nie pokazuje mi sie po 10 postow tylko chyba po 30 albo jakos tak...u mnie jest dopiero 34:eviltong::eviltong:
no ale gratuluje:) 34 strony:evil_lol::evil_lol:

Posted

Alynkaaa napisał(a):
u mnie nei widac ze to 100strona bo ja cos zmienialam i nie pokazuje mi sie po 10 postow tylko chyba po 30 albo jakos tak...u mnie jest dopiero 34:eviltong::eviltong:
no ale gratuluje:) 34 strony:evil_lol::evil_lol:

o ja to jak Ty to masz? dziwnie trochę :|

Posted

Setna stronka!
Brawo! Brawo! zyczę kolejnej setki takich extra fotków!
:knajpa: :popcorn: :pepsi: :drinka: :laola: :beerchug: :chlup: :drinking: :drink1: :cunao: :BIG: :bigcool: :sweetCyb: :cool2: :thumbs:

Posted

[quote name='Cerber']o ja to jak Ty to masz? dziwnie trochę :|

jest gdzieś w ustawieniach dogo, że możesz sobie przełączyć ilość postów na jednej str.

jestem już. Uff, uporałam się z trawą, boli mnie głowa od hałasu kosiarki a jeszcze ten mój mały debilek ujada i skacze na kosiarkę :shake: . Dodatkowy hałas i stres, że mu coś przytnę :shake: . Przywiązałam go do drzewa na lince to mu oczy wyszły z orbit i patrzył na mnie jakbym mu łomot spuściła.Chyba się na mnie obraził. A w domu boję się go zostawić na tak długo bo mi zdemoluje chałupę :cool1:

Luiza widzę, że zmieniłaś swoje "obrazki" :lol: , a ja pytałam wcześniej jakiego koloru chcesz łapkę na avka, ale nie odpisałaś :cool3: .

bonita - dziękuję!!!

Hakerkowych zdjątek już chyba dzisiaj nie będzie, ale za to mam dzisiejsze zdobycze ogródkowe:

a to jest Kasia, nasz chomiczek

teraz idę coś zjeść, bo jestem głodna :razz: