Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

leemonca napisał(a):
tylko chęci, bo talencik malutki :oops:

Dobra, dobra, niech Ci będzie;) :razz: Ja nawet przy ogromnych chęciach bym takie czgoś nie stworzyła - smutne, ale prawdziwe:roll: :evil_lol:

Posted

[quote name='madzia i medor']Dobra, dobra, niech Ci będzie;) :razz: Ja nawet przy ogromnych chęciach bym takie czgoś nie stworzyła - smutne, ale prawdziwe:roll: :evil_lol:
przestań, bo jestem zażenowana ;)

Alynkaaa

oojeejj leemonca jak skromnie dzis....:cool3::cool3::cool3:

a widziałaś mojego stójkowego?:cool3: :evil_lol: ,tu nie będę skromna-strasznie mi się podobają te zdjęcia :diabloti:

Posted

[quote name='leemonca']tylko chęci, bo talencik malutki :oops:

Haker i grzybek (przypadkowe zdjęcie, w pierwszej chwili nie wiedziałam co to jest, a to nos Hakera!!!)
:razz:Hakerek sprawdzał czy jadalny;)

Posted

leemonca napisał(a):

a widziałaś mojego stójkowego?:cool3: :evil_lol: ,tu nie będę skromna-strasznie mi się podobają te zdjęcia :diabloti:

no ba jasne ze widzialam:) wszystko ogldam co tylko tu jest....:cool3::cool3::cool3:taka wscibska jestem:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

dziendoberek :lol:
ostatnio nie mam czasu, żeby tu posiedzieć, mam trochę pracy i trochę zaległości do odrobienia, zaraz zresztą mnie TZ wygoni, bo już mi krzyczy, że tylko pół godz. i ani sek. dłużej :cool1:, A jeszcze moja dzidzia farbi sobie włosy, a raczej ja jej robię balejaż :cool3:, nie wiem co z tego wyjdzie, bo jesteśmy w trakcie poprawiania pierwszego podejścia :cool3: :evil_lol:

może jemu też zrobię pasemka :evil_lol:

kopiemy dołecek

mój ci on jest, mój ci, nie oddam go nikomu!!!

ale jestem wypluty :eviltong:

zdjęcie byle jakie :shake:, ale za to ogon nie byle jaki :diabloti:

Posted

[quote name='madzia i medor']Ale antena:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :cool3:

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol:

Posted

[quote name='leemonca']

powazny Haker normalnie szok:crazyeye::crazyeye::crazyeye:chyba nigdy nie widzilam go az tak powaznego,skupionego, zamyslonego....ale pewnie i tak kombinuje co by tu zmajstrowac:):evil_lol::evil_lol:sliczny ten prosieaczek nie ma co:):):):)

usmiech pelna geba:):evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

witaj julga w Hakerkowej galerii :multi:

dzień doberek

wspomnienie lata

no i oczywiście głowna postać tej galerii :evil_lol:

sam w lesie

trzeba wyprostować nóżki

to był brzydki las :cool3: i są brzydkie zdjęcia :cool3:

Posted

[quote name='Cerber']słuchammmmm. Te foteczki są fantastyczne, wszystkie robiłaś Ty, chodzi mi w sumie o tego motyla i tego konika polnego? Jakie harce wyprawia Hakerątko :)

wszystkie zdjęcia w galerii są moim dziełem, motylek siedzi na mojej ręce. Miałam ułatwione zadanie bo biedak wpadł w pajęczynę i nie mógł fruwać :cool3:

madzia i medorBardzo, bardzo ładne zdjęcia :multi: :multi:Dzisiaj 14:21Daga_i_Oskarleemonca - śliczne te zdjęcia "wspomnienie lata" zarówno Hakerka jak i motylków i innych owadów:loveu:

dzięki, dziewczyny, ale w lesie było naprawdę niefajne oświetlenie a ja nie mam dobrego aparatu i poprostu brakuje im "jaja"

a to moja ślicznota :eviltong: w krzywym zwierciadle :evil_lol: