Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

evaxon napisał(a):
preventoc (głownie na oczko byla stosowana :razz: )
wczesniej uzywalismy tanszej (okolo 14 pln -nie pamietam nazwy:shake: ale kleszcze i tak łapała:razz: a odkad mamy preventica to kleszcza odpukac nie bylo)

Po ile i <tekst zaczerpnięty od mojej koleżanki;) > dlaczego tak drogo:razz: :razz:

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wlasnie czytajac to mi siem przypomialo to byl frontline to co Figa miala i u niej nic....ani pchly ani kleszczyka a tez codziennie chodzimy nad jeziorko w duze trawy i pod lasek a czasem nawet do....wiec nie wiem jak z Hakreciem i czemu na niego nie dziala a na Fige zadzialalo.....

ps. ale leenoca forum dyskusyjne siem zrobilo a nie galeria:)pozdrawaimy

Posted

madzia i medor napisał(a):
Tak dawno nie byliśmy w lesie, a tak tam lubimy spacerować :p :p

Poczekajcie z tym lasem dwa dni, frotline dziala po 48h i nie mozna psa kąpac w tym czasie. Preventic bardziej sie oplaca niz frontline (u nas 25zł), bo trzeba go powtarzac co miesiac, a obroza jest na 3-4 m-ce (35zł).

Posted

witam wszystkich!!!
nie było mnie jeden dzień a tu taka dyskuta rozgorzała :cool3:
tyle zaległości do czytania :cool3:, już wszystko wiem i kupię preventic :cool3:

Madzia i Luiza zrobię wam avki i wyślę na priva ( w jakim kolorku?)

a tu mój stójkowy, co by nikt nie mówił, że tu tylko o kleszczach

Posted

[quote name='leemonca']Madzia i Luiza zrobię wam avki i wyślę na priva ( w jakim kolorku?)

Ja poproszę w kolorze niebieskim albo... nie wiem, sama zdecyduj:eviltong: :multi: :multi:

A Hakerek, to ja kangurek, a jeszcze bardziej kojarzy mi się z Tygryskiem z ,,Kubusia Puchatka":evil_lol:

Posted

[quote name='Cimi']Jak on już takie skoki robi to niech skacze po frisbee :lol:.
mieliśmy próbować z takim korkowym talerzykiem, ale Haker go zjadł :mad: zanim zdążyliśmy cokolwiek zrobić :evil_lol:

A Hakerek, to jak kangurek, a jeszcze bardziej kojarzy mi się z Tygryskiem z ,,Kubusia Puchatka":evil_lol:

mnie bardziej z prosiaczkiem :cool3:

Posted

[quote name='leemonca']mieliśmy próbować z takim korkowym talerzykiem, ale Haker go zjadł :mad: zanim zdążyliśmy cokolwiek zrobić :evil_lol:

mnie bardziej z prosiaczkiem :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Haker prosiaczek
Ozzy też zaczał skakać do talerka ...ale go :oops:zniszczył :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

o mamo on lata

Posted

leemonca napisał(a):

mnie bardziej z prosiaczkiem :cool3:

A co on ma wspólnego z prosiaczkiem:icon_roc: :icon_roc: :evil_lol: Taki rozbrykany, skoczny i tylko by fikał:p :lol: Ee, widać, że ,,Kubusia P..." dokładnie nie oglądałaś:shake: ;) :evil_lol: :evil_lol:

Posted

evaxon napisał(a):
haha Tigra uwielbia skakac ale jak cos leci to czeka az spadnie:evil_lol: niekiedy nawet na jej głowe:roll: mam psa gape:lol: :evil_lol:

dziendoberek:D

To w takim razie twoja to Kłapouchy:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;)

Posted

madzia i medor napisał(a):
nIE LUBISZ kŁAPOUCHA:shake: :shake: :mad:
:evil_lol:

jasne ze lubie:multi: jest najslodszy z calej gromadki:cool3: ale nie chce miec psa gapcia:placz: :evil_lol:

Posted

evaxon napisał(a):
jasne ze lubie:multi: jest najslodszy z calej gromadki:cool3: ale nie chce miec psa gapcia:placz: :evil_lol:

A tam narzekasz:shake:
No dobrach, niech będzie mieszanka Tygryska z Kłapouszkiem, taki mix;)

Posted

mój jest prosiaczkiem, ale takim z korytka :diabloti:,jak je to go słychać, potem widać w kuchni i na jego pysku, że jadł. Jak śpi to już nie wiem czy to Tz chrapie czy Hacio :evil_lol:. Odgłosy prosiaczkowe :evil_lol:

Madzia widzę, że masz avatarka nowego :cool3: :evil_lol:

Posted

a tu zachowanie Hakera na widok mojego kolegi zapalającego papierosa

w domu nikt nie pali i jak dotąd Haker nie miał styczności z osobą palącą i to był nowy nieznany mu widok :diabloti:

Leemonka pomimo że u mnie w domu mąż pali.... Luś się zachowuje podobnie...podchodzi najpierw szczeka i kicha dając do zrozumienia że nie podoba jej się to:evil_lol:
... więc Luśka rozumie dzialanie Hakerka

Posted

leemonca napisał(a):
mój jest prosiaczkiem, ale takim z korytka :diabloti:,jak je to go słychać, potem widać w kuchni i na jego pysku, że jadł. Jak śpi to już nie wiem czy to Tz chrapie czy Hacio :evil_lol:. Odgłosy prosiaczkowe :evil_lol:

Madzia widzę, że masz avatarka nowego :cool3: :evil_lol:

A mam;) i to jaki ładny:multi: A wszystko dzięki Twojej chęci i talentowi:multi: :p
Ojj, tak, boksie to takie 'małe' prosiaczki :cool3: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

A mam;-) i to jaki ładny:multi: A wszystko dzięki Twojej chęci i talentowi:multi: :p

tylko chęci, bo talencik malutki :oops:

Haker i grzybek (przypadkowe zdjęcie, w pierwszej chwili nie wiedziałam co to jest, a to nos Hakera!!!)