Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Foteczki boskie wszystkie! ta ostatnia z tym okiem, to tak jakby oko cerbera :D:D:D:D:D

Jeśli chodzi o wpadanie na galerię to będzie bardzooooooo ciężko, wiesz z resztą dlaczego, dzięki za miłe słowa :)

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cola napisał(a):
:errrr: :errrr: :errrr: :errrr: jak zobaczyłam to zdjęcie...to prawie spadłam z krzesła..sorki Hakerku, ale nie mogłam się oprzeć :megagrin: :megagrin: :megagrin:

bo jest jajeczne :evil_lol:

Posted

Cerber napisał(a):
Foteczki boskie wszystkie! ta ostatnia z tym okiem, to tak jakby oko cerbera :D:D:D:D:D

Jeśli chodzi o wpadanie na galerię to będzie bardzooooooo ciężko, wiesz z resztą dlaczego, dzięki za miłe słowa :)

Ale czasami zaglądniesz? my u Ciebie będziemy bywać :lol: trzymaj się.

Posted

[quote name='lula']bo to są wieczne szczeniaczki :)

[quote name='Alicjarydzewska'];)boxie to takie szczeniacki na całe zycie:loveu:
Dlatego tak kocham te nasze fafluny:loveu: :evil_lol:

Posted

Ojej jakie piękne fafolce. Jak ja uwielbiam psy z dużymi fafolcami, szkoda, że Cerber nie ma takich, bym go tak miziała po mordeczce, to jest takie miłe uczucie :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: normalnie się rozpływam. Wymiziaj swojego słodkiego misiaczka po fafolcach ode mnie :D:D:D

Posted

Nie no on jest boski i jak go Tu nie kochać, i jeszcze te przepiękne oczęta no po prostu boski :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

strasznie dziękujemy wszystkim nas odwiedzającym i wklejamy fotki ze spotkań z naszymi kumplami :eviltong:

to jest nowo poznany jamniczek o nieznanym nam imieniu, bo chodził sobie sam, bez właściciela :mad:

też dzisiaj poznany Gery

tańczący Hakerek wokół Gerego :evil_lol:

a on stoi i patrzy z politowaniem co mój debilek wyprawia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

a to już nasz stary przyjaciel Bandzior

Bandzior nas totalnie ignoruje, nie ignoruje tylko naszych piłeczek tenisowych, do których uzurpuje sobie prawo i w mig się z nimi rozprawia

dla mniej spostrzegawczych :cool3:, z tyłu jest podskakujący Haker :evil_lol:

a za oknem znowu l e j e!!! :shake: i dalej nie mogę wsadzić ava :-(

Posted

ło jakie piękne fotecki. Eeee jeśli chodzi o tego jamnika to po pierwsze Ceber nie przepada za jamnikami, a po drugie ja staram sie z daleka trzymac cerbera od psow, ktore nie chodza z wlascicielami, boje sie, ze moga miec pchly, lub jakies zarazki, ktorymi cerber moglby sie zarazic. A Ty się nie boisz?????

Posted

Cerber napisał(a):
ło jakie piękne fotecki. Eeee jeśli chodzi o tego jamnika to po pierwsze Ceber nie przepada za jamnikami, a po drugie ja staram sie z daleka trzymac cerbera od psow, ktore nie chodza z wlascicielami, boje sie, ze moga miec pchly, lub jakies zarazki, ktorymi cerber moglby sie zarazic. A Ty się nie boisz?????

wiesz co, nie pomyślałam o tym :oops: Chciałam żeby się Haker socjalizował z innymi psami. A poza tym on się tak uwali na ziemi i muszę go na siłę ciągnąć żeby wstał i łaskawie szedł, że kiedyś mu urwę głowę :evil_lol: