leemonca Posted September 2, 2006 Author Posted September 2, 2006 lula napisał(a):Mogę go pożyczyć ???? Muszę na działce kilka dziur wykopać na drzewka :) Fuks jakoś nie wyraża zainteresowania pracami ogrodniczymi :) a weź go sobie :cool3: , przekopie ci wszystko dookoła zanim się obejrzysz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: , a potem drzewka ci też wykopie :diabloti: Quote
leemonca Posted September 3, 2006 Author Posted September 3, 2006 nareszcie serwer się odezwał :multi:, ale i tak się muli :shake:, muszę wchodzić wszędzie na pierwszy wątek i dopiero klikać na ostatni :shake: , żeby poczytać aktualne wątki :shake: też tak macie??? A Hakerek dzisiaj skończył 7 miechów :evil_lol: i nawet porządnych jego fotek nie mam :shake:, bo dzisiaj była pierwsza rocznica śmierci mojego Taty i jakoś tak nie było nastroju :-( mam tylko takie "ekko stare" sprzed tygodnia i jeszcze takie ogródkowe zwierzątka :razz: pozdrawiam, może mi się uda jeszcze pobuszować po galeryjkach :eviltong:, bo już mi moja Gocha wisi nad głową i mlaska z niecierpliwości :mad: Quote
Alicja Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 :loveu:Najlepszego dla Hakerka:multi: :-(wczoraj tu byłam i pisałam posta i go wetło ...ukradło:shake: Quote
e.v.a Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 oooo fotecki:loveu: 100lat dla Hakerka:multi: hehe znow sliczny nowy banerek :loveu: Quote
leemonca Posted September 3, 2006 Author Posted September 3, 2006 :loveu:Najlepszego dla Hakerka:multi: :-(wczoraj tu byłam i pisałam posta i go wetło ...ukradło:shake: bo coś brzydkiego się dzieje z serwerem :shake: , nie mogę wsadzić nowego avatarka :placz: 100lat dla Hakerka:multi: Hakerek dziękuje za życzonka :lol: Quote
Alicja Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 [quote name='leemonca']bo coś brzydkiego się dzieje z serwerem :shake: , nie mogę wsadzić nowego avatarka :placz: Hakerek dziękuje za życzonka :lol:ale widze że masz nowy banerek;) Quote
Alynkaaa Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 [quote name='leemonca [IMG']http://img233.imageshack.us/img233/7173/hduq6.jpg przesliczne zdiatko:):):):) widze jakis sezon chyba na te kurczaki ....nie moge sie napatrzec na te super uszy:) Quote
leemonca Posted September 3, 2006 Author Posted September 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']ale widze że masz nowy banerek;) bo czekałam aż się serwer odblokuje i z nudów go zrobiłam, i avatarka, którego nie mogę wkleić :placz: :placz: :placz: Quote
dbsst Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 leemonca napisał(a):bo czekałam aż się serwer odblokuje i z nudów go zrobiłam, i avatarka, którego nie mogę wkleić :placz: :placz: :placz: też mam problem z avantarkiem nie moge go wlepić :placz: :placz: :placz: jak Ci się uda to powiedz mi jak to zrobiłas łoki :cool3: Quote
keleris Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 no widze ze Hakerek tez rosnie jak oszalaly... Quote
leemonca Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 keleris napisał(a):no widze ze Hakerek tez rosnie jak oszalaly... rośnie, rośnie chyba za szybko :evil_lol: , już ni mam malusiego Hacia :shake: , mam wielkiego konia :cool1: :evil_lol: :evil_lol: a serwer mi się nadal muli. Muszę dochodzić do ostatnich postów okrężną drogą, od pierwszego, i dalej nie mogę zmienić ava :-( :shake: :mad: a teraz idę na imieniny do Mamy Quote
Cerber Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Hej, a ile Hektorek ma miesięcy? bo ja nie wiem, nie czytałam. Życzę Twojej mamusi wszystkiego najlepszego :) Quote
BeaC Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 No nareszcie .... odblokowała sie galeria mojego ulubionego chłopca Quote
Cerber Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 PS. przepiękny zrobiłaś ten bener, Ty go rysowałaś, czy w programie graficznym zmieniłaś zdjęcie na rysunek?????????????????????? Quote
:: FiGa :: Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Bosssskie fotki :loveu: Bravo za wykonanie :cool3: Quote
Medorowa Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Kochana żabka:loveu: :loveu: :loveu: A jakie grzybki, a raczej big grzybolce:-o Quote
beria Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 [quote name='leemonca'] Pracowity kopacz :evil_lol: A banerek wspaniały :multi: Zdolna jestes :cool3: Quote
leemonca Posted September 5, 2006 Author Posted September 5, 2006 [quote name='Cerber']PS. przepiękny zrobiłaś ten bener, Ty go rysowałaś, czy w programie graficznym zmieniłaś zdjęcie na rysunek?????????????????????? narysowałam ołowkiem ( wzór ze zdjęcia), zeskanowałam i potem ponakładałam kolorki :lol: . cieszę się, że sie podoba :lol: CerberHej, a ile Hektorek ma miesięcy? bo ja nie wiem, nie czytałam. Życzę Twojej mamusi wszystkiego najlepszego :smile: Hakerek, nie Hektorek :razz: skończył 03.09 siedem miesięcy :lol: w imieniu Mamy dziękuję za zyczenia :lol: nie wiem co się dzieje, ale ja mam w dalszym ciągu problem z serwerem :mad: , czy to tylko ja??? Quote
Alynkaaa Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 mi zadziwjajaco szybko chodzi serwerek:D wczoraj mulil ale dzis jest ok:) leemonca przyznaj sie ze nie chce ci sie fotek wklejac a nie na serwer zwalasz :eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: pozdrawiam Quote
leemonca Posted September 5, 2006 Author Posted September 5, 2006 [quote name='Alynkaaa']mi zadziwjajaco szybko chodzi serwerek:D wczoraj mulil ale dzis jest ok:) leemonca przyznaj sie ze nie chce ci sie fotek wklejac a nie na serwer zwalasz :eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: pozdrawiam fotki to ja mogę wkleic, ale serwer i tak mi się dziwnie zachowuje. Napisałam do admina :p , może coś pomoże :cool3: krótka sesja kijkowa :lol: a gdzież to mój patyczek :crazyeye: , ni ma :shake: ? jest!!! :multi: teraz będzie obgryzanko :lol: Alinka,też cię pozdrawiam :lol: Quote
teqquila Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 super fotki !! moj patycek nikoomu go nie oddam i sam go obiore z kory :P:d Quote
Alynkaaa Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Hakerek jak zwykle suuuuper:) jejQ ile w nim energi na kazdym zdieciu widac ze to zywiolowy chlopak:)a jak w domu sie zachowuje????tez taki energiczny czy w diomu to leniuszek??:cool3::cool3: Quote
Imbirka Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 A mnie dzisiaj co jakiś czas "wywalało" z dogo:shake: nadal chyba usterka do końca nie jest naprawiona A zdjęcia z patysiem fajowe:lol:, mój tylko za kamyczkami przepada:cool3: Quote
Recommended Posts