Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

lula napisał(a):
Mogę go pożyczyć ????
Muszę na działce kilka dziur wykopać na drzewka :)
Fuks jakoś nie wyraża zainteresowania pracami ogrodniczymi :)

a weź go sobie :cool3: , przekopie ci wszystko dookoła zanim się obejrzysz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: , a potem drzewka ci też wykopie :diabloti:

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nareszcie serwer się odezwał :multi:, ale i tak się muli :shake:, muszę wchodzić wszędzie na pierwszy wątek i dopiero klikać na ostatni :shake: , żeby poczytać aktualne wątki :shake: też tak macie??? A Hakerek dzisiaj skończył 7 miechów :evil_lol: i nawet porządnych jego fotek nie mam :shake:, bo dzisiaj była pierwsza rocznica śmierci mojego Taty i jakoś tak nie było nastroju :-(

mam tylko takie "ekko stare" sprzed tygodnia

i jeszcze takie ogródkowe zwierzątka :razz:

pozdrawiam, może mi się uda jeszcze pobuszować po galeryjkach :eviltong:, bo już mi moja Gocha wisi nad głową i mlaska z niecierpliwości :mad:

Posted

:loveu:Najlepszego dla Hakerka:multi:

:-(wczoraj tu byłam i pisałam posta i go wetło ...ukradło
:shake:

bo coś brzydkiego się dzieje z serwerem :shake: , nie mogę wsadzić nowego avatarka :placz:

100lat dla Hakerka:multi:

Hakerek dziękuje za życzonka :lol:

Posted

[quote name='leemonca']bo coś brzydkiego się dzieje z serwerem :shake: , nie mogę wsadzić nowego avatarka :placz:

Hakerek dziękuje za życzonka :lol:ale widze że masz nowy banerek;)

Posted

[quote name='leemonca

[IMG']http://img233.imageshack.us/img233/7173/hduq6.jpg

przesliczne zdiatko:):):):) widze jakis sezon chyba na te kurczaki ....nie moge sie napatrzec na te super uszy:)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']ale widze że masz nowy banerek;)

bo czekałam aż się serwer odblokuje i z nudów go zrobiłam, i avatarka, którego nie mogę wkleić :placz: :placz: :placz:

Posted

leemonca napisał(a):
bo czekałam aż się serwer odblokuje i z nudów go zrobiłam, i avatarka, którego nie mogę wkleić :placz: :placz: :placz:

też mam problem z avantarkiem nie moge go wlepić :placz: :placz: :placz:

jak Ci się uda to powiedz mi jak to zrobiłas łoki :cool3:

Posted

keleris napisał(a):
no widze ze Hakerek tez rosnie jak oszalaly...

rośnie, rośnie chyba za szybko :evil_lol: , już ni mam malusiego Hacia :shake: , mam wielkiego konia :cool1: :evil_lol: :evil_lol:

a serwer mi się nadal muli. Muszę dochodzić do ostatnich postów okrężną drogą, od pierwszego, i dalej nie mogę zmienić ava :-( :shake: :mad:

a teraz idę na imieniny do Mamy

Posted

[quote name='Cerber']PS. przepiękny zrobiłaś ten bener, Ty go rysowałaś, czy w programie graficznym zmieniłaś zdjęcie na rysunek??????????????????????

narysowałam ołowkiem ( wzór ze zdjęcia), zeskanowałam i potem ponakładałam kolorki :lol: . cieszę się, że sie podoba :lol:

CerberHej, a ile Hektorek ma miesięcy? bo ja nie wiem, nie czytałam.

Życzę Twojej mamusi wszystkiego najlepszego :smile:

Hakerek, nie Hektorek :razz: skończył 03.09 siedem miesięcy :lol:
w imieniu Mamy dziękuję za zyczenia :lol:

nie wiem co się dzieje, ale ja mam w dalszym ciągu problem z serwerem :mad: , czy to tylko ja???

Posted

mi zadziwjajaco szybko chodzi serwerek:D wczoraj mulil ale dzis jest ok:)

leemonca przyznaj sie ze nie chce ci sie fotek wklejac a nie na serwer zwalasz :eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

pozdrawiam

Posted

[quote name='Alynkaaa']mi zadziwjajaco szybko chodzi serwerek:D wczoraj mulil ale dzis jest ok:)

leemonca przyznaj sie ze nie chce ci sie fotek wklejac a nie na serwer zwalasz :eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

pozdrawiam

fotki to ja mogę wkleic, ale serwer i tak mi się dziwnie zachowuje. Napisałam do admina :p , może coś pomoże :cool3:

krótka sesja kijkowa :lol:

a gdzież to mój patyczek :crazyeye: , ni ma :shake: ?

jest!!! :multi:

teraz będzie obgryzanko :lol:

Alinka,też cię pozdrawiam :lol:

Posted

Hakerek jak zwykle suuuuper:) jejQ ile w nim energi na kazdym zdieciu widac ze to zywiolowy chlopak:)a jak w domu sie zachowuje????tez taki energiczny czy w diomu to leniuszek??:cool3::cool3:

Posted

A mnie dzisiaj co jakiś czas "wywalało" z dogo:shake: nadal chyba usterka do końca nie jest naprawiona

A zdjęcia z patysiem fajowe:lol:, mój tylko za kamyczkami przepada:cool3: