Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='leemonca']

hahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahaha ale śmieszna fota, jaki zrobił rozkrok :D a jaki on kolorystycznie podobny do Cerbera. Szybka jestem, że to zauważyłam co nie

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie....zdjątka grzybobraniowe super (piękne muchomorki!!!!)
Też miałam dzisiaj rano iść na grzyby(niestety sama bo Luś po sterylce raczej nie powinna biegać)..... ale zaimprezowałam wczoraj i z grzybów.....kiszka.
Buziak dla Hakera(Luś przesyła mu liźnięcie w uszo):cool3::cool3::cool3:

Posted

zostałam wczoraj brutalnie :cool3:, odsunięta od kompa, bo rodzina stwierdziła, że nic innego nie robię, tylko gapię się w monitor dopiero teraz mnie dopuścili!!!!
Pogrzebałam w ostatnich zdjęciach Hakera i zrobiłam taką mini galeryjkę portrecików

a teraz idę zobaczyć co się dzieje na dogo :lol:

Posted

[quote name='leemonca']

zostałam wczoraj brutalnie :cool3:, odsunięta od kompa, bo rodzina stwierdziła, że nic innego nie robię, tylko gapię się w monitor dopiero teraz mnie dopuścili!!!!
Pogrzebałam w ostatnich zdjęciach Hakera i zrobiłam taką mini galeryjkę portrecików

a teraz idę zobaczyć co się dzieje na dogo :lol:

Świetne portreciki:loveu:
Leemonca u mnie jest to samo! Też mnie od kompa wyrzucaja:placz:
Więc nie jestes samotna w tym nieszczęściu:razz:

Posted

Leemonka... nie martw się...ja mam też utrudniony dostęp do kompa.....syn, mąż i ta na zmianę .W miedzyczasie udaje mi się przysiąść na ila minutek:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='leemonca']
i żeby nie było, że nie przynieśliśmy do domu nic - aż dwa prawdziwki!!! :cool3:

ooooooooooooooo mniaaaaaaaami pychotka mniam :sabber:

Posted

Hey Haker! Pamietasz jak ci mowilam ze u mnie nie ma takich ladnych boksieratek? Otoz juz sa :loveu: Wczoraj Kesi bawila sie z malym boksierotkiem-niestety tylko tak przez ogrodzenie-biegali sobie oboje wzdluz... Niestety nikt nie wyszedl z panow tego boksieratka wiec nie wiem jak sie nazywa ale jest identyczny jak twoj Haker :loveu:

Posted

Portreciki miodzio:loveu:i jakie rameczki;)
U mnie z kompem różnie czasem wywalczę , czasem nie , ale w roku szkolnym będzie gorzej , bo i do pracy no i Kuba odrabia lekcje przy biurku:placz:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']
:loveu: :loveu:

Czy dużo osób chciało Ci go ukraść? To ja jestem następna :loveu:

ta niewinna minka to tylko pozory :evil_lol: , nie daj się na nią nabrać :evil_lol: pod nią kryje się niezły łobuziak :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

leemonca napisał(a):
ta niewinna minka to tylko pozory :evil_lol: , nie daj się na nią nabrać :evil_lol: pod nią kryje się niezły łobuziak :diabloti: :diabloti: :diabloti:
:razz:no wiesz pańcia ...taki grzeczny piesek ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:pewno nie odrobiła lekcji i się styda ;)

starałam sie mocko!! mocko!! spotkali my się wczoraj z boksiem arystokratą, prawdziwym arystokratą, bonita napewno go zna - to Tyson z hodowli Głogosi. Umówiliśmy się, że spotkamy się dzisiaj rano, ale lał straszny deszcz i wyszły nici. Mieliśmy powymienić "mejle" , porobić fotki i pokręcić filmy a tu doopa:mad: . Pozwolę sobie wkleić fotki Tysona, ze str., którą podał mi P. Tomasz. Na pewno nie będzie miał mi tego za złe:cool3:

Tyson Głogosia
ur. 14.06.2005
ojciec: Grappa
Głogosiamatka: Virginia Optima Grata
wł.: Tomasz Murzynowski
hod.: Małgorzata Pawlak

jest prześliczny!!!:loveu:
Pan Tomasz mieszka na stałe w Niemczech i przyjechał do Wałbrzycha na ślub kogoś z rodziny i nie wiem czy się jeszcze kiedyś spotkamy :shake: