Cerber Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 [quote name='leemonca'] hahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahaha ale śmieszna fota, jaki zrobił rozkrok :D a jaki on kolorystycznie podobny do Cerbera. Szybka jestem, że to zauważyłam co nie Quote
Alicja Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 :loveu:ale cudna fotka :evil_lol::evil_lol:grzybobranie się wam udało;) Quote
BeaC Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Witajcie....zdjątka grzybobraniowe super (piękne muchomorki!!!!) Też miałam dzisiaj rano iść na grzyby(niestety sama bo Luś po sterylce raczej nie powinna biegać)..... ale zaimprezowałam wczoraj i z grzybów.....kiszka. Buziak dla Hakera(Luś przesyła mu liźnięcie w uszo):cool3::cool3::cool3: Quote
e.v.a Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 no prosze ile grzubkow:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
leemonca Posted August 27, 2006 Author Posted August 27, 2006 zostałam wczoraj brutalnie :cool3:, odsunięta od kompa, bo rodzina stwierdziła, że nic innego nie robię, tylko gapię się w monitor dopiero teraz mnie dopuścili!!!! Pogrzebałam w ostatnich zdjęciach Hakera i zrobiłam taką mini galeryjkę portrecików a teraz idę zobaczyć co się dzieje na dogo :lol: Quote
bonita Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 [quote name='leemonca'] zostałam wczoraj brutalnie :cool3:, odsunięta od kompa, bo rodzina stwierdziła, że nic innego nie robię, tylko gapię się w monitor dopiero teraz mnie dopuścili!!!! Pogrzebałam w ostatnich zdjęciach Hakera i zrobiłam taką mini galeryjkę portrecików a teraz idę zobaczyć co się dzieje na dogo :lol: Świetne portreciki:loveu: Leemonca u mnie jest to samo! Też mnie od kompa wyrzucaja:placz: Więc nie jestes samotna w tym nieszczęściu:razz: Quote
Imbirka Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 ale przystojniaczek:loveu:, a mnie teraz nikt nie odciąga od komputera bo TZ się obraził i mamy spokój:lol: (niestety męska zadrość o psa:evil_lol:) Quote
BeaC Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Leemonka... nie martw się...ja mam też utrudniony dostęp do kompa.....syn, mąż i ta na zmianę .W miedzyczasie udaje mi się przysiąść na ila minutek:multi::multi::multi: Quote
dbsst Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 [quote name='leemonca'] i żeby nie było, że nie przynieśliśmy do domu nic - aż dwa prawdziwki!!! :cool3: ooooooooooooooo mniaaaaaaaami pychotka mniam :sabber: Quote
chicken Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Hey Haker! Pamietasz jak ci mowilam ze u mnie nie ma takich ladnych boksieratek? Otoz juz sa :loveu: Wczoraj Kesi bawila sie z malym boksierotkiem-niestety tylko tak przez ogrodzenie-biegali sobie oboje wzdluz... Niestety nikt nie wyszedl z panow tego boksieratka wiec nie wiem jak sie nazywa ale jest identyczny jak twoj Haker :loveu: Quote
tygra Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 byłam, zobaczyłam i zauroczyłam się - śliczne portrety i takie gapcio z pysia jeszcze szczeniaczkowe Quote
Alicja Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Portreciki miodzio:loveu:i jakie rameczki;) U mnie z kompem różnie czasem wywalczę , czasem nie , ale w roku szkolnym będzie gorzej , bo i do pracy no i Kuba odrabia lekcje przy biurku:placz: Quote
e.v.a Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 :multi: czesc:multi: Hakerkowe portreciki suuper:loveu: Quote
:: FiGa :: Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 :loveu: :loveu: Czy dużo osób chciało Ci go ukraść? To ja jestem następna :loveu: Quote
leemonca Posted August 28, 2006 Author Posted August 28, 2006 [quote name=':: FiGa ::'] :loveu: :loveu: Czy dużo osób chciało Ci go ukraść? To ja jestem następna :loveu: ta niewinna minka to tylko pozory :evil_lol: , nie daj się na nią nabrać :evil_lol: pod nią kryje się niezły łobuziak :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Łobuziak... Jaka pani taki pies :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 leemonca napisał(a):ta niewinna minka to tylko pozory :evil_lol: , nie daj się na nią nabrać :evil_lol: pod nią kryje się niezły łobuziak :diabloti: :diabloti: :diabloti::razz:no wiesz pańcia ...taki grzeczny piesek ;) Quote
beria Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 [quote name='leemonca'] Jaki macho :loveu: Haker jest bardzo poważny na tych fotkach :cool3: Quote
BeaC Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 i znowu przyszłam popatrzeć na mojego ulubionego chłopaka :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 [quote name='bonita']Leemonca a czemu Ty dziś nieobecna?:evil_lol:pewno nie odrobiła lekcji i się styda ;) Quote
leemonca Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:pewno nie odrobiła lekcji i się styda ;) starałam sie mocko!! mocko!! spotkali my się wczoraj z boksiem arystokratą, prawdziwym arystokratą, bonita napewno go zna - to Tyson z hodowli Głogosi. Umówiliśmy się, że spotkamy się dzisiaj rano, ale lał straszny deszcz i wyszły nici. Mieliśmy powymienić "mejle" , porobić fotki i pokręcić filmy a tu doopa:mad: . Pozwolę sobie wkleić fotki Tysona, ze str., którą podał mi P. Tomasz. Na pewno nie będzie miał mi tego za złe:cool3: Tyson Głogosia ur. 14.06.2005 ojciec: Grappa Głogosiamatka: Virginia Optima Grata wł.: Tomasz Murzynowski hod.: Małgorzata Pawlak jest prześliczny!!!:loveu: Pan Tomasz mieszka na stałe w Niemczech i przyjechał do Wałbrzycha na ślub kogoś z rodziny i nie wiem czy się jeszcze kiedyś spotkamy :shake: Quote
beria Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 To chłopcy wczoraj poszaleli, bo Tyson widzę też młodziutki :cool3: Quote
leemonca Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 Tyson ma już 15 m-cy więc to chłopak już niemal dorosły!!! Quote
Recommended Posts