Isabel Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Podaj link do tego wątku na miau, będę go odwiedzać Quote
Bazyliszek Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=114692 prosze :cool3: Quote
Bazyliszek Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 Więc tak nie wiem czy dobre czy złe wieści.... Znalazł się domek w Poznaniu który jest już po wizycie przed adopcyjnej... jednak kotka aby tam trafiła musi być po wizycie u weta i szczepieniach jednak ja nie mam pieniędzy.... :oops: Więc proszę o pomoc czy byłby ktoś w stanie pomóc finansowo? Potrzebne deklarację na wizytę u weta odrobaczenie szczepienie i transport. Moja znajoma zgodziła się zawieść małą za zwrot kosztów paliwa... Proszę to jest naprawdę wspaniały dom i wielka szansa dla kotki:placz: Quote
Isabel Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Może jakiś bazarek na koteczkę? Jaką kwotę należałoby zebrać? Quote
Bazyliszek Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 Przepraszam że tak długo mnie tu nie było :oops: Mniej więcej 90 zł ponieważ szczepienia i odrobaczenie 50 a paliwo około 40 Quote
Isabel Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Myślę, że z bazarku by się zebrało, tylko kto go zrobi? Quote
Bazyliszek Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 Ja niestety będę miała problem w znalezieniu rzeczy na bazarek ponieważ przekazałam niepotrzebne przedmioty fundacji w której jestem wolontariuszką :oops: i to co się nadaje schronisku ;) Quote
Bazyliszek Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 Niestety nie jednak kotka została u znajomej jako kotka wychodząca co prawda większość czasu spędza na dworze kiedy chce może wejść do domu Quote
Recommended Posts