Bazyliszek Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Moja znajoma mieszka w domku jednorodzinnym kilka dni temu sąsiadka mieszkająca obok się wyprowadziła jednak zapomniała zabrać najważniejszego KOTA. Około roczna kotka która całe dotychczasowe życie spędziła w domu została bez dachu nad głową. Teraz znajoma ją karmi ale ma czas do 15 ponieważ później ona wyjedzie na wakacje i kotka zostanie sama. Jest kochana lubi być noszona przytulana toleruje dzieci, psy i inne koty. Zdjęcia mam dość niewyraźne ale kiedy tylko kotka się pojawi to zrobię nowe. Dzisiaj jak chciałam zrobić kilka fotek to gdzieś się schowała na drzemkę i no cóż chyba wstawać jej się nie chciało :evil_lol: Quote
Doro Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 cudo! chyba wielkie kocisko? :) a nie ma kontaktu z sąsiadką? kotka jest w ogrodzie? Quote
Bazyliszek Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 Sama przyznam że na żywo jej jeszcze nie widziałam :) ale podobno wspaniała kotka :D Z sąsiadką raczej nie ona już jej nie chce.... Teraz jest w ogrodzie znajomej chociaż chodzi sobie też zwiedzać inne a sąsiedzi nie są zadowoleni z niezapowiedzianych wizyt Quote
Isabel Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Kolejny zwierzęcy dramat :( Pewnie kotka nie pasowała do wystroju wnętrza nowego domu :angryy: Quote
Bazyliszek Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 Ludzie są okropni... Dowiedziałam się że kotka niedawno miała maluchy :roll: Quote
Bazyliszek Posted July 24, 2010 Author Posted July 24, 2010 Kotka dostała robocze imię Tycia widziałam ją i udało mi się zabrać do domu i zrobić kilka zdjęć :D Quote
Isabel Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Śliczna kota :loveu: Zostanie u Ciebie na DT?:razz: Quote
Bazyliszek Posted July 24, 2010 Author Posted July 24, 2010 Niestety u mnie zostać nie może:roll: Wpuściłam ją tylko do znajomej koło której domu kotka się kręci... Quote
sylwija Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Kurcze, wygląda wprost niebywale :) Jakim trzeba byc człowiekiem, żeby opuścić taka kicie .. Koniecznie dom dla niej potrzebny Quote
Bazyliszek Posted July 24, 2010 Author Posted July 24, 2010 Dom bardzo by się przydał chociaż tymczasowy teraz taka brzydka pogoda a ona sama na dworze :shake: Quote
Bazyliszek Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 W następnym tygodniu kicia idzie na sterylizację :cool3: Quote
Bazyliszek Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 Niestety nie nadal biega wolno... Quote
Isabel Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Ma ogłoszenia? Ja wprawdzie nie potrafię robić, ale pewnie któraś z cioteczek by pomogła. Quote
Bazyliszek Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 Niestety ogłoszeń jeszcze nie ma :oops: W ciągu kilku dni mogę zrobić jednak nie jestem dobra w pisaniu tekstów... Pomoże ktoś? Będę bardzo wdzięczne;) Quote
Bazyliszek Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 Właśnie przed chwilką zaniosłam kotkę na sterylizację :lol: Quote
Isabel Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 A co po sterylce? Strasznie żal tej kotki...żeby choć DT... Quote
Isabel Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Wątek na miau też bardzo by się przydał. Może któraś ciotka z tamtego forum się zlituje... Quote
sylwija Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Jak kicia się czuje po zabiegu? i co z nią dalej będzie? Quote
Bazyliszek Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 Kicia po zabiegu ma się coraz lepiej kiedy odebrałam ją z lecznicy oddałam na 3 dni do znajomej jednak na dłużej zostać tam nie może. Kiedy wychodziłam jeszcze chwiała się na nóżkach ale już spacerowała po domu :cool3: Wątek na miau ma jednak nie cieszy się on zbytnią popularnością... Quote
Recommended Posts