Neris Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 [quote name='__Lara']Paszczaka :eviltong::eviltong::eviltong: Wysyłałam mailem zdjęcia, ale widze że nie ma ich tutaj :( Maksio "daje radę" jak to określiła jedna z moich telefonicznych rozmówczyń. Bo przez telefon słychać głównie jego. PO prostu nie życzy sobie różnych rzeczy i ciągle o tym przypomina. U nas straszny wysyp kleszczy, obróżki w ogóle nie zdają egzaminu, więc psy są teraz popryskane kropelkami ACTIVYL. To nowość, mam nadzieję że nic się do nikogo nie przyssie. Quote
wykrywka Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 Gdzie tam sierotka :no-no-no: - Maksio zadowolony "całą gębą" i brak żuchwy nie ma tu nic do tego :evil_lol:. O kleszczach na razie tylko słyszałam. Zanosi się znowu na plagę :shake:. Ciekawa jestem jak spisze się ten nowy środek? Quote
b-b Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 Maksio lubi pyskować?:D Trzymam kciuki za nowość ! Oby się te zarazy nie czepiały!:) Quote
Toska1 Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 Odwiedzam Maksia ,a tu proszę jaka niespodzianka :) piękne fotki i szczęśliwy Maksio :) Quote
anica Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 [FONT=garamond][SIZE=4]Zdrowych i Pogodnych Świąt, pełnych Ciepła, Radości i Miłości[/FONT] Quote
cancer43 Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 W Święta Zmartwychwstania życzę Wam, by w Was zmartwychwstały: zapomniane marzenia, młodzieńczy optymizm w podchodzeniu do przeciwności losu, sztubacka fantazja. Niech w Waszych sercach zapanuje wiosna - odrodzenie nowego życia. Quote
cancer43 Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 [quote name='john_rambo_tymek']witam u Maksia będę odwiedzać[/QUOTE] Fajnie,bo matuzalemowy Mrówkojad jest jedyny taki Quote
Fundacja Jamniki Niczyje Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 [h=2][/h] https://www.facebook.com/events/778148765553178 Quote
irysek Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 Fundacja sieje zamęt i nie ma co się nią przejmować. Ma osobiste porachunki z Neris i po chamsku próbuje je rozwiązać. Psy mają dobrą opiekę, co wykazała kontrola, a nawet 2. Widać po fotkach, że Maksio jest szczęśliwy :) Quote
epe Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 irysek napisał(a):Fundacja sieje zamęt i nie ma co się nią przejmować. Ma osobiste porachunki z Neris i po chamsku próbuje je rozwiązać. Psy mają dobrą opiekę, co wykazała kontrola, a nawet 2. Widać po fotkach, że Maksio jest szczęśliwy :) Potwierdzam wypowiedź Irysek!! A wstawianie fotek śmieci czekających na wywóz to chwyt poniżej pasa! Quote
Recommended Posts