Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Maksio mobbuje Adasiuuu i mam na to dowody

Śledzi go na każdym kroku
Dasiu do wody, Maksio do wody

Dasiu w krzaki, Maksio za nim!

A niby taki słodki, niewinny...

Posted

No to byłby osobliwy rodzaj miłości, Maksio co kilka dni na widok Dasia dostaje amoku, jak tylko widzi go śpiącego na posłaniu, leci i dziobie go po jąderkach...

Posted

Mam do niego niewytłumaczalną słabość.
Włazi mi na kolana i rozdaje obleśne buziaki, śpi na mojej głowie, najpierw zgania wszystkie 5 jamników. Drze japę w trybie ciągłym, no chyba że śpi albo jest na spacerze...

Elmira za każdym razem kiedy do mnie dzwoni i nie słyszy dziamotu pyta mnie z niepokojem "Co się stało Maksiowi?" A wiozła go z Wrocka...

Posted

On nie może być niesłyszalny, :shake: przecież nie ma 1/2 żuchwy i każdy dźwięk z jego paszczy od razu słychać jak przez głośnik :evil_lol:.Biedny Maksio :-(, ciotki dokuczają mu.:mad:

Posted

napatrzeć się na niego nie mogę i nie chodzi mi tylko o ten bociankowaty dziubek, ale o całość - te uszki sterczące jak dwa radarki, białe oblicze na tle szarej czuprynki i bokobrodów, no po prostu cały jest wspaniały :loveu:

Posted

Pol nocy siedzialam tu i czytalam watek od deski do deski... :mdleje:
Cudowna historia Mak-Siusiaka, pisana przez wiele osob o cudownych sercach. Lezka wiele razy stawala w oku, czesciej jednak z radosci niz smutku.
Jestescie WIELKIE :Rose: Neris, Ty i Twoje szkraby szczegolnie... znoszac mrowkojadowe humorki.

Piszecie tak tu wszyscy o darciu mordy i pomyslalam ze pewnie wiecej osob chcialoby to uslyszec :evil_lol: Moze krotki filmik ;)

Posted

To jest jakaś myśl, ale nie wiem czy on tak pod publiczkę będzie chciał się drzeć...
Kiedy podstawiam mu telefon pod ryjek i mówię "no proszę, pochwal się cioci jak piłujesz japę"- na ogół przestaje, tylko z oburzeniem postękuje

Posted

Troszkę Maksia sponsoruję i czytam z radością wątek , choć siedzę cicho w odróżnieniu od głównego bohatera.
Filmik o Mak- Siusiaku byłby rarytasem:)
Uwielbiam takie małe szczekacze a na mojego szczeniaczka Pączka wołam Pisiak- Siusiak:) ze względu na maniery:)

Posted

ewu napisał(a):
Troszkę Maksia sponsoruję i czytam z radością wątek , choć siedzę cicho w odróżnieniu od głównego bohatera.
Filmik o Mak- Siusiaku byłby rarytasem:)
Uwielbiam takie małe szczekacze a na mojego szczeniaczka Pączka wołam Pisiak- Siusiak:) ze względu na maniery:)

Pisiaka jeszcze nie miałam! Nowe super imię do kolekcji, był już Siurak, Pisiol, Piciol i jest Mak-Siusiak:)

Posted

Neris napisał(a):
Pisiaka jeszcze nie miałam! Nowe super imię do kolekcji, był już Siurak, Pisiol, Piciol i jest Mak-Siusiak:)

Fajne:)
Mój piesek nazywa się Pączek a przydomek Pisiak- Siusiak zyskał po notorycznym skrapianiu wszystkiego:)

• 3 weeks later...