Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Świetny chłopak , ma głęboko w nosie brak połowy żuchwy, do tarzania się w śniegu wcale nie jest mu potrzebna. Aż mi się gęba roześmiała na jego widok.
Neris, ty musisz go bardzo lubić.

Posted

od ostatniego podsumowania na konto Maksia wpłyneło:

05-12-2011 Poker 20,-
09-12-2011 Satrina 10,-
15-12-2011 Aldrumka 15,-
15-12-2011 Ewu 30,-
19-12-2011 Xmartix 40,-
03-01-2012 Poker 20,-
03-01-2012 Agnieszka103 10,-
145,-

to oznacza ze dotychczasowy dług pieska powiekszył sie o dalsze 55,- i wynosi w tej chwili 327,-

jest niestety kiepsko.......moze ktos zechcialby wspomoc Maksia bazarkiem??

Posted

[quote name='Poker']Świetny chłopak , ma głęboko w nosie brak połowy żuchwy, do tarzania się w śniegu wcale nie jest mu potrzebna. Aż mi się gęba roześmiała na jego widok.
Neris, ty musisz go bardzo lubić.[/QUOTE]

Powiem szczerze, że jak się dzisiaj zaczął kulać, stalam i śmiałam się na głos. A te 4 badyle wyciągnięte ku niebu są po prostu czaderskie. Proszę zauważyć, że głowy brak :), wala się gdzieś w zaspie...

Posted

Trafiłam do Maksia z bazarku i już z nim zostanę - zarąbisty jest,będę mu kibicować.Ten jego ryjek kojarzy mi się z jeżem.
Mogę ewentualnie podrzucić jakieś fanty gdyby ktoś chciał robić następny bazarek

Posted

cancer43 napisał(a):
Trafiłam do Maksia z bazarku i już z nim zostanę - zarąbisty jest,będę mu kibicować.Ten jego ryjek kojarzy mi się z jeżem.
Mogę ewentualnie podrzucić jakieś fanty gdyby ktoś chciał robić następny bazarek

Cieszę się ,że dzięki bazarkowi tu trafiłaś. A może skusisz się i sama zrobisz bazarek? Ja też kiedyś nie umiałam ,a to wcale nie jest takie trudne.Mogę udzielić lekcji.