Poker Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Zdjęcia przepięknych widoków rewelacyjne, a i główny bohater niczego sobie, szczególnie gdzie uszy postawił jak nietoperek. Quote
wawer Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Dopiero teraz trafiłam na wątek. Nie znałam Maksia, ale nadrobię. Wyjeżdżam na parę dni, ale po powrocie pomyślę o jakimś bazarku. Tylko muszę wybrać fanty. Tymczasem miziam i targam :) Quote
Poker Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 wawer, byłoby super, jakbyś bazarek dla malucha zrobiła. Quote
wawer Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Poker napisał(a):wawer, byłoby super, jakbyś bazarek dla malucha zrobiła. Super to będzie, jak coś się na nim sprzeda ;). Ostatnio idzie nienajlepiej, chociaż - nie powiem - sporo się napracowałam przy moich bazarkach :shake:. Cegiełki prawie się nie sprzedają, przynajmniej u mnie. Tylko materia psiolubnych podnieca, ot, co :-(! Quote
Poker Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 ja też uważam ,że coraz trudniej się sprzedaje na bazarkach. Pewnie kasy dziewczyny maja coraz mniej.Poza tym ilość nas jest dość ograniczona, a i gusty chyba są coraz bardziej grymaśne. Quote
wawer Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 No tak, ale Dogo to nie jest jednak portal handlowy. Więc, jeśli ktoś wpada tu tylko po to, żeby okazyjnie coś nabyć drogą kupna :), to może nie znaleźć dla siebie oferty. Reszta kupuje w miarę możliwości, a te są coraz bardziej ograniczone. U mnie totalny brak gotówki, bo nie mam pracy i żadnego dochodu, tylko pensja męża, ale za to mam wiele rzeczy, które stopniowo wyprzedaję. Mnie też nie jest łatwo się z nimi rozstać, bo coś znaczą, ale to jedyny sposób, w jaki mogę pomóc sensownie. Fizycznie nie mogę :(. Quote
Akrum Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Maksiulek ślicznie się prezentuje na zdjęciach :):):) A tak przy okazji, może cioteczką się coś spodoba?? Różności dziergane na szydełku - ZAPRASZAMY! Quote
Neris Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 wawer napisał(a):Dopiero teraz trafiłam na wątek. Nie znałam Maksia, ale nadrobię. Wyjeżdżam na parę dni, ale po powrocie pomyślę o jakimś bazarku. Tylko muszę wybrać fanty. Tymczasem miziam i targam :) Mizianie ok, ale targać nie dam! Quote
wawer Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 E tam, nie dasz ;). Dasz! Moje targanka wszystkie psiaki kochają, bo to są kochane targanka :lol:. Najpierw idą w ruch uszy - bo ja kocham psie uszy - czyli gimanstykujemy, drapiemy, czochramy... :eviltong: Trochę głaszczemy tu i tam, poddrapując boczki i brzuszek... Potem psiak wciska łepek w rękę, żeby jeszcze te uszka potargać :eviltong:... Wreszcie przymyka oczka, przysypia, przysypia... i nagle... bęc na podłogę przyspany taki :evil_lol:. I dalej sobie już śpi szczęśliwy :lol:. No, to ja tak właśnie targam Maksia :eviltong:. Quote
Neris Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Maksio nie przysypia, Maksio jest zawsze gotowy! Tarmoszenie może się skończyć szarżą na tarmoszanta, ot co. Nigdy nie zapomnę jak po każdym badaniu szarżował na doktora Kurskiego, naprawdę chciał go zeżreć. Quote
xmartix Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 piękna kwota na razie dla MAxa nie zrobiłam bazarku ale w ten weekend powinnam spłodzić, co do butów to przeslij mi zdjęcia na maila: marta.toz@wp.pl Quote
Neris Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Poker napisał(a):Maksio utargował na bazarku 234 zł Super wynik, dziękuję w imieniu Maksiuli. Quote
wawer Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Poker napisał(a):Poprawiam wynik na 264 zł !!! Poprawiaj częściej, Cioteczko :):):)! Quote
Poker Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='wawer']Poprawiaj częściej, Cioteczko :):):)![/QUOTE] Jeszcze raz poprawiam :evil_lol:wedle życzenia na 274 zł :multi: Quote
wawer Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 No, to Maksio nie jest jeszcze bankrutem :), w każdym razie ma więcej niż zero :) Quote
Neris Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Całkiem jest jak na razie "do przodu". Wczoraj Elmira baaardzo trafnie podsumowała zgredka- zadzwoniła do mnie, rzuciła pytanie "Co tam słychać?" po czym sama sobie odpowiedziała "Aha, Maksia słychać". Maksio nie gada tylko kiedy śpi albo je:). Quote
wawer Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 [quote name='Neris']Całkiem jest jak na razie "do przodu". Wczoraj Elmira baaardzo trafnie podsumowała zgredka- zadzwoniła do mnie, rzuciła pytanie "Co tam słychać?" po czym sama sobie odpowiedziała "Aha, Maksia słychać". Maksio nie gada tylko kiedy śpi albo je:).[/QUOTE] To prawie tak, jak mój wówczas mały jeszcze synek. Tylko, że on mruczał nawet w czasie jedzenia. Mruczał jak niedźwiadek, coraz ciszej, a kończył kiedy się najadł. A gadał nawet przez sen. Teraz już mało go słychać. Quote
kikou Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 potwierdzam ze Maksio otrzymal 374 zł z bazarku Poker - jeszcze raz bardzo dziekujemy!!!! finanse Maksia od ostatniego podsumowania wygladają nastepująco: stan na 04.08.11 - zadłużenie 719,- Maksio otrzymał: 22-08-2011 Anna B 20,- 22-08-2011 bazarek Sunia 2000 377,- 31-08-2011 Poker 20,- 16-09-2011 Xmartix 70,- 20-09-2011 Anna B 20,- 29-09-2011 Poker 20,- 07-10-2011 bazarek Poker 274,- czyli po zaplaceniu pobytu wrześniwego i październikowego zadłużenie spadło do -315 złotych... Quote
wawer Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 No, to Maksio prawie krezus jak na dogomaniackie warunki :) Quote
kikou Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 [quote name='wawer']No, to Maksio prawie krezus jak na dogomaniackie warunki :)[/QUOTE] nie,nie! sytuacja mocno sie poprawiła ale jak najbardziej ciągle jesteśmy na minusie :) Quote
wawer Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 A ja się zbieram do bazarku. Zbieram się i zbieram... Po króciutkich wakacjach w kolorowych Beskidach trudno się zebrać do kupy, oj trudno :) Quote
kikou Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 porwałam sie na minibazarek dla Maksa z duszą na ramieniu.... http://www.dogomania.pl/threads/215922-JESIENNE-BUCIKI-NA-MAŁĄ-STÓPKE-(36)-dla-Maksa-bez-żuchwy-do-20.10.br-do-22-00?p=17784756#post17784756 bardzo prosze rozwincie Ciotki jakąś Maksiową dyskusje na owym bazarku żeby ukazywał sie gdzieś na początku niekiedy.... bo u mnie z czasem kiepsko..... Quote
Recommended Posts