Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Maksio otrzymał z ostatniego bazarku (prowadzonego przez Sunie2000) 377,-
takze dziura budzetowa Maksia troszke sie zmniejszyła...... ale ciagle jest, a nastepny miesiąc już za opare dni...

DZIEKUJEMY Z CAŁEGO SERCA!!!

czy ktoraś z Ciotek moglaby nas jeszcze wesprzeć bazarkiem???

Posted

Onjakna swój wiek jest niewiarygodnie aktywny, moje jamniki sporą część dnia przesypiają, a Maksiowi w sumie wystarczają dość krótkie drzemki.

Zbliża się jesień i koniec z kąpielami w rzece, to nasz "rytuał" i większość psów to uwielbia.

Posted

Wczoraj na spacerze rzucałam patyki, mam tu jedną taką LOLĘ która uważa, że nawet pniaki ma prawo nosić. Maksio za każdym razem również podbiegał i próbował taki patyk podnieść. To było smutne- patrzeć na to.

Posted

Neris napisał(a):
Wczoraj na spacerze rzucałam patyki, mam tu jedną taką LOLĘ która uważa, że nawet pniaki ma prawo nosić. Maksio za każdym razem również podbiegał i próbował taki patyk podnieść. To było smutne- patrzeć na to.

Biedak :( serce się ściska jak się o tym pomyśli.

Posted

__Lara napisał(a):
Biedak :( serce się ściska jak się o tym pomyśli.

to prawda,ale on żyje i jednak jest szczęśliwy.
A dałby radę utrzymać grubszą gałąź jak mu się włoży do mordki? Bo wiadomo,że cienkiej nie da rady.

Posted

rzeczywiście cieplej na sercu...kiedy sie te fotki widzi...
i nawet jak patyka sie nie da nosić w mordce życie i tak jest piękne....... :) :) :)

ale twarda rzeczywistość troche przydusza......możeby jeszcze jakaś Cioteczka wspomogła Maksiulka bazareczkiem??

Posted

Maksio to "Szefu", rządzi równo wszystkimi jamnikami.

Ale ostatnio była burza, wcześniej nie widzialam w nim aż takiego strachu. Tym razem wbił nosek między poduszkę a ramę łóżka, siedział tam taki zgarbiony jak mały jeżyk ze sterczącymi uszkami. Trząsł się jak osika, strasznie mi go było żal.

Posted

Witamy, nowe ciocie zawsze się przydadzą:)

W piątek był pan z mięsem, tradycyjnie jamniki biegną się przywitać bo pan im dobrze pachnie.) Tym razem poszedł też Maksiula. Nie dość że wlazł panu na kolana i tulił się jak do ojca, to jeszcze obleciał wnętrze chłodni a potem wpakował się do szoferki i przeleciał wierzchem po fakturach, które leżaly na siedzeniu. Ale wybaczono mu to, bo przecież kaleka...

Posted

xmartix napisał(a):
ja juz mam fanty na bazarki dla pieskow wiec zrobie dla Maxa takze, i na inne wroclawskie bidy

Co to będzie za bazarek? Mogę podarować kilka par butów np....

Posted

Zobaczcie, jak u nas pięknie...

Nie kąpałem się, a nogi mi się SAME zamoczyły.

I mała sjesta na piasku

Maksio powinien zostać zawodowym modelem, kiedy widzi wycelowany w siebie obiektyw aparatu, zaczyna pozować...

Przybysz z kosmosu:) Wypanierowany w piachu po czubek nosa.

To zdjęcie raczej nie do promowania maksiowej adopcji...