kikou Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 Maksio otrzymał z ostatniego bazarku (prowadzonego przez Sunie2000) 377,- takze dziura budzetowa Maksia troszke sie zmniejszyła...... ale ciagle jest, a nastepny miesiąc już za opare dni... DZIEKUJEMY Z CAŁEGO SERCA!!! czy ktoraś z Ciotek moglaby nas jeszcze wesprzeć bazarkiem??? Quote
Akrum Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 ja niestety mogę tylko odwiedzać Maksia, finansowo pomóc nie mogę, tylko dobrym słowem i obecnością na wątku... Quote
Kociabanda2 Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Neris napisał(a):Maksiula się kula :evil_lol: [video=youtube;8yIT36ks9TM]http://www.youtube.com/watch?v=8yIT36ks9TM[/video] Super :) Fajnie zobaczyć go takiego radosnego :) Quote
Neris Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Onjakna swój wiek jest niewiarygodnie aktywny, moje jamniki sporą część dnia przesypiają, a Maksiowi w sumie wystarczają dość krótkie drzemki. Zbliża się jesień i koniec z kąpielami w rzece, to nasz "rytuał" i większość psów to uwielbia. Quote
Neris Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Biegiem do nerisowej... Jedni pławią konie, inni psy... Quote
xmartix Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 piekne zdjęcia, wspaniale się Maksio u Ciebie czuje a co do deklaracji, to ja zawaliłam na całej lini,ale już mi uświadomiono i wszelkie długi spłacę za 2 tyg Quote
__Lara Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Ale świetne zdjęcia :D Słodziak jest z Maksia :) Quote
Poker Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Jaki on jest szczęśliwy, to warte każde pieniądze( oby nie za duże ;)) Quote
Neris Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Wczoraj na spacerze rzucałam patyki, mam tu jedną taką LOLĘ która uważa, że nawet pniaki ma prawo nosić. Maksio za każdym razem również podbiegał i próbował taki patyk podnieść. To było smutne- patrzeć na to. Quote
__Lara Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Neris napisał(a):Wczoraj na spacerze rzucałam patyki, mam tu jedną taką LOLĘ która uważa, że nawet pniaki ma prawo nosić. Maksio za każdym razem również podbiegał i próbował taki patyk podnieść. To było smutne- patrzeć na to. Biedak :( serce się ściska jak się o tym pomyśli. Quote
Poker Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 __Lara napisał(a):Biedak :( serce się ściska jak się o tym pomyśli. to prawda,ale on żyje i jednak jest szczęśliwy. A dałby radę utrzymać grubszą gałąź jak mu się włoży do mordki? Bo wiadomo,że cienkiej nie da rady. Quote
kikou Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 rzeczywiście cieplej na sercu...kiedy sie te fotki widzi... i nawet jak patyka sie nie da nosić w mordce życie i tak jest piękne....... :) :) :) ale twarda rzeczywistość troche przydusza......możeby jeszcze jakaś Cioteczka wspomogła Maksiulka bazareczkiem?? Quote
gagata Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Maksio - skubaniec, patyka nie złapie ale innego psa podziobac, to i owszem..... To jest model ! Quote
xmartix Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 ja juz mam fanty na bazarki dla pieskow wiec zrobie dla Maxa takze, i na inne wroclawskie bidy Quote
Neris Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Maksio to "Szefu", rządzi równo wszystkimi jamnikami. Ale ostatnio była burza, wcześniej nie widzialam w nim aż takiego strachu. Tym razem wbił nosek między poduszkę a ramę łóżka, siedział tam taki zgarbiony jak mały jeżyk ze sterczącymi uszkami. Trząsł się jak osika, strasznie mi go było żal. Quote
Poker Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 kikou dała mi fanty na bazarek.Jak ochłonę po powrocie z urlopu to zrobię targowisko. Obiecany bazarek http://www.dogomania.pl/threads/215022-Ubranka-zabawki-dla-piesk%C3%B3w-na-Maksia-bez-%C5%BCuchwy-do-30.09.g.22?p=17677721#post17677721 Quote
Lumix Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Miałam dzisiaj bardzo zły dzień, wątek poprawił mi humor dziekuję. Quote
KOSKA Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 co za cudak!!! zapisałam malucha, będę wspierała w miarę możliwości Quote
Poker Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Maksio, nie martw się, biegaj po łąkach szczęśliwy.Zobacz ile fajnych cioć Ci przybyło. Quote
Neris Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Witamy, nowe ciocie zawsze się przydadzą:) W piątek był pan z mięsem, tradycyjnie jamniki biegną się przywitać bo pan im dobrze pachnie.) Tym razem poszedł też Maksiula. Nie dość że wlazł panu na kolana i tulił się jak do ojca, to jeszcze obleciał wnętrze chłodni a potem wpakował się do szoferki i przeleciał wierzchem po fakturach, które leżaly na siedzeniu. Ale wybaczono mu to, bo przecież kaleka... Quote
Kinia1984 Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 muszę zapisać tego chłopaka:) boski jest!:D Quote
Poker Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Czyli Maksio żyje pełną gębą, mimo że ma tylko połówkę Quote
santino Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 xmartix napisał(a):ja juz mam fanty na bazarki dla pieskow wiec zrobie dla Maxa takze, i na inne wroclawskie bidy Co to będzie za bazarek? Mogę podarować kilka par butów np.... Quote
Neris Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Zobaczcie, jak u nas pięknie... Nie kąpałem się, a nogi mi się SAME zamoczyły. I mała sjesta na piasku Maksio powinien zostać zawodowym modelem, kiedy widzi wycelowany w siebie obiektyw aparatu, zaczyna pozować... Przybysz z kosmosu:) Wypanierowany w piachu po czubek nosa. To zdjęcie raczej nie do promowania maksiowej adopcji... Quote
Recommended Posts