Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Neris']To ja mam TAKI GŁOS? Nie dziwne że raz kazali poprosić do telefonu kogoś dorosłego...[/QUOTE]
Przesadzają ;) Masz bardzo przyjemny głos :)

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Świetny Maksiulka i rzeczywiście się panieruje.
Mam bardzo podobny głos do Twojego i jak ludzie potem go konfrontują z widokiem właścicielki , to dopiero mają miny.

Posted

Bo on najpierw zrobił TO:

To jest ta skarpa z filmiku sprzed paru tygodni, ale nalało się wody do pełna, poziom podniósł się o jakieś 2,5 metra.

Maksiula zawsze umie zapozować :lol:
Z deka obrażony bo wyczesany z piachu, ale co tam.

On ma bardzo bujną, mięciutką jak jedwab siersć! W tych krótkich chwilach w których się nie wyturla w czymś zakazanym.

Posted

uzupełniam rozliczenie Maksia, znalazłam ostatnie wpisy rachunkowe swoje i Neris z marca..
takie mam pytanko: czy od tamtego czasu kiedy przyszła wpłata od Avii i Mari23 z allegro na konto Neris, przyszło jeszcze cokolwiek ekstra na konto Neris
(oprocz moich wpłat na pobyt)

Posted

:hmmmm:Na moim koncie od ostatniego podsumowania zaksięgowały się:

22-11-10 Anna B. 10,-
20-12-10 Anna B. 10,-
20-01-11 Anna B. 10,-
21-02-11 Anna B. 20,-
16-03-11 Avii 50,-
18-03-11 Xmarix 50,-
21-03-11 Anna B. 20,-
25-03-11 Poker 20,-
20-04-11 Anna B. 20,-
27-04-11 Poker 20,-
19-05-11 Poker 20,-
20-05-11 Anna B. 20,-
06-06-11 Poker 20,-
20-06-11 Anna B. 20,-
29-06-11 Poker 20,-
20-07-11 Anna B. 20,-
04-08-11 Poker 20,-
(prosze sprawdzić czy kogoś nie pominęłam)

to oznacza że ogólem wydałiśmy na Maksia pobyt z leczeniem 6063,- zł
a wszystkich wpłat ogólem było 5347,-.... czyli Maks jest na minusie :eek2: 716,- zł, które założyłam ja......
właśnie tak sie zastanawiałam dlaczego ostatnio nie moge związać końca z końcem.....

Przeczytałam jeszcze ostatnie kilka stron wątku Maksia....
w tym czasie Santino deklarowała wpłaty na chłopaka i Avii pytała o nr konta....
Margo05 wspominała o jakiejś wpłacie ze swojego bazarku....
czy te wpłaty gdzieś wpłynęły??? (do mnie doszło to co zamieściłam powyżej)

Tak czy inaczej oprócz bazarku Sunii przydałby sie jeszcze jakiś bazareczek.... ja nawet moze bym jeszcze coś wygrzebała....
ale czasowo nie jestem w stanie sie tym zajmować.... moge coś wysłać do kogoś

Posted

Widzę ,że od listopada to właściwie 4 osoby wpłacały.A gdzie sie podziały te , które wcześniej składały deklarację? Moze by im przypomnieć o zobowiązaniu. Czasem umyka z pamięci.

Posted

Poker napisał(a):
Widzę ,że od listopada to właściwie 4 osoby wpłacały.A gdzie sie podziały te , które wcześniej składały deklarację? Moze by im przypomnieć o zobowiązaniu. Czasem umyka z pamięci.

Maksio tak naprawde nie miał nigdy deklaracji stałych na pobyt oprócz tych nielicznych.... pojechał do Neris w trybie awaryjnym bez deklaracji....to był weekend gdzie razem z Iwonką wywiozłyśmy cztery staruszki ze schroniska a i tak w poniedziałek kilka innych piesków uśpiono... :(