Isadora7 Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Neris napisał(a):Isadorko, byłam w piątek u Zwierzusia i nie doszły do niej jeszcze plakaty. Masz możliwość sprawdzenia, czy zostały wysłane? Sprawdze w poniedziałek. Quote
Odi Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 "Neris" napisał(a):A pewnie jakaś zębologiczna to konferencja, bo pan doktor jest przewodniczącym sekcji stomatologicznej w POLSKIM STOWARZYSZENIU LEKARZY WETERYNARII MAŁYCH ZWIERZĄT. Z powyższego wynika, że Maksymilian trafił do czołowego specjalisty zwierzowej zębologii:thumbs: "Neris" napisał(a):Usiadłam od rana do finansów, żeby to jakoś wyklarować, bo przypomniało mi się, że z poprzedniej zbiórki zabrakło ok. 100zł do kosztów operacji. Wpłaty na moje konto - to są tylko wpłaty za leczenie: 24-wrz Akrum 100 24-wrz Odi 700 14-wrz kikou 50 14-wrz kikou 1,73 13-wrz Liutosi 228,27 Abra 50 17-sie spaedk po kumplu 209 16-sie Liliana P. 100 16-sie Agata51 40 11-sie SUMMER78 300 09-sie skarpeta talcott 150 09-sie xmatrix 69 09-sie Bjuta 50 04-sie kundelkowa skarbonka 100 razem 2148 Wydatki: Operacja 1 - 1127 kontrola - 61 Operacja 2 - 768 Razem 1956 100zł od Akrum wpisałam jako to, czego nie musimy oddawać z tych pożyczonych 500 Wychodzi na to, że mam na koncie należące do Maksia 192zł. Oprócz tego 500zł Ani i 400zł Akrum. Nerisku, bardzo Cię proszę, aby przy kwocie tych 700 PLN było wpisane, że to jest od Państwa Elżbiety i Sergiusza Protoklitow. Teraz wygląda, że te pieniądze są ode mnie, a ja tylko poprosiłam Darczyńców:loveu: o pomoc dla Maksia:loveu:, po czym tę pomoc przekazałam. Quote
Neris Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Jak już ratować, to u takich co UMIĄ :eviltong: Gagata była ze mną na jednej z wizyt i na niej pan doktor również zrobił pozytywne wrażenie. Odi, poprawiłam w zestawieniu wpłat, dziękuję za uwagę. Maksiula wsuwa kurczaka aż mu z uszu dymi. Ja mam pokancerowane paluchy, bo dziad jest tak łapczywy, że tymi nadpiłowanymi kłami łapie mnie za palce. Czy myślicie, że warto "jechać" dalej i zrobić powtórkę Allegro? Może wtedy dalibyśmy tam to zdjęcie z drutami... Quote
Odi Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Neris dziękuję za naniesienie poprawki ;) Pewnie, że powtarzać Allegro, zwłaszcza, że Maksymiliana czeka kolejna operacja i z forsą znów będzie kiepsko. Quote
Isadora7 Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Nerisku zdecydowanie też uważam 2 edycje aukcyjki zróbcie. Quote
Neris Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Dobra to ja obfocę mu "przód" i może to zdjęcie trzeba będzie dać jako tytułowe. Ktoś mi znikł Arunię z podpisu buuuu :( Quote
Akrum Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 tak, ja też myślę że warto by zrobić jeszcze jedną turę allegro cegiełkowego, bo przecież jeszcze musi być kaska na kolejny zabieg... Quote
pasterka Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Akrum napisał(a):tak, ja też myślę że warto by zrobić jeszcze jedną turę allegro cegiełkowego, bo przecież jeszcze musi być kaska na kolejny zabieg... witam, jestem tutaj pierwszy raz, wczoraj znalazłam na warszawskim Bródnie małą, młodą suczkę, nie mogę jej przetrzymać u siebie, gdyż już mam pieski i kotki, a ostatnio znaleziony szczeniak jest chory i już zaraził resztę psów, więc tak naprawdę stado powinno mieć kwarantannę, cięzko mi będzie oddać suczkę na Paluch, proszę o podpowiedź, może ktoś ją przygarnie, jest mała, sięga do pół - łydki, czarna podpalana z falistą sierścią, lubi inne zwierzęta Quote
Kociabanda2 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 pasterka napisał(a):witam, jestem tutaj pierwszy raz, wczoraj znalazłam na warszawskim Bródnie małą, młodą suczkę, nie mogę jej przetrzymać u siebie, gdyż już mam pieski i kotki, a ostatnio znaleziony szczeniak jest chory i już zaraził resztę psów, więc tak naprawdę stado powinno mieć kwarantannę, ciężko mi będzie oddać suczkę na Paluch, proszę o podpowiedź, może ktoś ją przygarnie, jest mała, sięga do pół - łydki, czarna podpalana z falistą sierścią, lubi inne zwierzęta Pasterko powinnaś założyć suni własny wątek. Masz jakieś jej zdjęcia? Quote
Neris Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Może sunia jest czyjaś i ktoś jej jednak szuka? Warto byłoby może porozwieszać ogłoszenia o jej znalezieniu. Odesłałam dzisiaj Akrum 400zł, mam nadzieję że szybko dojdzie. Quote
Akrum Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 niedługo będę mogła zrobić przelew z bazarku książkowego, tylko 60 zł niestety, no ale zawsze. za kilka dni pewnie będę mogła przelew zrobić. bezpośrednio do Ciebie Nerisku, tak? jak się mały trzpiotek czuje?? Quote
Akrum Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Neris napisał(a):Odesłałam dzisiaj Akrum 400zł, mam nadzieję że szybko dojdzie. ok. dziękuję, jak wpłyną to dam znać :) Quote
kikou Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 Neris napisał(a):.....Odesłałam dzisiaj Akrum 400zł, mam nadzieję że szybko dojdzie. to ja nanosze odpowiednie poprawki na pierwszą strone, lista wpłat i wypłat jest też aktualna Quote
malibo57 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Proszę o konto do wpłat na PW - wspomogę Maksia kwota 100,- Quote
Akrum Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 malibo57 napisał(a):Proszę o konto do wpłat na PW - wspomogę Maksia kwota 100,- wysłałam PW z kontem Neris, bo nie wiem, czy Neris lub kikou to zrobiły :) Donoszę,że zwrot 400 zł - do mnie dotarł :) Quote
Akrum Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 widzę, że w sumie z wyliczeń na pierwszej stronie wychodzi na to,że Maks został bez grosza?? a z allegro cegiełkowego już kasa spłynęła?? a nie,bo to szło na konto Stowarzyszenia i Oni muszą dopiero przelać, tak? a kolejny zabieg ile ma wynieść? coś pan doktor mówił? Quote
kikou Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 Akrum napisał(a):widzę, że w sumie z wyliczeń na pierwszej stronie wychodzi na to,że Maks został bez grosza?? a z allegro cegiełkowego już kasa spłynęła?? a nie,bo to szło na konto Stowarzyszenia i Oni muszą dopiero przelać, tak? a kolejny zabieg ile ma wynieść? coś pan doktor mówił? bez grosza..... ale i bez najwiekszego długu za dwa pierwsze zabiegi.... :) :) :) co jest niebagatelnym wysiłkiem Wszystkich osób pomagających Maksiowi!!! JESZCZE RAZ DZIEKUJEMY!!!! pieniądze z allegro jeszcze nie są uwzględnone w rozliczeniu, Stowarzyszenie oraz częściowo Selenga(bo pare wpłat poleciało bezpośrednio na Jej konto) na dniach odeślą zgromadzoną kwote do Neris Quote
Akrum Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 ale wiecie co... na samym początku jak Maksio miał pierwszą operację, wysyłałam pw do ludzi z prośbą o pomoc i nikt początkowo nie odpowiadał - byłam po prostu załamana, nie wierzyłam, że tak się to wszystko obróci i tyle ludzi dobrego serca pomoże :) DZIĘKUJEMY :):):) Quote
Neris Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Pan doktor powiedział, że policzy się ze mną "ryczałtem", cokolwiek by to nie miało znaczyć. W każdym razie za 2 zabiegi wziął ZERO, więc jestem dobrej myśli... Quote
Selenga Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Przed chwilą przelałam tę część wpłat z allegro, które do tej pory wpłynęły na moje konto W uzgodnieniu z kikou odliczyłam koszty aukcji - opłatę za wyróżnienia + prowizja allegro (44,50 zł) -> przelałam 231 zł Jeśli dotrą jeszcze jakieś wpłaty, to oczywiście też przeleję Quote
Neris Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Dzisiaj dotarło 8zł od Kikou i 130zł od Stowarzyszenia. A chciałam tylko delikatnie powiedzieć, że chyba NIKT nie trzymał kciuków za Lolę, a tak ładnie prosiłam. Umówiony płatny transport nas olał i zostałam z psem na ulicy, szczerze mówiąc siedziałam na ławce i płakałam, było 14 stopni i bałam się że suka się wychłodzi. Na szczęście ulitowała się nad nami Margo5 i zawiozła nas do domu ciemną nocą. Quote
Akrum Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Neris napisał(a):Dzisiaj dotarło 8zł od Kikou i 130zł od Stowarzyszenia. A chciałam tylko delikatnie powiedzieć, że chyba NIKT nie trzymał kciuków za Lolę, a tak ładnie prosiłam. Umówiony płatny transport nas olał i zostałam z psem na ulicy, szczerze mówiąc siedziałam na ławce i płakałam, było 14 stopni i bałam się że suka się wychłodzi. Na szczęście ulitowała się nad nami Margo5 i zawiozła nas do domu ciemną nocą. ja trzymałam mocno, tak samo mocno jak podczas zabiegu Maksia... jak to Was olał? umówione byłyście i nie przyjechał transport? o matko kochana... i nawet telefonu nie było? nie zadzwoniła ta osoba poinformować,że nie może? o jeża... jacy ludzie są dziwni... Współczuje Ci Neris, na prawdę.... dobrze, że Margo5 Was poratowała i zawiozła... Quote
Kociabanda2 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Ciotki pojawiła się szansa dla psiaka z mojego podpisu i muszę szybko zbierać kaskę, dlatego chciałbym zmienić cel swojego bazarku dla Maksia i Piorunka, w taki sposób, by dochód podzielić nie między dwa, a między trzy pieski. Trzeci będzie Ciapek. Bazarek idzie nad wyraz dobrze, więc kaski i tak będzie dla Maksia sporo. Czy ktoś ma coś przeciwko??? Quote
Akrum Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 myślę,że możesz -faktycznie Twój bazarek zrobił furorę :) Quote
Kociabanda2 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Akrum napisał(a):myślę,że możesz -faktycznie Twój bazarek zrobił furorę :) do dziś nie pojmuję czemu właściwie, ale bardzo mnie to cieszy :D Quote
Recommended Posts