.blueberry. Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Ja mogę od siebie dorzucić 10 złotych co miesiąc. Mam nadzieję, że na coś sie przyda :) Jeśli tylko ktoś mógłby mi przesłać na PW numer konta i dane to zrobię sobie stałe zlecenie. Quote
Korenia Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 GoskaGoska napisał(a):to siebie samą zacytuje może jeszcze masz czas :) bo u mnie najgorzej zabrać się za zdjęcia i mierzenie, jak coś to aktualne Mogę :) Sorcia umknęło mi ;P Quote
Monika z Katowic Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Dobrej nocy kochany Maksiu.:loveu: Mam nadzieję, że nic Cię nie boli. Quote
Ayia Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Nowy bazarek dla Maksa, cioteczki podbijajcie i kupujcie ;) http://www.dogomania.pl/threads/193107-Bielizna-obrazek-i-szczoteczki-elektryczne-na-sp%C5%82at%C4%99-d%C5%82ugu-Maksa-do-27.09!!?p=15405950#post15405950 Quote
GoskaGoska Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Korenia napisał(a):Mogę :) Sorcia umknęło mi ;P ok to ja bym mogla ci podrzucic chyba w niedziele -chyba, ze szybciej się uporam z tym, ale znow mi cos wyskoczy, ale na razie na niedziele nie ma planow okreslonych- a tobie o jakiej godzinie by pasowalo? Quote
Korenia Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Nie mam na razie żadnych planów na niedzielę, raczej cały dzień :) Jakby coś mi wyskoczyło to dam znać :) Quote
Odi Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Kilka dni temu przypadkowo weszłam na wątek Maksia. Przeczytałam całość ... cierpienie Maksia :-( ... opieka Neris:calus: i do tego ten ogromny dług w lecznicy ... Postanowiłam zwrócić się o wsparcie finansowe do naszych Przyjaciół Elżbiety i Sergiusza. Wydrukowałam fragmenty wątku z opisem losów Maksia, jego choroby, operacji, opieki Neris nad Maksiem. Wczoraj zatelefonowałam prosząc o pomoc dla Maksia, a dziś mój TŻ zawiózł wydruki do domu naszych Przyjaciół. Czekała już na niego przygotowana koperta z datkiem pieniężnym. Nasi Przyjaciele Państwo Elżbieta i Sergiusz Protoklitow, którzy od zawsze pomagają potrzebującym, wspierają ludzi oraz przedsięwzięcia, podarowali Maksiowi 700 PLN. Gdy zobaczyliśmy w domu zawartość koperty popłakałam się ze wzruszenia. Elu:loveu: i Sergiuszu:loveu: przywróciliście mi wiarę w ludzi - dziękuję Wam :Rose::Rose::iloveyou::iloveyou: z całego serca za pomoc dla Maksia - maleńkiej bezdomnej Psinki. Dar od Państwa Elżbiety i Sergiusza Protoklitow chciałabym wpłacić na konto Neris. Neris, proszę o numer Twojego konta na pw. Quote
laikinia Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 :loveu:Cudownie! - prosimy podziekowac panstwu Protoklitow od nas wszystkich i Maksia.:loveu::loveu::loveu: Quote
kikou Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 wspaniałe wieści dzisiaj, to mocno podreperuje marny budżet malutkiego... :iloveyou::iloveyou::iloveyou:CUDOWNIE, OGROMNIE DZIEKUJEMY !!!!:iloveyou::iloveyou::iloveyou: Państwu Protoklitow :calus: oraz Ayii za nowy bazarek :thumbs: i oczywiście Odi, że zechciała szukać pomocy dla Maksia!!! :cool2: Quote
.blueberry. Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Aż mi łzy w oczach staneły ze wzruszenia... Co za wspaniali ludzie Quote
kikou Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 a ja jeszcze dodam, że mocno dziekujemy też Blueberrykiss za stałą deklaracje miesięczną...... to także jest wspaniałe.... pamiętanie o takim starym "rozbiteczku" póżniej przez wiele miesięcy, niekiedy lat, ....żeby sobie żył biedaczek zdrowy w godnych warunkach....:iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
.blueberry. Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Jak to się mówi ziarnko do ziarnka a zbierze się miarka :) Quote
Neris Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Odi, 700zł to niewyobrażalna wręcz kwota, dziękujemy przeogromnie! Niesamowite jakich cudownych ludzi los stawia na drodze Maksiula... Może z tej kwoty moglibyśmy już uregulować dług u Akrum? Ania poczeka ile będzie trzeba. A Maksiunio od dzisiaj w kołnierzu bo przecież on uwielbia się tarzać w trawie, więc mógłby być może uszkodzić te akrylowe "cosie". Musiałam wyjść na 3 godziny i oczywiście powitał mnie całym Maksiowym jestestwem, z merdaniem ogonka, kwiczeniem i "dawaniem nosków". Wszystkie moje psy znają hasło "daj buziaka", ale Maksio ma przecież z tym kłopot więc daje nosa... Jutro mamy się pokazać ok. 16 u pana doktora, specjalnie dla nas przyjeżdża do lecznicy. Quote
Mruczka Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Mam praktycznie całą tubkę gojacego żelu stomatologicznego SOLCOSERYL. Gdyby mógł sie przydać do zagojenia czegoś w pyszczku Maksa, to dajcie znać, prześlę, gdzie trzeba. Quote
Akrum Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 o matko :crazyeye::crazyeye::crazyeye: 700 zł??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ja, ja... ja nie mogę uwierzyć :) aż się popłakałam ( a siedzę w pracy właśnie) ... matko kochana, jak się cieszę :) gdybym mogła uściskać tych Państwo, matko wycałowałabym ich z radości :) jak ja się cieszę :) Los Maksia od samego początku leży mi na sercu, jestem z Maksiem jak tylko kikou założyłaś wątek i nie spodziewałam się, że... że wspomogą Maksia ludzie tak wielkiego serca :) zresztą każda osoba wpłacająca choć najmniejszy grosik na Maksia jest wielka, każdej osobie BARDZO DZIĘKUJĘ :) to ogromna pomoc dla Maksia, Neris i kikou :) Ja jak już pisałam do kikou na pw, pożyczyłam na zabieg Maksia 500 zł, ale do zwrotu poproszę tylko 400. To będzie mój choć malutki - wkład w leczenie Maksia. Quote
Neris Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Mruczka napisał(a):Mam praktycznie całą tubkę gojacego żelu stomatologicznego SOLCOSERYL. Gdyby mógł sie przydać do zagojenia czegoś w pyszczku Maksa, to dajcie znać, prześlę, gdzie trzeba. Za Solcoseryl będę bardzo wdzięczna, stosujemy go na "buzi" Maksia. Quote
GoskaGoska Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 :B-fly::B-fly::B-fly::B-fly: dla wszystkich:) Quote
__Lara Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Jaka kwota, wielkie serce, tyle tu wielkich serc :D :D :D Quote
Odi Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Dziewczyny, dziękuję za wszystkie miłe słowa skierowane do Elżbiety:loveu: i Sergiusza:loveu: Spotkam się z nimi w sobotę, to z wielką przyjemnością przekażę im uściski:calus: i podziękowania:buzi: od Was wszystkich i ode mnie oczywiście też. Przede wszystkim jednak chciałabym pokazać Eli i Sergiuszowi dowód wpłaty na konto Neris tych 700 PLN, które za moim pośrednictwem podarowali Maksiowi na leczenie, a tu jak nie było numeru konta na moim pw, tak nie ma :lol: Neris:loveu: - podaj mi Dziewczyno swój nr konta na pw, proszę ładnie;) Rzecz w tym, że nie mam konta internetowego i muszę iść do banku, aby najpierw wpłacić te 700 PLN, po czym zlecić przelew i chciałabym to zrobić jutro, tj. 22.09.2010. Quote
Neris Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Maksiulowi zrobiła się żabka podjęzykowa, czyli jedna z 12 ślinianek napuchła, w czasie pierwszej operacji pan doktor mówił że coś takiego może powstać. Jutro o 10 rano będzie to ustrojstwo przecięte żeby znieść niewygodę, bo Maksiowi trudniej jest wachlować językiem kiedy ma to coś napuchnięte. Maksio się całował noskiem z panem doktorem, zdradziecki odmiennie-zorientowany pies :mad: Odi, wysyłam PM. Quote
Akrum Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 z bazarku, który robiłam z książkami od _Lara uzbierało się 60 zł, więc jak ciotki wpłacą za książeczki, to pieniążki wpłyną na konto Maksia :) Quote
Kociabanda2 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 a jaki jest obecny stan finansów Maksia? Te rozliczenia na pierwszej są chyba nieaktualne. Quote
Odi Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Dziękuję Neris za numery kont. Neris podała mi dwa numery kont do Kikou i do siebie. Dziś po pracy pojechałam do banku i wpłaciłam na konto Neris prezent dla Maksia od Elżbiety i Sergiusza. Uważam, iż pieniądze powinny spływać bezpośrednio na konto Neris, tak, aby mogła ona swobodnie nimi dysponować w zależności od potrzeb. Postawa Neris - poświęcenie i miłość do Maksia, rzetelne informowanie na temat maksiowego zdrowia, zabiegów leczniczych i pielęgnacyjnych, jakim Maksio jest poddawany oraz kultura wypowiedzi i szacunek dla forumowiczów sprowadzają do Maksia pomoc. Dziękuję Ci Neris :loveu: za wszystko, co dzięki Tobie zyskał Maksio. Czekam na wiadomości z kolejnej wizyty w lecznicy. Jak ślinianka Maksymiliana ? Quote
Recommended Posts