Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

GoskaGoska napisał(a):
to siebie samą zacytuje może jeszcze masz czas :) bo u mnie najgorzej zabrać się za zdjęcia i mierzenie, jak coś to aktualne

Mogę :) Sorcia umknęło mi ;P

Posted

Korenia napisał(a):
Mogę :) Sorcia umknęło mi ;P

ok to ja bym mogla ci podrzucic chyba w niedziele -chyba, ze szybciej się uporam z tym, ale znow mi cos wyskoczy, ale na razie na niedziele nie ma planow okreslonych- a tobie o jakiej godzinie by pasowalo?

Posted

Kilka dni temu przypadkowo weszłam na wątek Maksia.
Przeczytałam całość ... cierpienie Maksia :-( ... opieka Neris:calus: i do tego ten ogromny dług w lecznicy ...

Postanowiłam zwrócić się o wsparcie finansowe do naszych Przyjaciół Elżbiety i Sergiusza.
Wydrukowałam fragmenty wątku z opisem losów Maksia, jego choroby, operacji, opieki Neris nad Maksiem.
Wczoraj zatelefonowałam prosząc o pomoc dla Maksia, a dziś mój TŻ zawiózł wydruki do domu naszych Przyjaciół.
Czekała już na niego przygotowana koperta z datkiem pieniężnym.
Nasi Przyjaciele Państwo Elżbieta i Sergiusz Protoklitow, którzy od zawsze pomagają potrzebującym, wspierają ludzi oraz przedsięwzięcia, podarowali Maksiowi 700 PLN.
Gdy zobaczyliśmy w domu zawartość koperty popłakałam się ze wzruszenia.

Elu:loveu: i Sergiuszu:loveu: przywróciliście mi wiarę w ludzi - dziękuję Wam :Rose::Rose::iloveyou::iloveyou: z całego serca za pomoc dla Maksia - maleńkiej bezdomnej Psinki.

Dar od Państwa Elżbiety i Sergiusza Protoklitow chciałabym wpłacić na konto Neris.
Neris, proszę o numer Twojego konta na pw.

Posted

wspaniałe wieści dzisiaj, to mocno podreperuje marny budżet malutkiego...

:iloveyou::iloveyou::iloveyou:CUDOWNIE, OGROMNIE DZIEKUJEMY !!!!:iloveyou::iloveyou::iloveyou:

Państwu Protoklitow :calus:
oraz Ayii za nowy bazarek :thumbs:
i oczywiście Odi, że zechciała szukać pomocy dla Maksia!!! :cool2:

Posted

a ja jeszcze dodam, że mocno dziekujemy też Blueberrykiss za stałą deklaracje miesięczną......
to także jest wspaniałe....
pamiętanie o takim starym "rozbiteczku" póżniej przez wiele miesięcy,
niekiedy lat, ....żeby sobie żył biedaczek zdrowy w godnych warunkach....:iloveyou::iloveyou::iloveyou:

Posted

Odi, 700zł to niewyobrażalna wręcz kwota, dziękujemy przeogromnie!
Niesamowite jakich cudownych ludzi los stawia na drodze Maksiula...

Może z tej kwoty moglibyśmy już uregulować dług u Akrum?
Ania poczeka ile będzie trzeba.

A Maksiunio od dzisiaj w kołnierzu bo przecież on uwielbia się tarzać w trawie, więc mógłby być może uszkodzić te akrylowe "cosie".
Musiałam wyjść na 3 godziny i oczywiście powitał mnie całym Maksiowym jestestwem, z merdaniem ogonka, kwiczeniem i "dawaniem nosków". Wszystkie moje psy znają hasło "daj buziaka", ale Maksio ma przecież z tym kłopot więc daje nosa...

Jutro mamy się pokazać ok. 16 u pana doktora, specjalnie dla nas przyjeżdża do lecznicy.

Posted

Mam praktycznie całą tubkę gojacego żelu stomatologicznego SOLCOSERYL. Gdyby mógł sie przydać do zagojenia czegoś w pyszczku Maksa, to dajcie znać, prześlę, gdzie trzeba.

Posted

o matko :crazyeye::crazyeye::crazyeye: 700 zł??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
ja, ja... ja nie mogę uwierzyć :)
aż się popłakałam ( a siedzę w pracy właśnie) ... matko kochana, jak się cieszę :)
gdybym mogła uściskać tych Państwo, matko wycałowałabym ich z radości :)
jak ja się cieszę :)

Los Maksia od samego początku leży mi na sercu, jestem z Maksiem jak tylko kikou założyłaś wątek i nie spodziewałam się, że... że wspomogą Maksia ludzie tak wielkiego serca :)

zresztą każda osoba wpłacająca choć najmniejszy grosik na Maksia jest wielka, każdej osobie BARDZO DZIĘKUJĘ :)
to ogromna pomoc dla Maksia, Neris i kikou :)

Ja jak już pisałam do kikou na pw, pożyczyłam na zabieg Maksia 500 zł, ale do zwrotu poproszę tylko 400. To będzie mój choć malutki - wkład w leczenie Maksia.

Posted

Mruczka napisał(a):
Mam praktycznie całą tubkę gojacego żelu stomatologicznego SOLCOSERYL. Gdyby mógł sie przydać do zagojenia czegoś w pyszczku Maksa, to dajcie znać, prześlę, gdzie trzeba.

Za Solcoseryl będę bardzo wdzięczna, stosujemy go na "buzi" Maksia.

Posted

Dziewczyny, dziękuję za wszystkie miłe słowa skierowane do Elżbiety:loveu: i Sergiusza:loveu:
Spotkam się z nimi w sobotę, to z wielką przyjemnością przekażę im uściski:calus: i podziękowania:buzi: od Was wszystkich i ode mnie oczywiście też.
Przede wszystkim jednak chciałabym pokazać Eli i Sergiuszowi dowód wpłaty na konto Neris tych 700 PLN, które za moim pośrednictwem podarowali Maksiowi na leczenie, a tu jak nie było numeru konta na moim pw, tak nie ma :lol:
Neris:loveu: - podaj mi Dziewczyno swój nr konta na pw, proszę ładnie;)
Rzecz w tym, że nie mam konta internetowego i muszę iść do banku, aby najpierw wpłacić te 700 PLN, po czym zlecić przelew i chciałabym to zrobić jutro, tj. 22.09.2010.

Posted

Maksiulowi zrobiła się żabka podjęzykowa, czyli jedna z 12 ślinianek napuchła, w czasie pierwszej operacji pan doktor mówił że coś takiego może powstać. Jutro o 10 rano będzie to ustrojstwo przecięte żeby znieść niewygodę, bo Maksiowi trudniej jest wachlować językiem kiedy ma to coś napuchnięte.
Maksio się całował noskiem z panem doktorem, zdradziecki odmiennie-zorientowany pies :mad:

Odi, wysyłam PM.

Posted

Dziękuję Neris za numery kont.
Neris podała mi dwa numery kont do Kikou i do siebie.

Dziś po pracy pojechałam do banku i wpłaciłam na konto Neris prezent dla Maksia od Elżbiety i Sergiusza.
Uważam, iż pieniądze powinny spływać bezpośrednio na konto Neris, tak, aby mogła ona swobodnie nimi dysponować w zależności od potrzeb.

Postawa Neris - poświęcenie i miłość do Maksia, rzetelne informowanie na temat maksiowego zdrowia, zabiegów leczniczych i pielęgnacyjnych, jakim Maksio jest poddawany oraz kultura wypowiedzi i szacunek dla forumowiczów sprowadzają do Maksia pomoc.
Dziękuję Ci Neris :loveu: za wszystko, co dzięki Tobie zyskał Maksio.

Czekam na wiadomości z kolejnej wizyty w lecznicy.
Jak ślinianka Maksymiliana ?