Neris Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Korenia napisał(a):Neris - dasz radę odebrać rzeczy na bazar w Wawie/Piasecznie i zrobić bazar? bo dziewczyna tutaj chce oddać fanty http://www.dogomania.pl/threads/192603-Oddam-bardzo-dużo-fajnych-ubrań-prawie-nowych-.... Do Piaseczna mam z 80km z trzema przesiadkami, nie dojadę tam choćbym bardzo chciała. W Warszawie mogę się umówić. Quote
monika083 Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 uff to dobre wiesci:) Makciu ,trzymaj sie chlopie! Quote
Bambino Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Troszkę późno, ale ja również pojawiam się na wątku. Zdrowiej Maksiu !! Quote
Korenia Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Neris napisał(a):Do Piaseczna mam z 80km z trzema przesiadkami, nie dojadę tam choćbym bardzo chciała. W Warszawie mogę się umówić. Okey, zaraz napiszę:) Quote
kikou Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 Neris napisał(a):Jesteśmy już w domu, Maksio ma wyprowadzoną konstrukcję akrylową na zewnątrz. Pani doktor ("naszego" pana doktora nie było dzisiaj) powiedziała, że poza tą buzią Maksio jest w dobrym stanie ogólnym, że przemęczy się jakiś miesiąc jeszcze a potem czeka go parę dobrych lat życia. Zapłaciłam 768zł. a może by tak jeszcze na szybko dodać zdiecie z akrylem na wierzchu do aukcji allegro? a w ogóle co potem jest planowane, bedzie jeszcze zabieg zdejmowania tego? czy Maks już coś może poruszać mordką? Quote
Kociabanda2 Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 BAZAREK na Maksia i Piorunka!! [SIZE=2]Z SZAFY I REGAŁU BABCI :smile: http://www.dogomania.pl/threads/193009-Z-SZAFY-I-REGA%C5%81U-BABCI-w-starym-dobrym-stylu-7.10.2010-g.23-00-wszystko-od-5z%C5%82-!! Bardzo proszę o podnoszenie bazarku :) Quote
kikou Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 BARDZO, BARDZO dziękujemy za pomoc dla Maksia!!!! Quote
Neris Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Maksio nie może ruszać żuchwą, ona wręcz została jeszcze bardziej unieruchomiona, a to dlatego ze się nie zrosła jak przewidywano. Na razie jedno zdjęcie z wczoraj zrobione komórką, mój komputer znowu nie "widzi" aparatu i nie mogę nic zgrać:shake: I link bo nie wiem czy t o w ogóle widać: http://images42.fotosik.pl/226/64d56f04612e4020med.jpg Quote
gonia66 Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 kikou napisał(a):o matko... jaki on bidny..... Naprawde...czegos takiego jeszcze nie widzialam:( Quote
Monika z Katowic Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Jaka psia biedulinka. A czy Go boli? Quote
Selenga Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 kikou napisał(a):a może by tak jeszcze na szybko dodać zdiecie z akrylem na wierzchu do aukcji allegro? Dodane :) Wcześniej mnie nie było Quote
laikinia Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 laikinia napisał(a):Dziewczyny, to jak robicie bazarek, to przyslijcie mi prosze adres - zrobie "przeglad" u siebie i dosle rzeczy ;-) laikinia napisał(a):Dziewczyny, do kogo wyslac fanty na bazarek, bo jutro jede do Polski i wyslalabym paczke :) Prosilam i prosilam... rzeczy na bazarek zostaly w Berlinie... :( Trzymam kciuki za ciebie piesku... :(:(:( Quote
Neris Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Maksio na razie dostaje środki przeciwbólowe, moi weci zawsze dają takie leki 3 dni po operacji. To "ustrojstwo" wygląda może dziwnie, ale to po prostu taki jakby "patyk" wzdłuż żuchwy, zabezpieczający ją przed przemieszczaniem się. A raczej 2 patyki - po jednym z każdej strony. Laikinio, przepraszam Cię, myślałam że ktoś się z Tobą skontaktował :oops:. Ja nie ukrywam że wolałabym nie robić bazarków na Maksia ze względu na problemy z dotarciem do poczty. Quote
Korenia Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 laikinia napisał(a):Prosilam i prosilam... rzeczy na bazarek zostaly w Berlinie... :( Trzymam kciuki za ciebie piesku... :(:(:( Oj szkoda, ja wcześniej na wątku pisałam, że mogę zrobić, ale nie było mnie kilka dni na dogo, bo byłam poza Wrocławiem :( Quote
laikinia Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Ja mam poczte nie tak daleko, ale droga... ;-) Jak bede nastepnym razem jechala do Polski to zamelduje sie jeszcze raz... :) Quote
kikou Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 laikinia napisał(a):Ja mam poczte nie tak daleko, ale droga... ;-) Jak bede nastepnym razem jechala do Polski to zamelduje sie jeszcze raz... :) jeśli chcesz możesz wysłać Hermesem do mojego kolegi za 4,90 Euro, a ja przywioze tu komuś,np Korenii bede w niemczech pojutrze... ale też i później w połowie października (bo sama nie piszę sie na robienie kolejnego bazarku, jestem "zajechana", a i tak siedze jeszcze po nocach przy bazarkach) Quote
laikinia Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 To jest dobre rozwiazanie. Podaj mi prosze Kikou na pw adres kolegi, to mu wysle paczke :) Quote
Akrum Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Nie było mnie kilka dni. bo wyjechałam i byłam bez netu. Dobrze,ze zabieg Maksia się udał, że nie było żadnych komplikacji, szkoda tylko, że żuchwa musi być nadal unieruchomiona... potem ciężko mu będzie rozruszać zastałe kosteczki... Neris, to teraz jeszcze jeden zabieg będzie małego Maksia czekał, tak? ściągnięcie za miesiąc tego zewnętrznego akrylu? a teraz zabieg wyszedł taniej niż Pan doktor zakładał początkowo - to dobrze :) co do bazarku z rzeczami od laikini - ja mogę zrobić kolejny bazarek dla Maksia, tylko muszę mieć zdjęcia i opis tych rzeczy... Quote
GoskaGoska Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 GoskaGoska napisał(a):Korenia ty dalej masz czas? To moze i ja bym ci dala trochę fantów na bazarek - ja się czasowo nie wyrabiam, zeby wszystko obfocic itd to mogłabym ci podrzucić coś jesli byś się tym zajęła to siebie samą zacytuje może jeszcze masz czas :) bo u mnie najgorzej zabrać się za zdjęcia i mierzenie, jak coś to aktualne Quote
Akrum Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 jak coś, to do mnie można podesłać, tylko że to już będzie przesyłka i będzie kosztowało, ale w razie co ja mogę zrobić bazarek :) Quote
Kociabanda2 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Bazarek dla Maksia i Piorunka idzie nadspodziewanie dobrze :) Coś się dla chłopaków uzbiera :) http://www.dogomania.pl/threads/193009-Z-SZAFY-I-REGA%C5%81U-BABCI-w-starym-dobrym-stylu-7.10.2010-g.23-00-wszystko-od-5z%C5%82-!! Quote
Akrum Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 kikou masz zapchaną skrzynkę i nie mogę odpisać :) Kociabanda2 - super bazarek :) Quote
kikou Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 wyczyścilam.... a ja sie zastanawialam dlaczego mi adresu nie wysylasz Quote
Recommended Posts