Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zdjęcia Maksia - jaka przyjemność na koniec dnia!
uwielbiam go :loveu: uszy ma jak Myszka Miki
Neris powinnaś brać chociaż po 5 zł za każde opublikowane zdjęcie Maksia (bo są tego warte!), to szybko by się dziura w budżecie załatała :D

Posted

Maksio się ciągle czochra w jednym miejscu, tuż nad ogonem. Włazi pod krzesło i się tam przeciąga. Oglądałam to miejsce milion razy i nic nie widać, chyba trzeba będzie to ogolić i pobrać zeskrobinę albo w końcu Maksio sam to sobie wygoli trąc o krzesło.

Posted

Jak nie ma niczego na skórze i nie poszerza się na resztę skóry, to moze on po prostu tak lubi.Przecież on sam w to miejsce się nie podrapie :eviltong: A jak z gruczołami okołodbytowymi? Sprawdzałaś czy nie są pełne?

• 3 weeks later...
Posted

Maksio myje patyki i śnieg wokół nich.
Nie wiemy dlaczego, powiedzieć nie chce!

Jest zdegustowany mokrym, obleśnym śniegiem na podwórku

A widzieliście to?
Pyton tygrysi cytrynowy czy cuś, był w naszej lecznicy i komórką udało mi się go złapać:

Pan krzyczał "AAAA, tylko nie robić zdjęcia moim majtkom", więc udawałam że nic nie widać:diabloti:

Posted

o matko aż mam dreszcze
koszmar jak dla mnie, bo ja mam fobie na węże :smhair2: mam ciarki na całym ciele nawet jak na fotce widzę
Neris Ty go widziałaś na żywo i jeszcze byłaś w stanie zdjęcie zrobić?

Posted

[quote name='Neris']Ja go obmacałam! a właściwie ją, bo to dziewczyna. W dotyku jest superowa, mięciutka i ciepła!

Tylko że zjada świnki morskie :([/QUOTE]

To niefajnie,W naturze to co innego, ale tak z zimną krwią dawać na pożarcie te miłe stworzenia...:-(brrrr.
A Maksio jak zwykle przeuroczy. Mógłby na starość się nauczyć mówić nie tylko dziamgolić.

Posted

Ja uważam, że nie ma żadnego wytłumaczenia dla trzymania tych zwierząt w domu, zwłaszcza że to hobby okupione jest naprawdę cierpieniem gryzoni :( jak pan się przyznał czym karmi węża nie mogłam opanować nerwów, przecież ja mam świnki...

Posted

Zgadzam sie z Tobą. trzeba nie mieć serca,żeby dawać na pożarcie żywe stworzenia.Powinien być zakaz karmienia żywymi zwierzątkami.

Posted

Czy informacje z pierwszego postu są aktualne? Czy Maks nadal ma długi? Na jakie konto można wpłacać dla niego pieniądze, bo chyba ślepawa się zrobiłam, bo nie widzę ;)

Posted

[quote name='Justynak']Czy informacje z pierwszego postu są aktualne? Czy Maks nadal ma długi? Na jakie konto można wpłacać dla niego pieniądze, bo chyba ślepawa się zrobiłam, bo nie widzę ;)[/QUOTE]

O ile mi wiadomo,tonie w długach,a biedna Kikou jest bez internetu więc nawet nie ma jak o tym zakomunikować :shake:

Posted

[quote name='Justynak']A na jaki rachunek można wpłacać pieniądze?[/QUOTE]

wpłata od Justynak dotarła - bardzo dziekujemy!!

na dniach wstawie aktualizację rozliczeń,

a z długiem Maksia to jest tak, że piesio nie ma nawet połowy deklaracji stałych, toteż co i raz bazarki lub pomoc doraźna łatają dziury w Maksiowej skarpecie, a potem sytuacja sie powtarza ... i znowu łatamy :)

Posted

Cieszę się, że pieniążki doszły. Ustawiłam stałe zlecenie dla Maksa, na taką samą kwotę, do sierpnia, więc, jeżeli chcecie możecie mnie dopisać do deklaracji. ;) W zeszłym tygodniu znów zwiała jedna z moich suczyc (jest patologicznym uciekaczem, rewcydywistą, ręce opadają) i znów, tym razem prawdziwym "fejsbukowym" cudem (bo teraz wysmyknęła się z obroży, czyli była bez adresówki), się znalazła. A ja w akcie desperacji, w zamian za jej odnalezienie obiecałam Św. Antoniemu pieniążki na inne psie bidy, więc teraz muszę obiecankę spełnić ;)