Neris Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Na nic nie mam siły w tym upale, masakra, nawet komputer tak grzeje powietrze że nie da się wytrzymać. Maksio miał wczoraj niemiłą przygodę. Jak zwykle po wyjściu w domu wtarabanił się do wanienki z wodą, robi to z 20 razy dziennie. Wyskoczył, pobiegł się załatwić, ale nie wiem z jakiego powodu zaraz po tym klapnął na ten mokry kudłaty zadek. Wkurzony, że coś mu tam nie gra postanowił się wytrzeć o piasek. Nie muszę chyba mówić, co miał na zadku? A jeszcze dogadanie się z nim w sprawie wyczyszczenia tyłka to prawdziwa mission impossible, w końcu musiałam go położyć na kocu i cały ten piaskowo-hmmmm..owo- kudłowy kłąb obciąć. Gdyby miał czym, na 100% odgryzłby mi twarz. W każdym razie już nie jest taki śliczny, bo na zadku jest "w ząbek strzyżony". Quote
Poker Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 [quote name='Neris'] W każdym razie już nie jest taki śliczny, bo na zadku jest "w ząbek strzyżony".[/QUOTE] IIII tam ,zaraz nie jest taki śliczny.On zawsze będzie przeuroczy , czy strzyżony w ząbek czy nie. Quote
Toska1 Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 [quote name='Neris'] W każdym razie już nie jest taki śliczny, bo na zadku jest "w ząbek strzyżony".[/QUOTE] wcale a wcale nas to nie zraża :evil_lol: ,a kto wie,może i nawet bardziej zachęca ? no bo któryż inny mrówkojad ma tak oryginalny zadkowy fryz ?:evil_lol: Quote
__Lara Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Z niego to mrówkojad i to z charakterkiem :D :diabloti: Quote
Neris Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Ja od dawna twierdzę, że przy życiu trzyma go głównie złość :) Przecież on ma z 16 lat i jest ciągle "kumaty", widzi, słyszy, serce ma zdrowe. Przed operacją miał też usg "całości wnętrza", bo pan doktor obawiał się że ta żuchwa to przerzut raka, ale nic, wszystko w środku zdrowe. Czy znalazłby się sponsor na mały KILTIX dla zgredka? Quote
cancer43 Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 [quote name='__Lara']Szukamy sponsora KILTIXU!!!!![/QUOTE] Tak,tak,należy się mrowkojadowi,żeby mógł buszować po krzach !!!!!! Quote
Neris Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 Pełno chętnych jak widać:) Zakrapiam Maksa fiprexem, ale boję się trochę bo w jego wieku kleszcz mógłby doprowadzić do spustoszenia organizmu w szybkim tempie. Młode psy lepiej wychodzą z babeszii, a to przecież zgred. Quote
cancer43 Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 Coś sponsorzy się nie chcą ujawnić czy co ????? Quote
kikou Posted July 16, 2012 Author Posted July 16, 2012 na kiltixa nie ma oczywiście kaski..... jeśli chcesz to przyśle dla Zgrdzika obrózke Trixie... moje latają z trixie i odpukać kleszczory sie nie przyczepiaja... chociaż są obecne w okolicy w dużych ilosciach.. Quote
Neris Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Trixie to taka jaką dostał w zeszłym roku? Dobrze działała, może być:) Quote
Neris Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 Dzisiaj się dowiedziałam, że nasz pan doktor, wspaniały Człowiek który tak nam pomógł w ratowaniu Maksia odszedł. Trudno się pogodzić z każdą śmiercią, ale on był taki młody, energiczny, kochający życie... Quote
:: FiGa :: Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Nie rozumiem, mlodzi zdrowi ludzie nie odchodza od tak sobie... :( Quote
Satrina Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Przykro mi....dobrzy ludzie zawsze za szybko odchodzą:-( Quote
kikou Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 zapraszam na popełniony nocną porą bazarek m.in. na Maksia: http://www.dogomania.pl/forum/threads/229932-SREBROBAZAREK-tylko-tydzień-do-2-08-do-22giej-ZAPRASZAM!!!?p=19430403#post19430403 bardzo proszę o pomoc w reklamowaniu, podrzucaniu.... a moze nawet ktos znajdzie tam jakąś błyskotke dla siebie.... ;) Quote
Poker Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Bardzo przykra wiadomość.Los jest nie tylko dla psów okrutny. Quote
Poker Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Wpłaciłam swoją dolę na chłopaka. Ciekawe jak znosi upały. Quote
Olena84 Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Zapisuje sie u chlopaka? Nadal brakuje za czerwiec? Quote
Satrina Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Ja też wpłaciłam dzisiaj moją nędzną miesięczną deklarację Quote
kikou Posted July 31, 2012 Author Posted July 31, 2012 Olena84 napisał(a):Zapisuje sie u chlopaka? Nadal brakuje za czerwiec? ...zrobie rachunki lad amoment... ale dzisiaj juz wiem że nie zdąże... ale generalnie zawsze kapke brakuje bo nie ma nawet połowy deklaracji.. czy obróżka na pchełki doszła już do mrówkojada? Quote
Neris Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Dotarła obróżka, całkiem duża, można go ze 2 razy owinąć, może wymienię na mały kiltix od innego psa? Maksio jest tak oszołomiony szczeniakami jamniczymi, że nawet ich ani razu nie natłukł. Zastanawiam się ostatnio, w jaki sposób pies bez żuchwy zawlókł do posłania ręcznik szczeniaków i butelkę po wodzie mineralnej. Ręcznik posłużył do wrzucenia do miski z kolacją i jej podeptania:mad: Maksio calutkie dnie teraz przesypia, wstaje około 19 kiedy temperatura jest już znośna. Widocznie upał go bardzo męczy. Quote
Recommended Posts