xmartix Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 ja tez zalegam za maj ale zapłacę po 15-tym czerwca dopiero za dwa m-ce od razu Quote
Neris Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Maksio mobbuje Adasiuuu i mam na to dowody Śledzi go na każdym kroku Dasiu do wody, Maksio do wody Dasiu w krzaki, Maksio za nim! A niby taki słodki, niewinny... Quote
Poker Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Nie może się chłopak zakochać czy co ? Nie ważna jest płeć , ważne są uczucia... Quote
Neris Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 No to byłby osobliwy rodzaj miłości, Maksio co kilka dni na widok Dasia dostaje amoku, jak tylko widzi go śpiącego na posłaniu, leci i dziobie go po jąderkach... Quote
ulvhedinn Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Fakt, mocno osobliwy ;) .....ale skoro TY jeszcze Maksia własnemi ręcami nie udusiłaś, to widać istnieje ślepa (a raczej głucha) miłość...... Quote
Neris Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Mam do niego niewytłumaczalną słabość. Włazi mi na kolana i rozdaje obleśne buziaki, śpi na mojej głowie, najpierw zgania wszystkie 5 jamników. Drze japę w trybie ciągłym, no chyba że śpi albo jest na spacerze... Elmira za każdym razem kiedy do mnie dzwoni i nie słyszy dziamotu pyta mnie z niepokojem "Co się stało Maksiowi?" A wiozła go z Wrocka... Quote
ulvhedinn Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Ja bym go chyba za te wrzaski utłukła :diabloti: Quote
Poker Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 On nie może być niesłyszalny, :shake: przecież nie ma 1/2 żuchwy i każdy dźwięk z jego paszczy od razu słychać jak przez głośnik :evil_lol:.Biedny Maksio :-(, ciotki dokuczają mu.:mad: Quote
Ajula Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 napatrzeć się na niego nie mogę i nie chodzi mi tylko o ten bociankowaty dziubek, ale o całość - te uszki sterczące jak dwa radarki, białe oblicze na tle szarej czuprynki i bokobrodów, no po prostu cały jest wspaniały :loveu: Quote
Satrina Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Kochany mrówkojada-mnie tam on rozczula, taki łobuziak. Pewnie jakbym na codziń go miała, to też bym go utłukła za wrzaski:-P Quote
__Lara Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 cancer43 napisał(a):Pozdrowienia dla mojego ulubionego mrówkojada I ode mnie podobnie ;) Quote
Neris Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Tylko cicho proszę pozdrawiać, bo mały cholernik śpi. Mogę sobie podzwonić do znajomych i wszystko będzie słychać :cool3: Quote
Korenia Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Neris napisał(a): Mogę sobie podzwonić do znajomych i wszystko będzie słychać :cool3: Ło ja! :evil_lol: jakie Cię dogodności spotkały! Quote
Toska1 Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Widzę , że mały mrówkojad Maksio to łamacz damskich serc :evil_lol: tyle cioteczek tu do niego wzdycha... a ja z nimi :) Quote
:: FiGa :: Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Pol nocy siedzialam tu i czytalam watek od deski do deski... :mdleje: Cudowna historia Mak-Siusiaka, pisana przez wiele osob o cudownych sercach. Lezka wiele razy stawala w oku, czesciej jednak z radosci niz smutku. Jestescie WIELKIE :Rose: Neris, Ty i Twoje szkraby szczegolnie... znoszac mrowkojadowe humorki. Piszecie tak tu wszyscy o darciu mordy i pomyslalam ze pewnie wiecej osob chcialoby to uslyszec :evil_lol: Moze krotki filmik ;) Quote
Neris Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 To jest jakaś myśl, ale nie wiem czy on tak pod publiczkę będzie chciał się drzeć... Kiedy podstawiam mu telefon pod ryjek i mówię "no proszę, pochwal się cioci jak piłujesz japę"- na ogół przestaje, tylko z oburzeniem postękuje Quote
ewu Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Troszkę Maksia sponsoruję i czytam z radością wątek , choć siedzę cicho w odróżnieniu od głównego bohatera. Filmik o Mak- Siusiaku byłby rarytasem:) Uwielbiam takie małe szczekacze a na mojego szczeniaczka Pączka wołam Pisiak- Siusiak:) ze względu na maniery:) Quote
ewu Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 PS Moja deklaracja jest w banku ustawiona na 15 , więc jutro wpadnie 30 zł do skarbonki Maksia:) Quote
Neris Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 ewu napisał(a):Troszkę Maksia sponsoruję i czytam z radością wątek , choć siedzę cicho w odróżnieniu od głównego bohatera. Filmik o Mak- Siusiaku byłby rarytasem:) Uwielbiam takie małe szczekacze a na mojego szczeniaczka Pączka wołam Pisiak- Siusiak:) ze względu na maniery:) Pisiaka jeszcze nie miałam! Nowe super imię do kolekcji, był już Siurak, Pisiol, Piciol i jest Mak-Siusiak:) Quote
ewu Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 Neris napisał(a):Pisiaka jeszcze nie miałam! Nowe super imię do kolekcji, był już Siurak, Pisiol, Piciol i jest Mak-Siusiak:) Fajne:) Mój piesek nazywa się Pączek a przydomek Pisiak- Siusiak zyskał po notorycznym skrapianiu wszystkiego:) Quote
cancer43 Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Cześć Maksiu,za dużo wrzeszczysz na co dzien to i cicho u ciebie... Quote
Recommended Posts