Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Poker napisał(a):
Cieszę się ,że dzięki bazarkowi tu trafiłaś. A może skusisz się i sama zrobisz bazarek? Ja też kiedyś nie umiałam ,a to wcale nie jest takie trudne.Mogę udzielić lekcji.

HaaaaaH !!!Nie potrafię wstawić zdjęć moich zwierzaków na dogo a ty mi proponujesz bazarek !!! Daleka droga przede mną !

Posted

A dlaczego mamy się gniewać? Przecież dla Maksia są bazarki. Jak widzę to kosmetyczny idzie dobrze. Z butami gorzej , bo ja nigdy bym nie kupiła nawet kapci bez przymiarki ,a co dopiero buty.

Posted

Im więcej ludzi u Maksiuli tym przyjemniej :)

Wychodzimy teraz tylko na kilka minut, jest okropnie zimno! A zupełnie nie wiem, gdzie dałam jego kombinezon z zeszłego roku, przeryłam szuflady i nie mogę znaleźć. A był super, z rękawkami i nieprzemakalny...

Posted

Na kilka minut to i tak długo :lol:
Moja Rodzysia to tylko przed bramę na ekspresowy sik i do domku :evil_lol: i jeszcze trzeba na rękach wynosić , bo posypane wszędzie solą w koszmarnej ilości i łapki bolą ....

Skończyły się moje oba bazarki dla Maksia , czekam jeszcze na wpłaty i będę mogła przesłać pieniądze dla chłopaka :lol:
Neris , proszę wyślij mi nr konta na PW !

głaski dla Maksia !

Posted

u nas mróz -17 stopni.
śniegu brak.
za to słońce świeci i przez okno siedząc w pracy patrzę i wydaje się, że jest tak fajnie ciepło :)

moje psiaki jak wracam z pracy, to mimo mrozu szaleją na dworze, prócz jednego, bo ten po 10 minutach zgęziały i z zaróżowionymi uszami do domu człapie :)

Posted

Akrum napisał(a):
u nas mróz -17 stopni.
śniegu brak.
za to słońce świeci i przez okno siedząc w pracy patrzę i wydaje się, że jest tak fajnie ciepło :)

moje psiaki jak wracam z pracy, to mimo mrozu szaleją na dworze, prócz jednego, bo ten po 10 minutach zgęziały i z zaróżowionymi uszami do domu człapie :)

To się trzymają. Moja piękna rano spikoliła mi do domu, przy drzwiach był tylko długi sik...

Maksio zapewne też woli grzać się w domku.

Posted

kikou napisał(a):
bardzo, bardzo dziekujemy Wszystkim za pomoc dla Maksia!!!

a i ja porwałam sie na bazarek, prosze zaglądac i podrzucac:
http://www.dogomania.pl/threads/222418-KURTKI-(S-M-L-XL)-dla-małych-i-dużych-dziewczyn-(i-TZ)-na-Maksa-Olafa-i-Gaje-do-13bm.?p=18563267#post18563267

rachunki zaktualizuje w tygodniu

Zrobiłam przed chwilą przelew na Twoje konto z bazarków dla Maksia na 82 zł :)-tyle udało się uzbierać .
Prosiłabym o potwierdzenie ,jak wpłyną pieniądze na obu wątkach , ok ?

http://www.dogomania.pl/threads/221713-Kosmetyczny-ma%C5%82y-i-szybki-dla-zapomnianego-Maksia-bez-%C5%BCuchwy-do-30-stycznia-godz.21
http://www.dogomania.pl/threads/221389-Buty-kozaczki-i-baleriny-dla-Maksia-bez-%C5%BCuchwy-do-27-stycznia

Posted

Neris napisał(a):
Dzisiaj się lekko ociepliło, może zaryzykujemy dłuższy spacer nad rzekę, zobaczymy jak sobie radzi nasz mini-yeti:)

a czy jest jakaś fotodokumentacja z tej wyprawy ? :lol:

Posted (edited)

Zakończył się mój bazarek z połową kaski dla Maksia:),czekam jeszcze na jedną wpłatę i zaraz przelewam dla Śniegowego Bałwanka ;)...bardzo proszę skarbnika o przesłanie mi danych do wpłaty;).

W dniu 16.02.12r zrobiłam przelew na konto kikou dla Maksia-221zł:smile::smile:
Bardzo proszę o potwierdzenie na bazarku jak pieniążki dotrą.

Edited by WiosnaA
Posted

Toska1 napisał(a):
co słychać u naszego ulubieńca ?
zasypało Was ?
pozdrawiamy :) i głaski dla Maksia :loveu:

Słyszałam ze źródeł zbliżonych do dobrze poinformowanych że komputer Neriski nie wytrzymał nadmiernej (hi,hi,hi) eksploatacji i zszedł z tego świata

Posted

Donoszę, że komputer już mam, Maksio zdrowy, ma tylko lekki stan zapalny lewego oka, dostał BIODACINE w kropelkach.

Niestety komputer jest nagi i dziewiczy, nie mam nic do obróbki zdjęć, ale mam nadzieję szybko coś ściągnąć.