Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wiem co w innych "pastuchach", ale w owczarkach belgijskich wstępnie (miejmy nadzieję, że tak zostanie) będą sędziować Irlandczycy: Jean i Paul Lawless.
Rownocześnie odbędzie się Puchar Polski agility, który sędziować będzie Eileen Wishnia z Wielkiej Brytani.
Niestety koszty są nieznane ...

Więcej na forum belgów: http://www.belgi.com.pl/viewtopic.php?t=1115&postdays=0&postorder=asc&start=30
i pewnie niedługo na stronie łódzkiego ZKWP:
http://www.zkwp.lodz.pl/html/index.php

• 2 weeks later...
Posted

Bede w oddziałe w przyszłym tygodniu bo bede odbierac zamowione 15 sztuk wzorca które ZG miał mi przysłac to postaram sie "osobiście" dowiedziec co i jak :)

bo do telefonów to raczej nie mam zaufania:)

ale na moj nos to wystawa będzie tam gdzie zawsze tj Stadion START na ul Sw Teresy.

• 2 weeks later...
  • 5 weeks later...
Posted

Łódź 17.09.2006r

Termin przyjmowania zgłoszeń: 31.08.2006

Opłaty:

75zł (60zł*) - pierwszy pies z katalogiem
70zł (55zł*) - każdy następny pies
40zł - psy zgłsozone do klasy szczeniąt i baby
Bezpłatnie - klasa weteranów pod warunkiem wystawienia
150zł - opłata w dniu wystawy

40 euro - wystawcy zagraniczni

* cena obowiązująca przy jednoczesnym zgłoszenia psa na Krajową Wystawę

Obsada sędziowska:

Kristina Purens - Szwecja - owczarek szkocki collie krótkowłosy i długowłosy, mudi, puli, pumi

Judit Papp - Węgry - Border collie, bearded collie, owczarek staroangielski bobtail

Peter Harsanyi - Węgry - Australian Cattle Dog, Ceskoslovensky Vlcak, Bergamasco, Owczarek Południowowrosyjski - Jużak, Owczarek Szetlandzki, Slovensky Cuvac

Jean Lawless - Irlandia - Australian Shepherd, Owczarek Belgijski Groenendael, Malinois, Tervueren, Shipperke.

Paul Lawless - Irlandia - Biały Owczarek Szwajcarski, Bouvier de Flandres, Komondor

Posted

A to dogowe:

Termin 31.08

opłaty:

75 zł - pierwszy pies (z kataogiem)
70 zł - każdy następny pies
150 zł - opłata w dniu wystawy*
40 E - zagraniczni wystawcy
40 zł - klasa szczeniąt i baby
bezpłatnie - klasa weteranów**

* za wcześniej zgłoszonego psa
** pod warunkiem wystawienia psa

Obsada Sędziowska:

Marie Jose Labrousse (Francja) - Dog Niemiecki Żółty i Pręgowany
MVDr Milan Stourac (Czechy) - Dog Niemiecki Czarny i Arlekin
Korozs Andreas (Wegry) - Dog Niemiecki Błękitny

Posted

$andwich napisał(a):
Diana, wielkie dzięki za informacje!

Będę, będę i mam nadzieję, że w roli handlera:razz:.

Ja też będę, ale czy z jakimś psiakiem...to się jeszcze okarze;)

Posted

Diana, chyba nie mogłoby Cię tam zabraknąć;).
A poza tym w Warszawie miało być jakieś piwko... Tylko nikt o nim nie pamiętał:eviltong:. W Łodzi będziemy z Dominiką w oba dni, to można będzie gdzieś skoczyć w sobotę:cool3:.

Posted

My oczywiście będziemy w obydwa dni. Tzn i na specjalistycznej i na klubowej.
Fajnie, że dla Polaków wystawiających na obydwu imprezach jest zniżka. Gorzej z osobami z zewnątrz. 80 euro za dwa dni imprezy... Ktoś chyba nie pomyślał :roll: Czesi jakoś potrafią zorganizować dwudniówkę za 45 euro. My - nie bardzo :angryy:

Posted

$andwich napisał(a):
Diana, chyba nie mogłoby Cię tam zabraknąć;).
A poza tym w Warszawie miało być jakieś piwko... Tylko nikt o nim nie pamiętał:eviltong:. W Łodzi będziemy z Dominiką w oba dni, to można będzie gdzieś skoczyć w sobotę:cool3:.

Wiesz Sandra ja tam piwko na starcie od Khalila dostałam:eviltong: wiec wypić musiałam:evil_lol: W Łodzi to bedzie już "mój teren" więc na pewno dłuzej posiedze i bedziemy mogly iść sie napić piwka razem:lol: A może nas szanowny szofer i na Piotrkowską podrzuci. Tam ogródków, pubów itp od groma i ciut ciut:diabloti:

Posted

Szczęściara, Ty piwa dostajesz, a ja jestem Szymonowi już 2 winna:lol:.
To w takim razie ja liczę, że nas oprowadzisz po Łodzi:eviltong:. Bo ja jedynie znam drogę ze stadionu na dworzec PKP na Żabieńcu (czy coś w tym stylu:cool1:).

Posted

$andwich napisał(a):
To w takim razie ja liczę, że nas oprowadzisz po Łodzi:eviltong:. Bo ja jedynie znam drogę ze stadionu na dworzec PKP na Żabieńcu (czy coś w tym stylu:cool1:).

A pewnie, ze oprowadze:lol: Tylko kierowca może byc nie bardzo zadowolony, ze robi za szofera i pić nie moze:evil_lol:

Posted

$andwich napisał(a):
Trudno, czasem trzeba pocierpieć:diabloti:. Nasze towarzystwo mu to wynagrodzi:lol:.

Haha dobre:eviltong: Ale w sumie masz rację:evil_lol: On i tak pewnie z takiej opcji będzie zadowolony:cool3:

• 4 weeks later...
Posted

$andwich napisał(a):

Ładnie, ładnie, jakieś piwko się szykuje a ja nic o tym nie wiem:diabloti: Tylko nie wiem czy mnie do pubu z psiakiem wpuszczą, ale pewnie Dianka masz wtyki na swoim terenie ;)