Darianna Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Będzie nas oceniał we Wrocławiu - będę wdzięczna o opinię, zwłaszcza w seterach, zwłaszcza irlandach, zwłaszcza w klasie młodzieży :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
musia Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Jestem świeżo po sędziowaniu w Lipsku !!! Kulturalny , starszy pan, Bez szczególnych wymagań. Zęby sprawdzał Opusowi sam , ale to na moją prośbę. Do sędziowania kolejnych ras otwierał swój segregator - w którym był wzorzec wraz z fotkami. Przy beagle na stoliku leżała miarka. Quote
Darianna Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 a jakie preferencje w ocenianiu? :) Quote
musia Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Trudno mi mówić, gdyż w gończakach egzemplarz był tylko mój. A innych liczniejszych ras czyli beagle i kio...coś tam nie ogladałam uważnie. Quote
Darvin Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Szukam opinii na temat tego Pana, w zeszym roku sędziował setery we Wrocławiu na międzynarodówce. Quote
Recommended Posts