zuzia_kuzik Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 netheter napisał(a):Podnosić mogę i owszem ;) Bora się drapie, trzebaby zmienić karmę, a matka wymyśla.. Ja nie mam pieniedzy, wydaje kasę która ma iść na książki, w Bore ładuje się zastrzyki, tabletki.. No, ale to nie temat na to. Podnosimy trzy rude maleństwa. ! a jaka potrzebna jest karma?? i jakie potrzebujesz te podreczniki?? Quote
supergoga Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 Jaka karma potrzebna dla Bory, ja mam Hillsa karmę lecznicza - nie pamiętam nazwy, ale od wetki. Spory worek. Może byłaby dobra. Mogłabyś spróbować. Byłam dzisiaj u psiaków. Małe są smieszne - wydają się spore, ale w rzeczywistości to maluszki są - i duże nie będą. Mają ogromne, powiewające uszy. I są super socjalizowane z innymi psami, niezależnie od płci i wielkości oraz z ludźmi. Quote
zmora0 Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Gosiu, pewnie skrzynke masz zawaloną, to pisze tutaj. karma potrzebna jest Hill's d/d ewentualnie z/d Quote
supergoga Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 Jutro zajrzę do składziku i napisze, która mam. Quote
zmora0 Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Ok, czekam na sms'a. Jesli taką, jakiej potrzebuje to pisz cenę, powiem matce, że jest okazja.. Quote
PaulinaT Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Jakie cudowne psie dzieci :o :o :o Prześliczne... takie cuda szybko trafią do domków. Zakochałam się! :loveu: Quote
supergoga Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 Byłam u maluszków ostatnio. Ze zdjęć wydają się większe. To małe psinki, a jakie pozytywne. Kochają wszystko i wszystkich. Quote
PaulinaT Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Nie wierzę... taki słodkie śliczne i szczeniaczki. Kolejka powinna być, i zapisy. Quote
Olga7 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Zapisuję wątek ,ale moge tylko podnieśc czasem wątek czy wyslać komuś jeszcze.Nic ponadto. Sunieczki są sliczne i takie radosne. Oby doczekaly swych domów jak najprędzej ! Quote
mojepieski Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Biedaczki moje kochane-- będziemy szukać dla nich nowego kochanego domku żeby miały dobrze Quote
Olga7 Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Zglaszam się -choćby zapisac i podnieść wątek . Quote
supergoga Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 Wczoraj psinki miały mieć wizytę zainteresowanych osób. Wyszukał ich nasz Pan prowadzący hotelik dla psiaków, w którym mieszkały nasze collaczki - Ksena i Zorro. Dam znac, czy udało się którejś suni opuścić schronisko. Quote
zuzia_kuzik Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 supergoga napisał(a):Wczoraj psinki miały mieć wizytę zainteresowanych osób. Wyszukał ich nasz Pan prowadzący hotelik dla psiaków, w którym mieszkały nasze collaczki - Ksena i Zorro. Dam znac, czy udało się którejś suni opuścić schronisko. Czekamy z kciukami zacisnietymi, moze ktorejs sie uda :) Quote
snuszak Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 też trzymam, bo mamy w fundacji nowego szczeniaka.... Quote
supergoga Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 Jak wygląda szczeniak. Z nimi najgorezej, bo mogą trafić nieodpowiednio jak zabawka. Piesek czy sunia. Jaki włos, kolorek itp. Napisz i założ wątek. Quote
snuszak Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 wątek będzie w czwartek jak jakiekolwiek zdjęcia będą, szczeniak w typie jak Tima/Tusia biało rudy sierść krótka, piesek Quote
PaulinaT Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 I jak wypadła wizyta? Kurcze, następny maluch... czekam na wątek. Quote
snuszak Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 wątki już są, całego nowego towarzystwa, wklejałam chyba na wątek Fibi Quote
Recommended Posts