Neris Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 To mam nie mailować z tą panią z Rybnika? Ona chciała sunię, chyba nr 2... Czyli wychodzi na to, że żaden maluch nie poszedł z bardzo drogiego, powyróżnianego Allegro? :shake: To szkoda kasy wywalać na takie rzeczy w takim razie... Quote
anett Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Neris na to nie ma reguły, raz jest bez odzewu, raz są super domy;) Mam jeszcze jedno zapytanie mailowe, przesyłam adres na PM Quote
Abrakadabra Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 anett napisał(a):Neris na to nie ma reguły, raz jest bez odzewu, raz są super domy;) Mam jeszcze jedno zapytanie mailowe, przesyłam adres na PM A komu przesłałaś? Bo ja nic nie dostałam.. Neris - dla uspokojenia Twoich skołatanych nerwów - odezwała się do mnie Pani z Allegro, mieszkanka Białołęki. Mam mieszane uczucia, ale może przesadzam. Trzymajcie kciuki za sunieczkę. Quote
Neris Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 Wszystkie szczeniaki w nowych domach, mamusia będzie w przyszłym tygodni sterylizowana i po rekonwalescencji wróci na teren hurtowni. Długo nad tym myślałyśmy, ale jest tak porażająca ilość bezdomnych zwierząt szukających domów, że ta sunieczka - karmiona przez księgową z hurtowni która poczuwa się do tej opieki - może tam zostać. Quote
Abrakadabra Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Mamusia została wysterylizowana przeze mnie w październiku. Zabieg się udał, nie było żanbych komplikacji, Przygody towarzyszyły mi w czasie łapania i przetrzymywania po operacji... ale było, minęło. Sunia mieszka nadal na terenie hurtowni, ma wspaniałą, wielką ocieploną styropianem i słomą budę. Uwielbia sie z w niej wylegiwać, jedzonka jej nie brakuje, czułości ze strony pracowników też nie :) Odwiedzam ją czasami, i chociaż w pewnym momencie byłam przekonana, że mnie znienawidzi (za stres sedalinowo-kontenerowo-lecznicowy, którego jej przysporzyłam), to muszę przyznać, że nasze relacje są bardzo poprawne... Żeby nie powiedzieć - przyjacielskie... Quote
Atomowka Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Wiem,że wszędzie ciężko ale może Dziewczyny wejdźcie może pomożecie, jakiś grosik się znajdzie albo znacie jakiś hotelik/ DT odpowiedni dla niej. W grupie siła może razem się uda http://www.dogomania.pl/threads/196383-Wyrzucona-suka-sytuacja-opanowana.-Teraz-zbieramy-na-leki. Quote
Recommended Posts