sh_maniak Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Madzia udało sie szpiclowanie ? :wink: 8) Quote
sh_maniak Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 narazie nie jestem, będe za 20-30 min :wink: Quote
maga18 Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 aha... bo specjalnie dla Ciebie wyszpiclowałam stawke suk z mlodziezy :evilbat: Quote
xochi Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 no teraz słonko siwecie ale jutro ma popadywac w legnicy (jesli wierzyc tej stronie: http://meteo.icm.edu.pl/). malo to przyjemne i widzac jak sa "zorganizowani" w tamtym oddziale to moze byc ciekawie. :evilbat: MAGA tez wolalbym zebys nie jechala do Sopotu jesli to TY deszcze wywolujesz. a moze podaj gdzie pojedziesz i bede planowal wystawy gdzie cie nie bedzie :D DZURGA jedziesz sama czy z jakas ekipa do legnicy? moze jednym autkiem bysmy sie wybrali? taniej i przyjemniej :wink: Quote
Dzidtka_Gl Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 bardzo prosze o stawke Lhasa Apso (wiem, ze Czesi zglosili ale nie wiem co) i PONow (startuje moje dziecko) Quote
matrix..... Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 też bardzo proszę o sprawdzenie czy były charty angielskie greyhoundy, może nasi sąsiedzi coś pozgłaszali? Quote
Asiaczek Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 A ja, tradycyjnie, bardzo grzecznie proszę o stawkę basenji (V grupa). Z góry dziękuję./ Pzdr. Quote
anyia Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 Asiaczek napisał(a):A ja, tradycyjnie, bardzo grzecznie proszę o stawkę basenji (V grupa). Z góry dziękuję./ Pzdr. nie bylo ani jednego:)) a moj Watsik na tej wystawie ukonczyl droge do Championatu Polski bo akurat minal wymagany do tego okres czasu:)) wygral tez rase i byl III na grupie... jestem szczesliwa ale padam na twarz ze zmeczenia.. oj przetrzymali nas z tymi konkurencjami finalowymi pozdr a & malamuty. Quote
flashka-g Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 ma kos pełne wyniki husky i chinskich grzywcazy? Quote
Asiaczek Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 [quote name='sh_maniak']Moje szczeniatko :) GRATULACJE!!! Ale następnym razem stawaj OBOK numerka! Bo na zdjęciach masz "przeciętego"psa. :D Pzdr. Quote
matrix..... Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 Marta gratuluję, napisz coś więcej o husky :D , no i popatrz w katalog czy jakiś grey się pojawił Quote
sh_maniak Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 Teraz musze jechac do szpitala :-? moja kolezanka skręciła noge na show :( bob i bog Grenland Hydrargium njwr zw. mł - moja Asanpi nswr - Dumka ( nie pamietam przydomka :roll: ) Quote
Flaire Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 A BISa wygrał Makaron Fuki (szorstkowłosy foks, dla tych niepoinformowwanych. I tak naprawdę to on nie jest Fuki, ona go tylko trymuje i wystawia, ale i z nią mieszka więc prawie jak jej :wink: ). Quote
Matagi Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 [quote name='sh_maniak']Moje szczeniatko :) Martuś! :P GRATULACJE WIELKIE !!!!! :P :P :D :P Quote
maga18 Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 i ja sie pochwale 8) moja mala debiutantka Milka - WO i oczywiscie I lokata ;) oraz Toffik - doskonala, lok. I, Zw.Ml, NJwR, IV BIS JUNIOR (niestety bez pucharku, ale zakwalifikowalam sie do IV i odpadlam :lol: ) zaraz wstawie foty z bisow 8) Quote
nice_girl Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 Gratuluję zwycięzcom! :D Maga, I jak, kupiłaś tę ringówkę? :wink: Za stawkę corgi byłabym wdzięczna. 8) Quote
maga18 Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 Bisa Puppy i Juniorow nie mam, bo bralam w nich udzial ;) I wynikow tez nie znam bo bylam bardzo przejeta ;) BIS WETERANOW BIS UŻYTKÓW BIS RAS POLSKICH BOG I BOG II BOG III BOG IV BOG V BOG VI BOG VII BOG VIII BOG IX BOG X BIS Quote
maga18 Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 nice_girl napisał(a):Gratuluję zwycięzcom! :D Maga, I jak, kupiłaś tę ringówkę? :wink: Za stawkę corgi byłabym wdzięczna. 8) kupilam :D kupilam sznurkowa ze skorzanym podbrodkiem :D - ona naprawde dziala i jestem z niej zadowolona!!! Corgi psy/posrednia SABAT KUSY Gaucho Quote
Recommended Posts