Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 493
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jura już wykapana śpi na naszym nowym dywanie. Strasznie linieje teraz mam nadzieje, że jutro sie nie sypnie wiekszą iloscią.

Zabieram ze sobą jutro kamerę mojego TZ-ta więc moze kogoś z was załapię jutro. :cool3: :evil_lol:

Posted

Iza i Fidel napisał(a):
Jutro ma padac w Legnicy.Dzis bylo nieciekawie...Czy mimo tego i tak jedziecie?

Trzeba przeciwstawiac się trudnościa losu i robic swoje:cool3::cool3: więc czemu zła pogoda mialaby byc przeszkoda?

Posted

dobra idę spać bo ostatnio chodzę późno spać a wcześnie wstaje bo ciągle gdzieś jeżdże i pózniej z łózka się nie mogę wygrzebać :diabloti: i w samochodzie śpię.

Do zobaczenia na wystawie. Mam nr 486 jakby co

Posted

paulinka18 napisał(a):
dobra idę spać bo ostatnio chodzę późno spać a wcześnie wstaje bo ciągle gdzieś jeżdże i pózniej z łózka się nie mogę wygrzebać :diabloti: i w samochodzie śpię.

Do zobaczenia na wystawie. Mam nr 486 jakby co

hehe ciekawosć mnie juz zjada....czy Jura zdobędzie jakiś medal:loveu: ...

Posted

My już wróciliśmy.Wystawa przygotowana nie najlepiej.Mało znaków naprowadzających na stadion,musieliśmy się pytać przechodniów,więc jakoś dojechaluśmy.Na samym stadionie błoto...błoto i jeszcze raz błoto.Ale jesteśmy zadowoleni Niko w klasie otwartej zdobył 1 lokatę i CWC na 6 psów.;)Sędzina zrobiła na nas bardzo dobre wrażenie.Oceniała bardzo sprawnie.

Posted

Ja jestem strasznie niezadowolona :shake: . Po pierwsze ringi były malutkie, po drugie przestrzeni było tak mało, że o swobonym poruszaniu się nie było mowy, po trzecie było straszne błoto i psy wyglądasły nieciekawie a co mądrzejszi właściciele nosili je na rekach albo w transporterach.

Jura niestety nie zdobyła żadnego medalu. Dostała ocenę bardzo dobrą bo akurat lało jak ją wystawiałam a ona do deszczu podchodzi niechętnie. :oops: :shake: Nie chciała się ładnie ustawić, rozkraczyła sie a biegała cały czas z nosem przy ziemi. A jak zajechalismy to tak ładnie biegała i ćwiczyła bo jeszcze nie padało :angryy: . No, ale trudno my nie będziemy wielkim hodowcami więc wystawy traktujemy jak dobrą zabawę :cool3: .

później powstawiam zdjęcia. Kilka obiecanego samoyeda :loveu:

Posted

To teraz wstawiam zdjęcia które obiecałam. Najpierw Samoyed :loveu:

Przepraszam za słaba jakość zdjec, ale mój aparat nie jest super i w taką pogodętylko tyle mogłam z niego wydusić na zbliżeniach :oops: