Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

massima napisał(a):
Nie odbierali bo związkek jest czynny w środy i czwartki

Według mnie to na czas przyjmowania zgłoszeń, gdzie moga być wysyłane tylko mailem i faxem zwiazek powinien być czynny codziennie aby wszystko na biezaco robić. :roll:

• Replies 493
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja bym się chętnie pisała! Jadę z belgijką. Suka (niecałe 1,5 roku) w samochodzie nie sprawia żadnych problemów, do innych psów jest nastawiona bardzo przyjacielsko :)
Nota bene wśród psich znajomych mamy jednego posokowca :)
Oczywiście dorzucam się do kosztów paliwa.

Guest Reyes
Posted

Fajny temat transportowy, oby takich więcej

Posted

Godelaine napisał(a):
Ja bym się chętnie pisała! Jadę z belgijką. Suka (niecałe 1,5 roku) w samochodzie nie sprawia żadnych problemów, do innych psów jest nastawiona bardzo przyjacielsko :)
Nota bene wśród psich znajomych mamy jednego posokowca :)
Oczywiście dorzucam się do kosztów paliwa.

Witam,
wysłałam wiadomość mailem - ciesze się że będę miała towarzystwo;) dostęp do netu mam tylko do 17.00

Posted

Mam pytanie o dojazd z pkp na ten stadion moze ktos wie bo weszlam w wyszukiwarke i nie wiem jak z tamta dojechac owszem wiem ze lina 25 lub 6 a czestotliwosc wystepowania tych autobusow tez nie jest duza Licze na odpowiedz :crazyeye:

Posted

PKP - są to pociągi i na stadion nimi nie dojedziesz. Mpk- autobusy to te linie ,które piszesz.Można wziąć jeszcze taksówke.Nie jest drogo po Legnicy.

Posted

madzia i medor napisał(a):
Czy ktoś może wie o której wogóle wystawa sie zaczyna:lol: I o ile się orientuje przed wyatawa będzie agility, wiecie o której:roll: :roll: :eviltong:

99,9 % polskich wystaw startuje o 10

Posted

madzia i medor napisał(a):
Czy ktoś może wie o której wogóle wystawa sie zaczyna:lol: I o ile się orientuje przed wyatawa będzie agility, wiecie o której:roll: :roll: :eviltong:

Jeżeli chodzi o wystawę to: termin: 6.08.2006 r., godz. 10.00
Miejsce: Stadion „Konfeks”, ul. Grabskiego, Legnica

:)

Posted

spokojnie :)
do wystawy zostalo pare dni... potwierdzenia sa wyslane - Ci ktorzy zaplacili otrzymaja numerki i kwitek na katalog... Ci ktorzy nie zaplacili dostaną samo potwierdzenie

w sr bede w ZK to dowiem sie co z agillity i MP