Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 493
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nikośka w zimie złapała grzybka na łapie.. juz jest ok, ale do tej pory ledwo co odrosło :/. Jest to po wewnętrznej stronie przedniej lewej łapy i nieraz widać jak stanie... kurde konował wycioł mi futro w styczniu i do tej pory nie odrosło.:-( . Tylko zabić taką @&@$*!

• 2 weeks later...
Posted

Ja też mam nadzieję przyjechać :) Przed nam testy alergiczne, więc zależy, czy Iru odrośnie sierść. Alqua, jak tam u Was? Moja wetka mówi, że stres związany z goleniem może czasami hamować odrastanie sierści, ze względu na zwężenie naczyń krwionośnych w tym miejscu - pomaga podawanie leku na ich rozszerzenie. :)

Posted

No u nas powoli bo powoli ale w końcu odrasta, wzięłam się za Nikosie ;). Stosuję ostatnio cuda nie widy hehe i w końcu coś ruszyło, ale ja już zbankrutowałam. E tam bez przesady. Moja Nikosia nie stresuje się w lecznicy a dwa to to ,że miała wycięte włosy na łapie w styczniu a mamy... czerwiec.. porażka. Jutro ide po lavete super. Zobaczymy jak będzie po tym ;) . Na razie zgłaszam ja na 1 lipca do Olsztyna , jak pójdzie w miare oki to Legnica :).

A wiecie może gdzie ta wystawa będzie w Lcy? Tam gdzie w zeszłym roku? Dobrze by było bo z domu mam pieszo nie całe 10 minut drogi :D

Posted

szczerze mowiac nie wiem...

w tamtym roku wystawa byla na 'dzikim' boisku - a teraz na stadionie - a podobno stadion niczego sobie ;) wiec chyba lepsze miejsce :)

Posted

haha moja znajomość Legnicy jest zerowa, myślałam,że to w tym samym miejscu. A Zus ohoho kawał drogi, ale kojarzę teraz gdzie to jest mniej więcej.Byłam w Zusie kiedyś. Można dojechać autobusem nr. 6 ;) jak sie nie mylę.Ale i tak auto wezmę żeby tam dojechać ;)

• 5 weeks later...
Posted

Prawie na pewno zjawię się z dwoma wymierającymi rasami chartów - chartami kirgiskimi tajganami i chartem środkowoazjatyckim tazy, nie uznanymi przez FCI.

Pozdrawiam,
Marcin

Posted

ja będę ale jako widz, bo nie pasuje mi sędzina. (tzn. nie pasuje mi akurat do Algidki- gdybym miała możliwość wystawienia Banty to bym z chęcią pojechała, bo Bandziorka jest w typie p. Cyperling, ale że sunia jest prawdopodobnie w ciąży (nie jestem pewna na 100% czy krycie było udane- no nic czas pokaże :-)) więc nie bedzie wystawiana).
tak więc można się mnie gdzieś tam spodziewać, może pójdę na JH- a jeśli ktoś miałby do wystawienia pieska- to ja bardzo chętnie wezmę Go pod swoje skrzydła. :evil_lol: :-)

• 2 weeks later...
Posted

Czy ktos mi może napisać jak to jest z tym zgłoszeniem wysłanym mailem. Chodzi mi o to czy trzeba przesłać skan dowody wpłaty i rodowodu czy jak? Bo ja się w ogóle nie łapie a może zgłosze Jurę skoro jest jeszcze czas na zgłoszenie :cool3:

Posted

No jeszcze nie mam zapłacone bo ciągle się zastanawiam :oops: jak już to wpłacę jutro.

A tam jest zgłoszenie internetowe i jak to wypełnię to muszę dodatkowo wysłać maila ze skanem rodowodu i dowodu wpłaty tak? I do tego zadzwonić i to wszystko potwierdzić?

Posted

Czy ktoś wysyłał zgłoszenie mailem? Bo próbuje od piątku i albo mają kompletnie zapeklowaną skrzynke, ale mail jest zły :roll:
Dobrze, że termin przedłużyli, to przynajmniej faxem zdąże wysłać.