Musiałek Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 w tym samym czasie jest puchar polski w agility jeśli go potwierdż to jest to podwójny powód aby tam pojechać :)) Quote
alqua Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 eh mam nadzieję,że i mi uda się wystawić Nikosię w Legnicy...zobaczymy jak futerko na łapce będzie odrastać... Quote
alqua Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 Nikośka w zimie złapała grzybka na łapie.. juz jest ok, ale do tej pory ledwo co odrosło :/. Jest to po wewnętrznej stronie przedniej lewej łapy i nieraz widać jak stanie... kurde konował wycioł mi futro w styczniu i do tej pory nie odrosło.:-( . Tylko zabić taką @&@$*! Quote
weihaiwej Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Ja też mam nadzieję przyjechać :) Przed nam testy alergiczne, więc zależy, czy Iru odrośnie sierść. Alqua, jak tam u Was? Moja wetka mówi, że stres związany z goleniem może czasami hamować odrastanie sierści, ze względu na zwężenie naczyń krwionośnych w tym miejscu - pomaga podawanie leku na ich rozszerzenie. :) Quote
alqua Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 No u nas powoli bo powoli ale w końcu odrasta, wzięłam się za Nikosie ;). Stosuję ostatnio cuda nie widy hehe i w końcu coś ruszyło, ale ja już zbankrutowałam. E tam bez przesady. Moja Nikosia nie stresuje się w lecznicy a dwa to to ,że miała wycięte włosy na łapie w styczniu a mamy... czerwiec.. porażka. Jutro ide po lavete super. Zobaczymy jak będzie po tym ;) . Na razie zgłaszam ja na 1 lipca do Olsztyna , jak pójdzie w miare oki to Legnica :). A wiecie może gdzie ta wystawa będzie w Lcy? Tam gdzie w zeszłym roku? Dobrze by było bo z domu mam pieszo nie całe 10 minut drogi :D Quote
weihaiwej Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Stadion „Konfeks”, ul. Grabskiego, Legnica - nie wiem, czy to tam, gdzie w zeszłym roku :eviltong: Quote
maga18 Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 nie to calkiem gdzie indziej :) jesli cos komus to mowi to ul.Grabskiego jest kolo ZUS`u ;) Quote
Elitesse Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 a czy to miejsce jest lepsze niz w zeszlym roku ?? Quote
maga18 Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 szczerze mowiac nie wiem... w tamtym roku wystawa byla na 'dzikim' boisku - a teraz na stadionie - a podobno stadion niczego sobie ;) wiec chyba lepsze miejsce :) Quote
alqua Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 haha moja znajomość Legnicy jest zerowa, myślałam,że to w tym samym miejscu. A Zus ohoho kawał drogi, ale kojarzę teraz gdzie to jest mniej więcej.Byłam w Zusie kiedyś. Można dojechać autobusem nr. 6 ;) jak sie nie mylę.Ale i tak auto wezmę żeby tam dojechać ;) Quote
MarcinB Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Prawie na pewno zjawię się z dwoma wymierającymi rasami chartów - chartami kirgiskimi tajganami i chartem środkowoazjatyckim tazy, nie uznanymi przez FCI. Pozdrawiam, Marcin Quote
Elitesse Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 ciakwe czy na strone wrzuca plan sedziowania ? :roll: nie pamietam czy w zeszlym roku byl Quote
melinda:-) Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 a widzieliscie termin przyjmowania zgloszen zostal przedluzony do 15 lipca;) ja sie ciesze bo niewem czy bede mogla jechac a wszystko w tym tygodniu sie rozwiaze...c Quote
hes. Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 ja będę ale jako widz, bo nie pasuje mi sędzina. (tzn. nie pasuje mi akurat do Algidki- gdybym miała możliwość wystawienia Banty to bym z chęcią pojechała, bo Bandziorka jest w typie p. Cyperling, ale że sunia jest prawdopodobnie w ciąży (nie jestem pewna na 100% czy krycie było udane- no nic czas pokaże :-)) więc nie bedzie wystawiana). tak więc można się mnie gdzieś tam spodziewać, może pójdę na JH- a jeśli ktoś miałby do wystawienia pieska- to ja bardzo chętnie wezmę Go pod swoje skrzydła. :evil_lol: :-) Quote
massima Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Termin przesunięto do 23 lipca 2006r. ale zgłoszenia można wysyłać tylko mailownie bądź faxem Quote
Elitesse Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 :crazyeye: tak malo zgloszen jest ?? czyli nie ma co liczyc szybko na katalog lub plan sedziowania :shake: Quote
Paulina87 Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Czy ktos mi może napisać jak to jest z tym zgłoszeniem wysłanym mailem. Chodzi mi o to czy trzeba przesłać skan dowody wpłaty i rodowodu czy jak? Bo ja się w ogóle nie łapie a może zgłosze Jurę skoro jest jeszcze czas na zgłoszenie :cool3: Quote
Elitesse Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 rodowod TAK jezeli masz juz zaplacone to dowod wplaty tez Quote
Paulina87 Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 No jeszcze nie mam zapłacone bo ciągle się zastanawiam :oops: jak już to wpłacę jutro. A tam jest zgłoszenie internetowe i jak to wypełnię to muszę dodatkowo wysłać maila ze skanem rodowodu i dowodu wpłaty tak? I do tego zadzwonić i to wszystko potwierdzić? Quote
Ania_Carmen Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Czy ktoś wysyłał zgłoszenie mailem? Bo próbuje od piątku i albo mają kompletnie zapeklowaną skrzynke, ale mail jest zły :roll: Dobrze, że termin przedłużyli, to przynajmniej faxem zdąże wysłać. Quote
Recommended Posts