czapla Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 A byly jakies kerry blue terriery? Moge prosic o stawke, nie powinno byc duzo :D Quote
Toller Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 A ja pożebrzę o stawkę nova scotia duck tolling retrieverów.... Też malutko piesów, o ile wogóle jakiś.... :modla: Quote
maga18 Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 czapla napisał(a):A byly jakies kerry blue terriery? Moge prosic o stawke, nie powinno byc duzo :D psy/champ. LARRY z Piwolandu suki/champ. CARAMELKA BLUE DVOMARO Quote
maga18 Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 [quote name='Toller-Fox']A ja pożebrzę o stawkę nova scotia duck tolling retrieverów.... Też malutko piesów, o ile wogóle jakiś.... :modla: w katalogu nie ma zadnego.... za to mam fotki takiego czegos... :lol: Quote
Toller Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Takich cosików jest nie za wiele -ok 70 w Polsce... :D POdejrzewałam,że nikogo nie było, ale chciałam sie upewnić. A te zdjęcia to skąd i kiedy, jeśli można zapytać? Prowadzę serwis tej rasy, ale tego akurat piesa nie kojarzę.... :o I czzy to pies, czy suczka, bo wygląda mi na piesa, ale nigdy nic nie wiadomo.... :D Quote
maga18 Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 no wlasnie taki piesek byl na wystawie w Legnicy... ale w katalogu nie ma zadnego :o nie wiem czy to piesek czy suczka... nie wiem tez czy to ta rasa o kórą Ci chodzi :lol: ale bardzo podobny Quote
Toller Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Nova Scotia jak najbardziej. Ale ten pigmencik nosa, nie spotykany w Polsce za często, piesa też nie kojarzę zupełnie... Ciekawe.... A był oceniany na ringu? Nie kojarzysz aby? I czy można wejść z psem nie zgłoszonym, i nie ujętym w katalogu? Quote
maga18 Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Toller-Fox napisał(a):Nova Scotia jak najbardziej. Ale ten pigmencik nosa, nie spotykany w Polsce za często, piesa też nie kojarzę zupełnie... Ciekawe.... A był oceniany na ringu? Nie kojarzysz aby? I czy można wejść z psem nie zgłoszonym, i nie ujętym w katalogu? niestety nie wiem czy byl wystawiany, podejrzewam ze nie... skoro nie ma go w katalogu... :roll: zdjecie robilam chwile przed bisami, wiec oceny na ringach byly juz zakonczone... mozna bylo wchodzic z psem nie zgloszonym w katalogu... Quote
Ka-Vanga Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Ogromne gratki dla zwyciezcow :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: . Maga super Cie bylo poznac i dzieki wielkie za fotoski :D . Quote
maga18 Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Ogromne gratki dla zwyciezcow :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: . Maga super Cie bylo poznac i dzieki wielkie za fotoski :D . mi rowniez bylo miło Cie poznac :D:D:D a fotka... tylko jedna Bandziorki :roll: :wink: Quote
maga18 Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Kenduś napisał(a):maga18, a były jakieś chihuahua? :o ojjjj bylo troche :D stawke podam pozniej... albo jutro rano, bo teraz robie pranie :lol: i zaraz wychodze :roll: :wink: Quote
Kenduś Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 maga, będę czekać z niecierpliwością!!! :lol: :lol: :lol: Quote
Marek z Gromem Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Sh_maniak moze kiedyś bedzie nam dane zamienić parę słow :d A fakt, ze sie tylko widujemy 8) Quote
Martyna Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 maga18 napisał(a):no wlasnie taki piesek byl na wystawie w Legnicy... ale w katalogu nie ma zadnego :o nie wiem czy to piesek czy suczka... nie wiem tez czy to ta rasa o kórą Ci chodzi :lol: ale bardzo podobny na zdjeciu jest hovawart, a nie nowa scotia :-))) Quote
Martyna Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Gratulacje :D czy moglabym prosic o stawke flat coated retrieverow?? :-) Quote
sh_maniak Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Marek z Gromem napisał(a):Sh_maniak moze kiedyś bedzie nam dane zamienić parę słow :d A fakt, ze sie tylko widujemy 8) od czegos trzeba zaczać :lol: :lol: :wink: Quote
maga18 Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Kenduś napisał(a):maga18, a były jakieś chihuahua? :o krótkowłosy osy posrednia IRIDIO PERITO von Hellmundin ZACATECAS - CHI ze Sidlberku otwarta ANGELO YOU ARE MY DREAMDOG długowłosy psy posrednia DINYUMA SOUVENIR CHEYENNE BEETHOVEN z Pibihio Mesta suki posrednia DYANI Chomutovski Amorek EDINA z Zlizkova mesta ELISKA z Zlizkova mesta otwarta CHICHENIZA SOUVENIR CHEYENNE Quote
Fuka Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Marek z Gromem napisał(a):TO JA tez sie pochwale z psem znajomych Ch.PL. FPT JAILHOUSE ROCK Lesoto (ast) wygrałem BOB i BOG2 :) Widzialem na ringu Sh_maniaka ale poza jakoś nie 8) Pozdrawiam :hmmmm: to w takim razie biegaliśmy razem po ringu, a potem stalismy obok siebie :drinking: Masz może jakies zdjęcia z grupy? Quote
Fuka Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 [quote name='carragan'] BTW.Gratulacje dla wszystkich,ale szczegolne dla Fuki i Makaroniarza ! :lol: Dzięki piekne! Strasznie się cieszę :chlup: :multi: [quote name='carragan'] Ja tez chce BISa,tylko jak to zrobic skoro sie nie wystawiamy ?! :wink: :niewiem:, ale :hmmmm: może po prostu trzeba to zmienić! Carragan, muszę z Tobą pogadać, zadzwonie, ale chyba wyrobię się dopiero po Sopocie :oops: Quote
Marek z Gromem Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Masz może jakies zdjęcia z grupy? To co na dogo 3 strony wczesniej :) Quote
Fuka Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 [quote name='Marek z Gromem']Masz może jakies zdjęcia z grupy? To co na dogo 3 strony wczesniej :) :cunao: aleś oryginalny, nie ma co :biggrina: no nic, to za następne spotkanie - może uda mi się Ciebie rozpoznać już na ringu :drinking: Quote
oki Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 jak dla mnie na zdjęciu jet hovwek (hovawart), na nova scotie to trochę za duży :lol: Quote
maga18 Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 TERMIN PRZYJMOWANIA ZGŁOSZEŃ – 10.07.2006 Proponowana obsada sędziowska: GR I Wiesław Ziemecki – ON Wiesława Misterka-Kluska – Australian Cattle Dog, Australian Shepherd, Bearded Collie, Border Collie Jerzy Olszewski – pozostałe rasy GR II Danuše Kotalová (CZ) – sznaucery Andrzej Kot – molosowate Marek Lewandowski – szwajcarskie i górskie Zygmunt Jakubowski – pinczery, boksery, rasy rosyjskie GR III Małgorzata Jurek – teriery typu bull Katarzyna Nitka – teriery wysokonożne Aneta Sobkowska-Dopierała – teriery niskonożne GR IV Aleksander Skrzyński GR V Andrzej Szutkiewicz GR VI Andrzej Brabletz GR VII Aleksander Skrzyński GR VIII Monika Cyperling – Golden Retriever, Labrador Retriever Aneta Sobkowska-Dopierała – pozostałe rasy GR IX Adam Ostrowski GR X Wiesława Misterka-Kluska OPŁATY: - za pierwszego psa /z katalogiem/ - 65 PLN - za każdego następnego psa /bez katalogu/ - 55 PLN - szczenięta, interchampiony /bez katalogu/ - 35 PLN - opłaty w dniu wystawy /bez względu na klasę/ - 100 PLN - rasy polskie /w tym PON/, weterany /bez katalogu/ - bezpłatnie - wystawcy zagraniczni /za każdego psa/ - 25 EURO - wystawcy zagraniczni w dniu wystawy - 40 EURO Quote
Recommended Posts