tunio Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 maga18 napisał(a):ale sierota ze mnie :oops: nie weim co to jest to wyzej :lol: Owczarki srodkowoazjatyckie. BTW.Gratulacje dla wszystkich,ale szczegolne dla Fuki i Makaroniarza ! :lol: Ja tez chce BISa,tylko jak to zrobic skoro sie nie wystawiamy ?! :wink: Quote
sh_maniak Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 maga18 napisał(a):sh_maniak napisał(a):Madzia masz moze więcej zdjęć z "Twoim" sedzią :roll: :wink: ano mam 8) mam np. plecy sedziego, lewy profil, kawalek ramienia ;) :lol: mozna go zloyzc i bedzie cały :lol: Podrzucaj na pw co masz kobietko :angel: :angel: :wink: Quote
PSYLLA Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 maga18, bardzo dziękuje za posokowce :D a czy możesz mi jeszcze napisać po jakich rodzicach jest: CORSA Z Akacjowej Doliny Quote
xochi Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 maga GRATULACJE widzialem jak sobie b. dobrze dawalas rade na ringu. :D cwiczenie oplacilo sie. i nawet pogoda byla calkiem calkiem. Quote
maga18 Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 PSYLLA napisał(a):maga18, bardzo dziękuje za posokowce :D a czy możesz mi jeszcze napisać po jakich rodzicach jest: CORSA Z Akacjowej Doliny FLOX Zvernica i HANA Ja-Wor Quote
maga18 Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 xochi napisał(a):maga GRATULACJE widzialem jak sobie b. dobrze dawalas rade na ringu. :D cwiczenie oplacilo sie. i nawet pogoda byla calkiem calkiem. :oops: dziekuje :D Quote
maga18 Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 sh_maniak napisał(a):maga18 napisał(a):sh_maniak napisał(a):Madzia masz moze więcej zdjęć z "Twoim" sedzią :roll: :wink: ano mam 8) mam np. plecy sedziego, lewy profil, kawalek ramienia ;) :lol: mozna go zloyzc i bedzie cały :lol: Podrzucaj na pw co masz kobietko :angel: :angel: :wink: ok... sie robi ;) ;) ;) Quote
Karka Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Maga bądź dobra i kuknij czy jakiś lewek był na tej wystawie 8) Quote
sh_maniak Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 maga18 napisał(a):sh_maniak napisał(a):maga18 napisał(a):sh_maniak napisał(a):Madzia masz moze więcej zdjęć z "Twoim" sedzią :roll: :wink: ano mam 8) mam np. plecy sedziego, lewy profil, kawalek ramienia ;) :lol: mozna go zloyzc i bedzie cały :lol: Podrzucaj na pw co masz kobietko :angel: :angel: :wink: ok... sie robi ;) ;) ;) mam :calus: Quote
christoph Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Jeszcze fotki z finałów w Legnicy, tym razem trochę w innym stylu. Quote
sh_maniak Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 [quote name='christoph']I jeszcze jedno No i wydało się 8) Ze mam rozpuszczone psy :lol: :lol: jeden na kolankach, a drugi na raczkach ... jak cos to nie ja je tak rozpieściłam :wink: 8) :lol: Quote
PSYLLA Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 maga18 napisał(a):FLOX Zvernica i HANA Ja-Wor dziękuje bardzo :) Quote
Marek z Gromem Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 TO JA tez sie pochwale z psem znajomych Ch.PL. FPT JAILHOUSE ROCK Lesoto (ast) wygrałem BOB i BOG2 :) Widzialem na ringu Sh_maniaka ale poza jakoś nie 8) Pozdrawiam Quote
sh_maniak Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Mi się wydawało, że ciebie widziałam ... ale stwierdziłam, że za daleko masz, aby jechac na wystawę do Legnicy i pewnie to ktos podobny do ciebie :wink: Quote
maga18 Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Marek z Gromem napisał(a):TO JA tez sie pochwale z psem znajomych Ch.PL. FPT JAILHOUSE ROCK Lesoto (ast) wygrałem BOB i BOG2 :) Widzialem na ringu Sh_maniaka ale poza jakoś nie 8) Pozdrawiam mamy wspolnych znajomych ;) Quote
sh_maniak Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Madzia my sie z Markiem tylko czasem gdzies na wystawach widujemy ... nigdy nie rozmawialismy :lol: :lol: Quote
maga18 Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 sh_maniak napisał(a):Madzia my sie z Markiem tylko czasem gdzies na wystawach widujemy ... nigdy nie rozmawialismy :lol: :lol: ale mi chodzi o wlascicieli Dżejra :wink: Quote
sh_maniak Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 maga18 napisał(a):sh_maniak napisał(a):Madzia my sie z Markiem tylko czasem gdzies na wystawach widujemy ... nigdy nie rozmawialismy :lol: :lol: ale mi chodzi o wlascicieli Dżejra :wink: aaaa :roflt: Quote
sh_maniak Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 [quote name='sh_maniak']Moje szczeniatko :) ja się reszta psów zapomniałam pochwalić , co za gapa :lol: :lol: Moja Asanpi NJwR i Zw.mł Wystawiałam softa tez NJwR i Zw.mł Quote
PARSONRK Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Proszę o stawkę parson russell terrierów :D O ile były Quote
maga18 Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 PARSONRK napisał(a):Proszę o stawkę parson russell terrierów :D O ile były byly :D psy/otwarta BRADPITT Of Lovealoch DONDIEGO Of Lovealoch suki mlodziez FANCY FEE BEE z Jerene GRETA Obornicki Nornik champ NICE STYLE OF SWEET SUPRISE Quote
maga18 Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 to i ja sie pochwale :evilbat: Veni Otello Sub Divo - Zw.Ml, NJwR, IV BIS JUNIOR Fraszka z Gangu Łysych - WO :buzi: Quote
Recommended Posts