Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 493
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj wysłałam zgłoszenie faxem, zgłoszenie, kopie rodowodu i dowód wpłaty jeszcze musze zadzwonić i potwierdzic zgloszonko :cool3: i mam nadzieje, że będzie ok:roll:

Posted

ooo dobrze ze zajrzalam....bo ja wyslalam meilem zgloszenie i wplacilam kase ale niewyslalam kopii rodowodu wiec w poniedzialek wysle....ale jak juz wplacilam i wyslalam zgloszenie to chyba moge w poneidzilek wyslac kopie??? a i zadzwonie do nich....ooo to mam troche do pozalatwiania..:cool3:

Posted

Paulinka18 napisał(a):
Od wczoraj nie mogę sie dodzwonić do ZK, żeby potwierdzić zgłoszenie :shake:

Dokładnie, próbowałam wczoraj przez godzinę i albo było zajęte, albo nikt nie odbierał :angryy: Sami piszą potwierdzić telefonicznie, a potem telefonów odbierać nie potrafią.
I teraz, doszło, nie doszło, o to jest pytanie...

Posted

Ja mam to samo jeszcze sie okaże, że jutro będzie nieczynne bo sobota a w niedziele już w ogóle a przyjmowanie zgłoszeń do niedzieli :shake: :shake:

Dzisiaj chyba 4 razy próbowałam dzwonić w odstępach po poł godziny i nic :mad:

Posted

Ja też dzwoniłam chyba z 20 razy i nikt nie odbiera albo jest zajęte.Napisałam już 2 maile,ale nikt nie odpisuje.Na stronie związku jest lista przyjętych psów na 19 lipca,na której nie ma niestety mojego psa.Niezły mają tam bałagan.:roll:

Posted

wiesz co Paulinko moze nie ma co sie martiwc, ja sie juz uspokoiłam bo niedodzwoniłam sie ale widze ze moja sunia jest na liscie przyjetych psów na wystawe a tez nie potwierdziłam rejestracji (bo jak nikt nie odbiera:mad: :mad: :mad: ) no wiec własnei neiwie czy wysąłc kopie rodowodu jak juz zostaąłm przyjeta wezme moze go ze soba na wystawe....po co wysyłam wiadom jak Poczta Polska jest:cool3:

Posted

paulinka18 napisał(a):
znowu nic :angryy: Czy to jest w ogóle dobry numer? :shake:

Jeszcze się okaze, że do wystawy nie dopuszą bez potwierdzenia :shake:
czy Jura jest na liście????

A czy Twoja Jura jest na liście???

p.s:może zły numer podali...

Posted

Paulinka18 napisał(a):
Nie wiem czy jest na liście bo lista jest podana ze stanem na 19 lipca a ja Jurę zgłosiłam 20 lipca :shake: , więc nie wiem

Mam to samo, wysłałam 20 i dalej nic nie wiem. Mam nadzieje, żę szybko zaktualizują liste. Nawet jeszcze wczoraj faksem wysłałam na wszelki wypadek.

Posted

Ja dostałam dzisiaj maila z oddziału z informacją ,że Niko został przyjęty:lol:,a lista z psami zgłoszonymi na wystawę pokazana na stronie oddziału jest częściowa.

Posted

Jura też jest :multi: :multi: Uff...a jeszcze dzisiaj rano próbowałam dzwonic i znowu nie odbierali.

Mam nadzieję, że wystawa sama w sobie będzie lepiej zorganizowana :cool1:

Posted

massima napisał(a):
Nie odbierali bo związkek jest czynny w środy i czwartki

Tyle, że w te dni w godzinach urzędowania też nie odbierali, próbowałam chyba przez godzine :mad:
No ale trudno, doobrze, że chociasz liste dali, imożna samemu sprawdzić.