Wega123 Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Od ok. dwóch tyg. w niewielkiej miejscowości błąka się psiak w typie rasy Alaskan Malamut. Pies najprawopodobniej został porzucony przez właścicieli...dokarmiany jest przez moją znajomą. Nie może jednak go wziąć ponieważ sama ma swoje 4 psiaki. krótki opis dziewczyny, która zaopiekowała się pieskiem [FONT=Calibri]Znaleziony młody pies (ok. 7 miesięcy)rasy Alaskan Malamut, bardzo mądry i grzeczny, zachowuje się jakby był po szkoleniu(wykonuje komendy)je suchą karmę.[/FONT] Chłopak lubi dzieci, bardzo do nich lgnie, w zabawie jest delikatny. Jest psem bezproblemowym, nie jest nachalny, na początku wył, ale to pewnie z tęsknoty... Quote
havana Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 wega123 czy mozesz mi wyslac na pw info gdzie psisko jest? i najlepiej jakis email / telefon do osoby u ktorej chlopak przebywa nie obiecuje ze cos sie uda dla niego na cito zorganizowac ale chociaz sprobujemy Quote
Wega123 Posted July 24, 2010 Author Posted July 24, 2010 Nowe info Malamutek sprawdzony na dzieciakach :) Bardzo lubi dzieci, strasznie do nich lgnie, w zabawie jest delikatny. Quote
Wega123 Posted July 24, 2010 Author Posted July 24, 2010 havana napisał(a):czy ten słodziak ma juz jakieś imię nadane? a wiesz, że zapomniałam zapytać o to Jolę :oops: Quote
sylwija Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 a jakieś zdjęcia są? Na pewno szybko znajdzie domek, ważne żeby był właściwy :) na Forum Malamutów jest? Quote
Wega123 Posted July 25, 2010 Author Posted July 25, 2010 sylwija napisał(a):a jakieś zdjęcia są? Na pewno szybko znajdzie domek, ważne żeby był właściwy :) na Forum Malamutów jest? Zdjęcia są w pierwszym poście. Niestety nie udało mi się na malamuty zalogować, no chyba, ze havana go tam ogłosiła. Ma banerek z adopcji malamutów ;) Quote
havana Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 jest na malamucim forum u nas na stronie, ma allegro alegratke i cala reszte ogloszonek :) aha no i roboczo dostal na imie MUSCAT - bo z niego taki słodki niedzwiadek :) Quote
Wega123 Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 Havana jestes cudowna:loveu: Ogłoszenie znalazłam, jest piękne :) Quote
Wega123 Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 a zapomniałam dodać piękniejszego imienia to chyba chłopak nie mógł sobie wymarzyć :) teraz jeszcze bajkowy domeczek by się chłopakowi przydał ;) Quote
havana Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Wega123 napisał(a): teraz jeszcze bajkowy domeczek by się chłopakowi przydał ;) pracujemy nad tym :) Quote
havana Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 słodziak pilnie potrzebuje tymczasu albo sponsora hotelu Quote
Sayrel Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 No dobra ciotki, moze pare foteczek coby zobaczyc jak burek wyglada w calosci;) A tym kupilem ciocie: To co narazie moge napisac. Pies bardzo sympatczny, w domu grzeczny, na lozka nie wlazi wiec nie bede go psuc;) schody troche sa podejrzane, ale chlopak odwazny i bystrzak. Kontaktowy, za kabanosa zrobie wszystko siad, lezec, lapa jedna druga. Jak niemasz - mowisz jak do sciany. Wydaje z siebie smieszne dzwieki:) Pytanie co z jajkami tego Pana? Mlody on jest, ale ile on ma - noz coz ja nie potrafie powiedziec, ale napewno wiecej niz 7msc. Quote
havana Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 no wlasnie tak :) dziś psisko szczesliwie zmienilo adres, jest tymczasowo krakusem :) Quote
Sayrel Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Jest, ale bedzie potrzebowal ogloszen i kaski na obciecie jajec:> Quote
Sayrel Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 wyczesali my futro - 2 reklamowy (a nie wygladal, zeby tam tyle bylo;)) Muscat byl zachwycony czesaniem i zaczal gadac:) Mruczy przez sen - jak kot:) I jest strasznie chudy, czesanie grzbietu bylo malo przyjemne - z powodu wystajacych kregow... Wiec mysle, ze lupiez moze byc wynikiem niedozywienia. Nie jest zbyt ladny, ale skora wyglada na zdrowa. Sierc - tragedia, ale podkarmimy i powinno byc dobrze. Waham sie z tym kapaniem jeszcze:/ Aha narazie mial 2h test zostania samemu w prowokacyjnym otoczeniu (kielbasa na stole;)) zniszczen tfu tfu brak. Quote
Recommended Posts