Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Od ok. dwóch tyg. w niewielkiej miejscowości błąka się psiak w typie rasy Alaskan Malamut. Pies najprawopodobniej został porzucony przez właścicieli...dokarmiany jest przez moją znajomą. Nie może jednak go wziąć ponieważ sama ma swoje 4 psiaki.

krótki opis dziewczyny, która zaopiekowała się pieskiem

[FONT=Calibri]Znaleziony młody pies (ok. 7 miesięcy)rasy Alaskan Malamut, bardzo mądry i grzeczny, zachowuje się jakby był po szkoleniu(wykonuje komendy)je suchą karmę.[/FONT]

Chłopak lubi dzieci, bardzo do nich lgnie, w zabawie jest delikatny. Jest psem bezproblemowym, nie jest nachalny, na początku wył, ale to pewnie z tęsknoty...

Posted

wega123 czy mozesz mi wyslac na pw info gdzie psisko jest? i najlepiej jakis email / telefon do osoby u ktorej chlopak przebywa
nie obiecuje ze cos sie uda dla niego na cito zorganizowac ale chociaz sprobujemy

Posted

sylwija napisał(a):
a jakieś zdjęcia są? Na pewno szybko znajdzie domek, ważne żeby był właściwy :) na Forum Malamutów jest?

Zdjęcia są w pierwszym poście. Niestety nie udało mi się na malamuty zalogować, no chyba, ze havana go tam ogłosiła. Ma banerek z adopcji malamutów ;)

Posted

jest na malamucim forum u nas na stronie, ma allegro alegratke i cala reszte ogloszonek :)
aha no i roboczo dostal na imie MUSCAT - bo z niego taki słodki niedzwiadek :)

Posted

a zapomniałam dodać piękniejszego imienia to chyba chłopak nie mógł sobie wymarzyć :) teraz jeszcze bajkowy domeczek by się chłopakowi przydał ;)

Posted

No dobra ciotki, moze pare foteczek coby zobaczyc jak burek wyglada w calosci;)

A tym kupilem ciocie:

To co narazie moge napisac. Pies bardzo sympatczny, w domu grzeczny, na lozka nie wlazi wiec nie bede go psuc;) schody troche sa podejrzane, ale chlopak odwazny i bystrzak. Kontaktowy, za kabanosa zrobie wszystko siad, lezec, lapa jedna druga. Jak niemasz - mowisz jak do sciany. Wydaje z siebie smieszne dzwieki:)
Pytanie co z jajkami tego Pana? Mlody on jest, ale ile on ma - noz coz ja nie potrafie powiedziec, ale napewno wiecej niz 7msc.

Posted

wyczesali my futro - 2 reklamowy (a nie wygladal, zeby tam tyle bylo;))
Muscat byl zachwycony czesaniem i zaczal gadac:)
Mruczy przez sen - jak kot:)

I jest strasznie chudy, czesanie grzbietu bylo malo przyjemne - z powodu wystajacych kregow... Wiec mysle, ze lupiez moze byc wynikiem niedozywienia. Nie jest zbyt ladny, ale skora wyglada na zdrowa. Sierc - tragedia, ale podkarmimy i powinno byc dobrze. Waham sie z tym kapaniem jeszcze:/

Aha narazie mial 2h test zostania samemu w prowokacyjnym otoczeniu (kielbasa na stole;)) zniszczen tfu tfu brak.